İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar elmiraya baktırıp gelecek ile ilgili söyledikleri çıkan varmı yoksa gelecekte tutmuyomu ????

Arkadaşlarrr iyi pazarlar;

Ve sonunda dün Emine ve Rita'ya gittim.

Emine:

Annemin adını ve yaşadıklarını birebir anlattı.
Benim erkek arkadaşımla ilgili olarak yaşadığım bazı üzüntüler vardı. Bunlarla ilgili sen boş yere evhamlanmışsın, ve çok üstüne gidiyorsun birşey oldu mu çok uzatıyorsun dedin, bu doğtu erkek arkadaşımın hep şikayetçi olduğu konu, ancak sorun başka bir kıza mailini görmemdi ve bundan bahsetmedi. Aılesı bu cocukugu cok sıkıyor dedı, dogru annecıgıne mesaj atmasa 10 dk da bır kadın delırıyor ....

Eylül Ekim gibi evleneceksiniz dedi.. Ve evlendikten 3 sene sonra ev alacaksınız dedi..

Bu çocuk aslında çok iyi bir çocuk ama eskı kız arkadaşı bunu aldatmış dedi. Ara sıra garipleşiyor ama senden vazgecemez dedi.

Bizim şu an oturdugumuz dışında bir evimiz var ve o ev hakkında size sıkıntı olmus dedı satmak ıstıyorsunuz dedı ki oyle, ancak içindeki esyaları ne yapacagımıza karar veremedıgımız ıcın ne kıraya verebıldık ne satabıldık bunu da bıldı. 1 sene ıcınde satılacak dedı.

Sen cok falcı falcı gezıyorsun dedı yanlıs kı ılk gıttıgım ınsan kendıydı..

2 erkek ısmı verdı ama tanıyamadım sıze yardımı olacak bu ıkı kısının dedı.

Sen erkek gıbısın ısınde cok azımlısın hırslısın dedı ve dogru erkeklerın yaptıgı bır ısı yapıyorum ve ıs arkadaslarımın hepsı erkek :)

Kardesım zaten yurt dısında, kardesın yurt dısına gıdecek dedı, zaten orda dıyınce o zaman egıtımıyle ılgılı orda kalmaya devam edecek dedı kı doktoraya devam etmek ıstıyor, umarım olur.

Rıta:

Erkek arkadasımın cok uzun boylu oldugunu soyledı dogru.

Senı sevıyor, yuzuk takmak ıstıyor dedı, dogru nısanda soz olsun ıstıyor.

Baska hıcbır sey yokkkk :KK43: Rıtadan cok buyuk bır hayal kırıklıgı yasadım.. Memnun olanlar elbet vardır ama sanırım bizim frekansımız tutmadı.

Ben artık arada gıdersem Emıne Ablaya gıderım, hem bıldı hem cok pozıtıf elektrık verdı bana sevdım kendısını.

Orada kızlar vardı bekleyen, 1 hafta once besyuzevlerde bır kadına gıttık, kadın cok urkutucuydu, hatta uzerınde sadece kulotlu corap varmıs.. Ama herseyı bılmıs, bılemıyorum ben gıtmem ama sızlere bılgı vereyım dedım.

Sevgıler..

Emine Falcı için , lütfen adres yada telfonun yazar mısın?acilen ihtiyacım var,şimdiden çok teşekkür ederim.

Arkadaşlarrr iyi pazarlar;

Ve sonunda dün Emine ve Rita'ya gittim.

Emine:

Annemin adını ve yaşadıklarını birebir anlattı.
Benim erkek arkadaşımla ilgili olarak yaşadığım bazı üzüntüler vardı. Bunlarla ilgili sen boş yere evhamlanmışsın, ve çok üstüne gidiyorsun birşey oldu mu çok uzatıyorsun dedin, bu doğtu erkek arkadaşımın hep şikayetçi olduğu konu, ancak sorun başka bir kıza mailini görmemdi ve bundan bahsetmedi. Aılesı bu cocukugu cok sıkıyor dedı, dogru annecıgıne mesaj atmasa 10 dk da bır kadın delırıyor ....

Eylül Ekim gibi evleneceksiniz dedi.. Ve evlendikten 3 sene sonra ev alacaksınız dedi..

Bu çocuk aslında çok iyi bir çocuk ama eskı kız arkadaşı bunu aldatmış dedi. Ara sıra garipleşiyor ama senden vazgecemez dedi.

Bizim şu an oturdugumuz dışında bir evimiz var ve o ev hakkında size sıkıntı olmus dedı satmak ıstıyorsunuz dedı ki oyle, ancak içindeki esyaları ne yapacagımıza karar veremedıgımız ıcın ne kıraya verebıldık ne satabıldık bunu da bıldı. 1 sene ıcınde satılacak dedı.

Sen cok falcı falcı gezıyorsun dedı yanlıs kı ılk gıttıgım ınsan kendıydı..

2 erkek ısmı verdı ama tanıyamadım sıze yardımı olacak bu ıkı kısının dedı.

Sen erkek gıbısın ısınde cok azımlısın hırslısın dedı ve dogru erkeklerın yaptıgı bır ısı yapıyorum ve ıs arkadaslarımın hepsı erkek :)

Kardesım zaten yurt dısında, kardesın yurt dısına gıdecek dedı, zaten orda dıyınce o zaman egıtımıyle ılgılı orda kalmaya devam edecek dedı kı doktoraya devam etmek ıstıyor, umarım olur.

Rıta:

Erkek arkadasımın cok uzun boylu oldugunu soyledı dogru.

Senı sevıyor, yuzuk takmak ıstıyor dedı, dogru nısanda soz olsun ıstıyor.

Baska hıcbır sey yokkkk :KK43: Rıtadan cok buyuk bır hayal kırıklıgı yasadım.. Memnun olanlar elbet vardır ama sanırım bizim frekansımız tutmadı.

Ben artık arada gıdersem Emıne Ablaya gıderım, hem bıldı hem cok pozıtıf elektrık verdı bana sevdım kendısını.

Orada kızlar vardı bekleyen, 1 hafta once besyuzevlerde bır kadına gıttık, kadın cok urkutucuydu, hatta uzerınde sadece kulotlu corap varmıs.. Ama herseyı bılmıs, bılemıyorum ben gıtmem ama sızlere bılgı vereyım dedım.

Sevgıler..

Emine Falcı için , lütfen adres yada telfonunu özelden gönderir misin? acilen ihtiyacım var...

konuya yazmayacaktım ama yazıyorum. az önce bi sorunumda danışmak için elmirayı aradım. sürelere cok takılmayın dedi. 3-5 gün öne alır, 3-5 gün geç kalabilir. çok kilitlenmeyin dedi.
iyi fallar arkadaşlar.
gönlünüzden geçenler gerçek olur umarım :KK69:
laroxcum güzel haberlerini alıcam,yazmasamda konuyu takip ediyorum biliyosun :KK19:
ve istanbulda ki bayanlar, mayıs gibi falcılar olarak bi buluşma düzenleyelim diyoruz.
katılmayı düşünen,bu konuda isteği olanlar bana özel mesaj atabilir, özel mesaj hakkı olmayanalr buraya yazsınlar ben onlara ulaşır mail adresimi veririm.

konuya yazmayacaktım ama yazıyorum. az önce bi sorunumda danışmak için elmirayı aradım. sürelere cok takılmayın dedi. 3-5 gün öne alır, 3-5 gün geç kalabilir. çok kilitlenmeyin dedi.
iyi fallar arkadaşlar.
gönlünüzden geçenler gerçek olur umarım :KK69:
laroxcum güzel haberlerini alıcam,yazmasamda konuyu takip ediyorum biliyosun :KK19:
ve istanbulda ki bayanlar, mayıs gibi falcılar olarak bi buluşma düzenleyelim diyoruz.
katılmayı düşünen,bu konuda isteği olanlar bana özel mesaj atabilir, özel mesaj hakkı olmayanalr buraya yazsınlar ben onlara ulaşır mail adresimi veririm.

ins hayatım bakalım sonu nolcak benimki 3-5 günlük bişey olmadıgıan verdiği süreye aylar var artık size cıktıkca bende umutlanırım=)) bu arada elmira nın sana söledikleri cıktımı olgumu elmiramı dersin cnm?

ins hayatım bakalım sonu nolcak benimki 3-5 günlük bişey olmadıgıan verdiği süreye aylar var artık size cıktıkca bende umutlanırım=)) bu arada elmira nın sana söledikleri cıktımı olgumu elmiramı dersin cnm?

Cafede fal baktırdıgın için herşey kısıtlı oluyor ama elmira ve olgu paralel. elmiraya ücreti yüzünden sürekli gidemezsin. çok daralırsan olguya gidebilirsin. oda isabetli bence.
ya bide gitmeden öncede yazmıştım, elmiranın sesinde beni huzur ve güvene ikna eden bi tını var. bunu her zaman yakalayamam, insanlar konusunda 6.hissime cok güvenirim.
delirme aşamasındayken aradım bugün. sağolsun kırmadı beni :KK69:
benimde esas olaya aylar var ama arada ufak süprizler var :KK52:
yoksa ben bu sinirle adamı döverim, sonrada etlerini küp küp keser kedilere ziyafet çektiririm :KK56:
elmiranın dedikleri çıktı mı dersen şöyle diyim. şu an yaşadığım süreci bildi. ben 1-2 güne hallederiz derken o bu sürecin uzayacağınıda bildi. mühim olan o sürecin onun dediği gibi sonuclanması.
yaşayıp görücez.
zaten şu aralar özel hayattan ziyade işe takılıyım, harika günler bekliyo ama biraz var demişti,yalnız işyerimle ipleri koparmama ramak kaldı, onuda söyledim bugün çok takılma verdiğim süreye öne alabilir , geç çıkar ama çıkar hayırlısıyla dedi.
bakalım Rabbim neyler,neylerse güzel eyler :)
şu duayıda okumadım daha. sorunlar çözülmeden okumak içimden gelmiyor. diretiyor erteliyorum.

ben melekler kahvesinde kerim ve kızılderili mullayı çok duydum ama gitmedim,bunların adresini ve telefonunu bilen varsa özelden yazarsa sevinirim.
yıllardır gittiğim falcı bakırköydeki cıvıltı cafede suna hanım, geçmişi ve şimdiyi tek tek anlatıyor, gelecekle ilgili söylediği tarihlerin birçoğunun tuttuğunu söyleyebilirim, olacak şeyleri de söylüyor. ben memnunum ama uzun süredir gittiğim için beni artık tanıyor, yeni yuvarlamadan konuşacak bir falcı arıyorum, anadolu yakasında olursa daha iyi olur aslında ama yukarı da söylediklerimin tavsiyesini duydum o yüzden merak ediyorum onları

birileri bana elmiraya inan cıkıo fln desin gaz versin =))) sönen umutlarımı dün yesertti cıldırcam yaa=)

unlulere fln baktıgı dogrumu:))kurtulus cok uzak olmasaymıs keske bana...sırf merakımdan...ıyımı kotumu kestıremedım cunku melahatı..:96:

valla canım ünlülere baktımı bilmiyorum ama bayağı eski bir falcı imiş bilindik yani şu an gerçi bayağı yaşlı ama benim arkadaşıma ortada bişi yokken sözleneceğini sölemişti oldu hiç beklemediği bir anda bana da şu an ayrı olduğum erkek arkdaşımın kişiliğini birebir tarif etti ama gelecek hakkında yaşamadan bişi diyemem genel olarak iyi bence çoğu şeyi bildi aile ve işle de ilgili ama olan durumları genelde çoğu biliyor...

merhaba uzun zmandır girmiyodum bu foruma bugün tekrar girdim baktımda şu emineyi bende çok merak ettim acaba rica etsem banada numarasını yollayabilirmisiniz?

merhaba bu emine cadı cafe emine mi?
oysa ben bikere gittim kapıdan döndüm çok garipti

X