İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben ikisine de gittim mercan ve elmiraya ikisi aynı kisi değil. Bence mercan daha iyi gelecek icin de

ben falcolıge attım dıger arkada 10 dk sora atarım...sence yuzyuze daha mı etkılıdır ben telde baktırdımda ona ragmen cok ıydı aslında...ama sabredemıyorum...

Ben ilk falımın yüz yüze olmasını tercih ettim. Ne bileyim, en azından enerjimi doğrudan alması açısından. Ama artık telefondan da baktırırım. Zaten bundan sonra gitmeme gerek yok.... Ama telefondan baktıranlar da çok çok memnun...

ben falcolıge attım dıger arkada 10 dk sora atarım...sence yuzyuze daha mı etkılıdır ben telde baktırdımda ona ragmen cok ıydı aslında...ama sabredemıyorum...

bende tel.de baktırdım çok iyiydi ama yüzyüze denemeyi çok istiyorum, biraz zaman geçsin diye bekliyorum.. saberedebilirsem senin gibi:KK1: ya çoook iyi dediğimiz mercan ve elmira var. bana ikisi çoook zıt şeyler söyledi çok ilginç, ikisi de geçmişi bildi ama gelecekte biri siyaz biri beyaz bu ay hangisine devam edeceğim belli olcak :))) gerçi elmiranın söyledikleri çıkarsa fala tövbe:KK1::KK1:

Ben ilk falımın yüz yüze olmasını tercih ettim. Ne bileyim, en azından enerjimi doğrudan alması açısından. Ama artık telefondan da baktırırım. Zaten bundan sonra gitmeme gerek yok.... Ama telefondan baktıranlar da çok çok memnun...

bnde memnunum aslında ama ıste zmn olunca bekleyemıyo ınsan...:)neyse ozmn bır ay gecsın en azından...hem gıdısata gore baktırırım dımı..

bende tel.de baktırdım çok iyiydi ama yüzyüze denemeyi çok istiyorum, biraz zaman geçsin diye bekliyorum.. saberedebilirsem senin gibi:KK1: ya çoook iyi dediğimiz mercan ve elmira var. bana ikisi çoook zıt şeyler söyledi çok ilginç, ikisi de geçmişi bildi ama gelecekte biri siyaz biri beyaz bu ay hangisine devam edeceğim belli olcak :))) gerçi elmiranın söyledikleri çıkarsa fala tövbe:KK1::KK1:

beyaz olan hangısı pekı elmıramı:))ya su hazıran bı gelse sag salım:) bende fala tovbe edıcem ama elmıranın dedıgı olursa:pp:KK52:

beyaz olan hangısı pekı elmıramı:))ya su hazıran bı gelse sag salım:) bende fala tovbe edıcem ama elmıranın dedıgı olursa:pp:KK52:

hazirana gerek kalmayacak elmiraya kalırsam önümüzdeki hafta netleşiyorum ben, şimdilik onun söylediği gibi ilerliyor içim rahat bi şekilde, hayırlısı bakalım..

arkadaşlar bana da elmiranın telini yollar mısınız plsss...

burda yazılanların çoğunu okuyorum ama çok fazla yorum yazmıyorum genelde. çünkü birine iyi bakan falcı diğerine çok iyi bakamıyor. ama gittiklerim arasında dediklerinin tümü çıkana hiç rastlamadım maalesef :KK43: şimdi hala falcılara gidiyorum ama öylesine... hiç eski merakım kalmadı :KK43: yine de hatırladıklarım hakkında bikaç yorum yazayım:

kadınlar kahvesi pelin hakikaten hep olumlu şeyler söylüyor, gaz verip yolluyor, ama geçmiş ve şimdiden birkaç birşey bildiği için insana umut veriyor. yine aynı kafedeki dilek de genelde olumlu şeyler söylüyor ve kendinden emin konuşuyor. ama 1 sene önce baktırdığım fal çıkmamıştı. geçenlerde yine baktırdım ama öylesine..
melekler kahvesinde bence en iyisi gülşen.. şu anı ve geçmiş hakkında iyi yorumları var. gelecek için söyledikleri çok çıkmıyor. orda şengülün de çok müşterisi var ama bence foss.. aynı yerde can var o da uzun zamandır ordaymış.. o da şu anı iyi tanımlıyor, gelecek beklemeyin. bir de yaşı küçük bi kızcağız vardı onun da kendi dedi zaten falın yarısı çıkar yarısı sallamadır diye.
yine taximden devam ediyorum. monalisadaki bütün falcılara da gittim artık isimlerini hatırlayamıyorum. hiçbiri doğru düzgün bişi bilemedi.
yine taksimde yetere gittim, o da çok genel şeyler söylüyor, örneğin arkadaşıma bir msg alacaksın bikaç defa okuyacaksın demişti. ertesi gün arkadaşım arıyor hakikaten msg almış bikaç defa okumuş. dedim allahallah nasıl bildi acaba çok bilinmeyecek bişeydi oysa ki...:KK1:
eskiden taksimde mula vardı yine gs. lisesinin aşağısında bi kafedeydi. ona çok giderdim ama hiçbiirr dediğinin çıkmadığını anladım.
yine taksimde cadı kafe emine var. dediklerinden en etkilendiğim o oldu. çünkü yaşayacağım bir olayı (önemli ve bilinemeyecek bişey) gerçekten bildi ve yaşadım. üstelik yaşadığım olay hiç beklemeyeceğim birşeydi... ama umarım diğer dedikleri doğru çıkmaz, korktum daha da gitmedim.sizler de onun dediklerinin çıkmadığını söyleyince içime su serpildi yanımdaki arkadaşıma da senin kısmetin kapalı 500 tl ver hocaya senin kısmetini açalım deyince içimizden küfür ettik :)
daha bitmedi taksimden devam edicem :) şu tasula türkan mı ne tam palavracı.. eskiden onun kafesinde çalışan bi aydın vardı o da kendine yeni yer açmış pinokyo kafenin üstünde bir yer.. onun bazı dedikleri tutabiliyor ama şu an için..
hıı sonra bir istanbul kahvehanesi diye bir yer var orda da üniye giden genç bir çocuk fal baktı ki hayatımda bu kadar sallayanına rastlamadım.
eskiden majestikte emre vardı şimdi oranın karşısındaki kafeye geçmiş ama o da bilmiyo da bilmiyooo... yine majestikte başka bi çocuk daha vardı galiba gaydi o da nanay.. ayy daha birsürüsü var anlatırken bile içim sıkıldı ki bunlar sadece taksimdeki gittiklerim :2: bunun daha bakırköyü var kadıköyü var :KK43::KK43: çoook sıkkınım bana dedikleri çıkan bi falcı söyleyin kızlaaarrrr :KK43:

hıı bi de herkes gittiği falcıları kısaca özetlerse kimin ne olduğu ortaya çıksın artık yaaff boşuna falcıya gitmek istemiyorum ama neden kendimi tutamıyorum bu nassı bişidir acep...

hıı unutmuşum kokoş kafe, myra cafe, şu sarmaşık kafe (ki özellikle bu kafeye sakın uğramayın derim tam sallamacılar... ordaki hasandan ve kızıl saçlı kızdan allah korusun.. iyi hoş tatlı davranıyolar ama hiçbişi bildikleri yok..) istiklalin üstünde benettonun karşısındaki fal evi (orda 4 kişiye baktırdım hepsi aynı) kafe bi melekteki sevgi ve diğer çocuk... hiçbirii gelecek hakkında doğru düzgün yorum yapamıyolar... hee yine symboldeki tarık'ın da dediklerinin yarısı doğruysa yarısı yalan... az önceki mesajımda bunları yazmayı unutmuşum....

artık dedikleri çıkan birini istiyorum. parantez arası söyliiim: bu anlattığım kişilerin falları çıkmasa da yine de bu kişilerin arasından hala az sallayanlarına gidiyorum :78: naapalım umut fakirin ekmeğidir :))

ay elmira aşşa elmira yukarı :)) merakım artmaya başladı ama 75 TL idi sanırım Üff Çok fazla geliyor bana ya hele önümüzdeki 2 ay Çok sıkışık olucam maddi açıdan hiç cesarete demem okadar para vermeye ama merakta ediyorum Püf :)

arkadaşlar bana da elmiranın telini yollar mısınız plsss...

Burda yazılanların çoğunu okuyorum ama çok fazla yorum yazmıyorum genelde. çünkü birine iyi bakan falcı diğerine çok iyi bakamıyor. Ama gittiklerim arasında dediklerinin tümü çıkana hiç rastlamadım maalesef :KK43: şimdi hala falcılara gidiyorum ama öylesine... Hiç eski merakım kalmadı :KK43: yine de hatırladıklarım hakkında bikaç yorum yazayım:

Kadınlar kahvesi pelin hakikaten hep olumlu şeyler söylüyor, gaz verip yolluyor, ama geçmiş ve şimdiden birkaç birşey bildiği için insana umut veriyor. Yine aynı kafedeki dilek de genelde olumlu şeyler söylüyor ve kendinden emin konuşuyor. Ama 1 sene önce baktırdığım fal çıkmamıştı. Geçenlerde yine baktırdım ama öylesine..
Melekler kahvesinde bence en iyisi gülşen.. şu anı ve geçmiş hakkında iyi yorumları var. Gelecek için söyledikleri çok çıkmıyor. Orda şengülün de çok müşterisi var ama bence foss.. Aynı yerde can var o da uzun zamandır ordaymış.. O da şu anı iyi tanımlıyor, gelecek beklemeyin. Bir de yaşı küçük bi kızcağız vardı onun da kendi dedi zaten falın yarısı çıkar yarısı sallamadır diye.
Yine taximden devam ediyorum. Monalisadaki bütün falcılara da gittim artık isimlerini hatırlayamıyorum. Hiçbiri doğru düzgün bişi bilemedi.
Yine taksimde yetere gittim, o da çok genel şeyler söylüyor, örneğin arkadaşıma bir msg alacaksın bikaç defa okuyacaksın demişti. Ertesi gün arkadaşım arıyor hakikaten msg almış bikaç defa okumuş. Dedim allahallah nasıl bildi acaba çok bilinmeyecek bişeydi oysa ki...:KK1:
Eskiden taksimde mula vardı yine gs. Lisesinin aşağısında bi kafedeydi. Ona çok giderdim ama hiçbiirr dediğinin çıkmadığını anladım.
Yine taksimde cadı kafe emine var. Dediklerinden en etkilendiğim o oldu. çünkü yaşayacağım bir olayı (önemli ve bilinemeyecek bişey) gerçekten bildi ve yaşadım. üstelik yaşadığım olay hiç beklemeyeceğim birşeydi... Ama umarım diğer dedikleri doğru çıkmaz, korktum daha da gitmedim.sizler de onun dediklerinin çıkmadığını söyleyince içime su serpildi yanımdaki arkadaşıma da senin kısmetin kapalı 500 tl ver hocaya senin kısmetini açalım deyince içimizden küfür ettik :)
daha bitmedi taksimden devam edicem :) şu tasula türkan mı ne tam palavracı.. Eskiden onun kafesinde çalışan bi aydın vardı o da kendine yeni yer açmış pinokyo kafenin üstünde bir yer.. Onun bazı dedikleri tutabiliyor ama şu an için..
Hıı sonra bir istanbul kahvehanesi diye bir yer var orda da üniye giden genç bir çocuk fal baktı ki hayatımda bu kadar sallayanına rastlamadım.
Eskiden majestikte emre vardı şimdi oranın karşısındaki kafeye geçmiş ama o da bilmiyo da bilmiyooo... Yine majestikte başka bi çocuk daha vardı galiba gaydi o da nanay.. Ayy daha birsürüsü var anlatırken bile içim sıkıldı ki bunlar sadece taksimdeki gittiklerim :2: Bunun daha bakırköyü var kadıköyü var :KK43::KK43: çoook sıkkınım bana dedikleri çıkan bi falcı söyleyin kızlaaarrrr :KK43:

Hıı bi de herkes gittiği falcıları kısaca özetlerse kimin ne olduğu ortaya çıksın artık yaaff boşuna falcıya gitmek istemiyorum ama neden kendimi tutamıyorum bu nassı bişidir acep...

valla tatlım ben kadınlar kahvesindeki meryem abladan çok memnun kaldım dedikleri çıktı gelecek için söledikleride elmiraya baktırdım soru cevap baktık ama yavaş yavaş dedikleri oluyo sanırım netleşsin paylaşıcam sizlerle

Mesaj hakkım yok hayatım olsa yollardım olan arkadaşlar mesaj atar sana

X