İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar gördüğüm kadarıyla bugune kadar konusulan ısımler arasında en ıyısı elmıra..cogumuzla frekansı tutmus demekkı...bana da bı konu hakkında genel bısey soylemıstı,,o an onemsemedım herzmn var olan bısıy zaten dıye..ama dun uzerıne bısıyler gelısınce elmıra bunu da bılmıstı dıye bı ampul yandı beynımde:) reklam yapmıyorum bende numarasını buradan alıp cok tereddutte kalıp baktıranlardanım,,sasırtıcı...ben baktıralı 1 hafta oldu ama yuzyuzede gorusunce farklı bı enerjı alırmı daha cok sey soyleyebılırmı merak edıyorum...ne dersınız?

gebzede benim dükkanım pendikte buraya çağırdımmm su falıda denenmesi gereken bi tecrübe acayip doğru şeyler çıkıyo tabi cesaretiniz varsa çok değişik hanife hn. da aynı emine abla gibi yüzüne bakıyoo ben emine hn. fincenın içine baktığını çok az gördüm buda aynı yüzüne bakarak analatıyo

merhaba 166kmb
banada hanife hn telefonunu verebilirmisin

kızlar gördüğüm kadarıyla bugune kadar konusulan ısımler arasında en ıyısı elmıra..cogumuzla frekansı tutmus demekkı...bana da bı konu hakkında genel bısey soylemıstı,,o an onemsemedım herzmn var olan bısıy zaten dıye..ama dun uzerıne bısıyler gelısınce elmıra bunu da bılmıstı dıye bı ampul yandı beynımde:) reklam yapmıyorum bende numarasını buradan alıp cok tereddutte kalıp baktıranlardanım,,sasırtıcı...ben baktıralı 1 hafta oldu ama yuzyuzede gorusunce farklı bı enerjı alırmı daha cok sey soyleyebılırmı merak edıyorum...ne dersınız?
banada elmira nın telefonunu özelden yollayabilirmisiniz arkadaslar

suan elmiranın falından cıkmıs bulunmaktayım.. benle yasamıs gibi anı ve gecmişi muazzam bildi suanki kız olayıda doruymus onuda bildi ama esas itin kare ası benmişim lutfetmiş it onuda söledi... 3 ay daha kızlaymıs sora turn back gelmezse ben elmira diilim dedi telefonda bu performans pesss dedirtti bana benle yasasa bu kdr olur nese daha fal mal yok bu beni acaip tatmin etti olumsuz konustugum oluo kötüde olsa sölerim dedi ve kız var dedi mesela bakalım... yasayıp görücez tabi he 2 ay sakın arama onurunu kırar suan kıza odaklı sen aklındasın ama dünyalarınız suan farklı dedi doru ayrı sehirlerdeyiz burdan elmirayı alkıslıorum kimse bu kdr seyi bilememiştir ....

ne kadar sürdü fal acaba?

ne kadar sürdü fal acaba?

valla 50 dk sürdü ne sorsan cvplıo ki soru sormaya gerek kalmıo anı ve gecmişi süper bilio suanki durumu bana tam duydugum gibi anlattı tek sorun oda sonuc için olumlu konustu esas itin dönmiceni söyleyen daha olmadı bakalım...

arkadaslar, kendi kisisel sikintilarim ve yogunlugum nedeniyle bir muddet bakamadim hic foruma ama gordugum, herkesler gitmis.. umarim geri donerler.
elmira yla yeniden bir seansimiz oldu bir hafta sonra, ben de reklam yapmiyorum yalniz bu sefer gecenkinden de basariliydi diyebilirim, ah bi de harf gorebilseydi.. gelecekle ilgili soylediklerinin bir ayi var, cikarsa buradan yine bildirecegim, ama bu bir ay icinde baska bir falciya ihtiyacim yok gibi.. duami edip bekleyecegim, siz de duanizi esirgemeyin benden.
kesinlikle iki seansim birbiriyle cok paraleldi, ikincisi cok daha basariliydi.
allah tan iyi bilen olmaz, rabbim herkesin gonlune gore versin
sevgiler

arkadaslar, kendi kisisel sikintilarim ve yogunlugum nedeniyle bir muddet bakamadim hic foruma ama gordugum, herkesler gitmis.. umarim geri donerler.
elmira yla yeniden bir seansimiz oldu bir hafta sonra, ben de reklam yapmiyorum yalniz bu sefer gecenkinden de basariliydi diyebilirim, ah bi de harf gorebilseydi.. gelecekle ilgili soylediklerinin bir ayi var, cikarsa buradan yine bildirecegim, ama bu bir ay icinde baska bir falciya ihtiyacim yok gibi.. duami edip bekleyecegim, siz de duanizi esirgemeyin benden.
sevgiler

Amin canım allah gönlüne göre versin .. dualarımız seninle

valla 50 dk sürdü ne sorsan cvplıo ki soru sormaya gerek kalmıo anı ve gecmişi süper bilio suanki durumu bana tam duydugum gibi anlattı tek sorun oda sonuc için olumlu konustu esas itin dönmiceni söyleyen daha olmadı bakalım...

:))) allah iyiliğini versin .. Esas it he :))

sevgiler

amin cnm.....:85:

Merhaba arkadaşlar, dün ben Elmiraya gittim :) Kendi adıma konuşayım çoooook memnun kaldım!

Geçmisi bildi, annemin durumunu bildi.... gelecekle de ilgili yakın tarihler verdi... bu tarihler çıkınca inşallah, sizlere de haber veririm :) Dediğim gibi ben çok memnun kaldım, çok sabırlı bir kadın, randevuya 1 saat geç kalmama rağmen, bir kere bile bundan rahatsızlık duyduğunu göstermedi, sorduğum tüm sorulara sabırla cevap verdi.
Size, duymak istediğiniz şeyleri söylemiyor, gördüğü şeyleri söylüyor... "Ama ben böyle olmasını istiyorum!" dediğimde de, "inşallah öyle olur, ama ben öyle görmüyorum" dedi :)
Yaklaşık 45-60 dakika bakıyor...
Dediğim gibi, ben çok memnun kaldım, umarım dedikleri bir an önce çıkar :)))

Arkadaşlar bana da Elmira'nın telini gönderebilir misiniz lütfen...bi de neye bakıyor elmira?kahve-tarot?

Arkadaşlar, ben size Elmiranın telefonunu göderirdim, ama benim daha özelden mesaj hakkın yok...
Elmira tarot falı bakıyor...

Arkadaşlar, ben size Elmiranın telefonunu göderirdim, ama benim daha özelden mesaj hakkın yok...
Elmira tarot falı bakıyor...

ben falcolıge attım dıger arkada 10 dk sora atarım...sence yuzyuze daha mı etkılıdır ben telde baktırdımda ona ragmen cok ıydı aslında...ama sabredemıyorum...

Elmira tarot bakıyor evet bana sordu genelmi isttiyosun bende bi giriş yaptı sonra soru cevap olayına döndük :))) telden baktırdım normalde karşıyım amaa yeri bana baya uzaktı neysee sonuç olarak tatlı bi bayan bende sıkıştırdım kendisini olumlumu konuşuyosun hep diye hayır dedi olumsuzu görürsem sölerim ablam konusunda olumsuz dedi benm sorduğum sorularda anladığım daha beklicem sanırım esas kişi için bunu emine abla da sölemişti :)) sağlıkla ilgili bişiler sordum onuda anlarım yakın zamanda onlarıda çıktı çıkmadı diye burdan paylaşırım ben genelde soru cevap gittik bakalım neler olacak (=

X