- 10 Mart 2009
- 209
- 99
slea bana elmira'nın telefonunu gönderebilir misin?
benim msj hakkım yok ne yazık ki burdan gorup sana da birileri yollar ama merak etme,tekrar tekrar hatırlat o zaman gelio numaralar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slea bana elmira'nın telefonunu gönderebilir misin?
gebzede benim dükkanım pendikte buraya çağırdımmm su falıda denenmesi gereken bi tecrübe acayip doğru şeyler çıkıyo tabi cesaretiniz varsa çok değişik hanife hn. da aynı emine abla gibi yüzüne bakıyoo ben emine hn. fincenın içine baktığını çok az gördüm buda aynı yüzüne bakarak analatıyo
banada elmira nın telefonunu özelden yollayabilirmisiniz arkadaslarkızlar gördüğüm kadarıyla bugune kadar konusulan ısımler arasında en ıyısı elmıra..cogumuzla frekansı tutmus demekkı...bana da bı konu hakkında genel bısey soylemıstı,,o an onemsemedım herzmn var olan bısıy zaten dıye..ama dun uzerıne bısıyler gelısınce elmıra bunu da bılmıstı dıye bı ampul yandı beynımde:) reklam yapmıyorum bende numarasını buradan alıp cok tereddutte kalıp baktıranlardanım,,sasırtıcı...ben baktıralı 1 hafta oldu ama yuzyuzede gorusunce farklı bı enerjı alırmı daha cok sey soyleyebılırmı merak edıyorum...ne dersınız?
elmira 'nın telefonunu gönderdim
suan elmiranın falından cıkmıs bulunmaktayım.. benle yasamıs gibi anı ve gecmişi muazzam bildi suanki kız olayıda doruymus onuda bildi ama esas itin kare ası benmişim lutfetmiş it onuda söledi... 3 ay daha kızlaymıs sora turn back gelmezse ben elmira diilim dedi telefonda bu performans pesss dedirtti bana benle yasasa bu kdr olur nese daha fal mal yok bu beni acaip tatmin etti olumsuz konustugum oluo kötüde olsa sölerim dedi ve kız var dedi mesela bakalım... yasayıp görücez tabi he 2 ay sakın arama onurunu kırar suan kıza odaklı sen aklındasın ama dünyalarınız suan farklı dedi doru ayrı sehirlerdeyiz burdan elmirayı alkıslıorum kimse bu kdr seyi bilememiştir ....
ne kadar sürdü fal acaba?
arkadaslar, kendi kisisel sikintilarim ve yogunlugum nedeniyle bir muddet bakamadim hic foruma ama gordugum, herkesler gitmis.. umarim geri donerler.
elmira yla yeniden bir seansimiz oldu bir hafta sonra, ben de reklam yapmiyorum yalniz bu sefer gecenkinden de basariliydi diyebilirim, ah bi de harf gorebilseydi.. gelecekle ilgili soylediklerinin bir ayi var, cikarsa buradan yine bildirecegim, ama bu bir ay icinde baska bir falciya ihtiyacim yok gibi.. duami edip bekleyecegim, siz de duanizi esirgemeyin benden.
kesinlikle iki seansim birbiriyle cok paraleldi, ikincisi cok daha basariliydi.
allah tan iyi bilen olmaz, rabbim herkesin gonlune gore versin
sevgiler
valla 50 dk sürdü ne sorsan cvplıo ki soru sormaya gerek kalmıo anı ve gecmişi süper bilio suanki durumu bana tam duydugum gibi anlattı tek sorun oda sonuc için olumlu konustu esas itin dönmiceni söyleyen daha olmadı bakalım...
arkadaslar, kendi kisisel sikintilarim ve yogunlugum nedeniyle bir muddet bakamadim hic foruma ama gordugum, herkesler gitmis.. umarim geri donerler.
elmira yla yeniden bir seansimiz oldu bir hafta sonra, ben de reklam yapmiyorum yalniz bu sefer gecenkinden de basariliydi diyebilirim, ah bi de harf gorebilseydi.. gelecekle ilgili soylediklerinin bir ayi var, cikarsa buradan yine bildirecegim, ama bu bir ay icinde baska bir falciya ihtiyacim yok gibi.. duami edip bekleyecegim, siz de duanizi esirgemeyin benden.
kesinlikle iki seansim birbiriyle cok paraleldi, ikincisi cok daha basariliydi.
allah tan iyi bilen olmaz, rabbim herkesin gonlune gore versin
sevgiler
Arkadaşlar, ben size Elmiranın telefonunu göderirdim, ama benim daha özelden mesaj hakkın yok...
Elmira tarot falı bakıyor...