İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar okudum okudum dayanamadım, elmira'ya ben de baktırmaya karar verdim, telefonunu gönderebilir misiniz? Bir de aynı açıklamaları ben de merak ediyorum, telefonla baktırınca da memnun kaldınız mı?

cıkmayan fal haberi size olgu sengül tarık mehmet yeter hepsi ama hepsi sevgilimin dönüceğini nisanın dönüm noktası olucağını sölemişti ve bugün sevgilimin ve benim ortak en yakın arkadasımız eski sevgilimin birine delice asık oldugunu ve kız ıcın kovaladıgını duydum gecmiş ola hoscakalım kızlar sakın fallara inanıp ümit bağlamayın...

çok üzüldüm :KK43: işallah ondan kat kat fazla sevecein başka biri de sana aşık olup peşinden koşmaya başlar da o da bunu duyar.. olgu da mı dönecek demişti, bugün söylediği ve o an benim inanmadığım bir şey çıkar gibi oldu olgunun henüz sonuç belli olmasa da.. ben de umutlanmıştım ama boşuna demek ki.. :KK59:

Dediğim gibi telefonda konustum ama gidemedim ayarlıyıp ben. O anda da sormayı unutuum, Elmira tarota mı bakıo?

Goddess alinti yapamiyorm telden boyle cvp verimm elmira icin olumlu ve olumsuz yorumlar vardi oyle olnca genelde baktirmiyodum ama hernedense denemek istedim umarim banada tutturur :)))

umarim tutturur canim :) ben sirf merak icin kiyamiyorum parama cok cimri oldum :p baktırır baktırmaz yorumlarini bekliyorum ama :)

kızlar bi falcı keşfettim bugün çingene cafe bakırköyde adı aycan kızın... acaip bi kızdı hayatımı döktü ne var ne yok söyledikleri çıkarmı bilmiyorum ama deneyen varmı ? 38 tane 3 harflisi varmış :KK52:

slm kızlar ben hanife adında bi hanıla tanıştım suya bakıyo bildiğiniz 1 bardak suya benim eşim evden ilk gittiğinde baktırmıstım gidişini herşeyi ve elindeki boşanma dilekçesini dahi gördü ve dediği gibide oldu herşey boşandık ben sonra elimraya ve emine ablaya baktırdım onlarda geleceği söylediler şimdi bugün hanife hn bana uğrayacak dükkanıma çağırdım tekrar suya baktıracağım ...bakalım beni neler bekliyo
Rica etsem bana hanife ablanın telfnunu msj atabilirmism şimdiden teşekkürler

onu da aradım o da aynı şekilde oldu tarzları bu oalbilir aama ayıp yani bende ona göre ayarlicam sonuçta neyse zaten hevesim de kaçtı
elmiraya baktırıcam en kısa zamanda finali onunla yapıcam inşaallah

Bana şebnemin numarsını meaj atablrmisinz arkadaşlar

valla kızlar ben burada soylenen ısımlerden bıtek elmıraya baktırdım ve analızlerı memnunıyet verıydı..
benım ılışkımın nasıl basladıgını ve suankı durumunuda gayet guzel acıkladı...gelecekle ılgılı de herseye
pozıtıf pozıtıf yanıtlar vermedı...sunlara baglı, sen boyle yaparsan boyle olur, ama pesını bırakma gıbısınden gayet objektıf seylerdı soyledıklerı..hanı rahat ol o zaten senın avcunun ıcınde ben ıkınızı bırarada goruyorum tarzında benı umutlandıracak seyler degıldı..hıssettıklerım bıraz ugrasmanı, tavrını soyle uygulamanı onerıyor, boyle yaparsan eger umıt ettıgın olur..gıbı..hem hıssettıklerı hemde ablavarı tavsıyesıydı...sadece tavsıye degıldı ama buna ınanıyorum ben..:kk77:

arkadaşlar banada elmiranın telini göndereblrmisinz

arkadaşlar beni kimse duymuyor rica etsem biri sesimi duyup bana elmira, şebnem ,hanife hanımın telni gönderebilirmi fenalrdym:KK5:

kızlar bi falcı keşfettim bugün çingene cafe bakırköyde adı aycan kızın... acaip bi kızdı hayatımı döktü ne var ne yok söyledikleri çıkarmı bilmiyorum ama deneyen varmı ? 38 tane 3 harflisi varmış :KK52:

canım ben bir ay önce baktrdm ben ona hiç umutlanma derim şuanı bilyr çok inandırıcı konşyr ama gelleckle ilgli hiçbir dediği çıkmyr

arkadaşlar dün yazdığım zeyneple alakalı konuda bu sabah gerçek bilgiye ulaştım.....kimseyi yanılmamak için açıklama yapıyorum.öyle bir olay yok içiniz rahat olsun..ne evi basılmış ne başka birşey yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için sheryy83 ve kendi adıma bu açıklamayı yapmak istedim...haberiniz olsun...[

:nazar:ben zaten inanmadım bunu yazana her kimseniz çünkü bu hafta ondaydım ve hala süper bir falcı sadece insanlıgı yeter kişiliği ve karakteri yeter bence kocaman bir özür borçlusunuz ikinizde ona karşı hele dolandırıcı kısmı ise kimden duyduysanız küllüyen yalan... Zeynep abla kendi halinde enerjisi temiz ve ciddi anlamda bu işe gönülden kendini veren biri sevgiler

öncelikle merhabalar herkese
ve kadınlar kulübü yönetimine binlerce teşekkürler bana böyle bir imkanı sundukları için ben bazı bazı burada sizlerinde paylaşımlarıyla adı geçen caddebostanda bulunan zeynep sprituel danışman ( genel adıyla falcı zeynep)
sözlerime acıklamalarıma başlamadan önce böyle bir konuda sizleride rahatsız ettiğim için hepinizden özür dilerim
herkesin huzurunda cevap hakkımı kullanıyorumm :
Sizlerle yazışmalarında burada bulunan bu sanal platformda konuşan silentblood ve sherry83 nicklerine sahip kişilerin hakkımda yazdıkları 11.04.2011 tarih ve 1651 -1652-ve #16509-16511-16512-16517 ve 16525 ve enson bu sabah silentblood la telefon konuşmasıyla yukarıdaki düzeltmeyi yaptıgı ve daha sonra sherry83 ün yine birşeyler yazdıgı evimin polis tarafından basılmış olması benim dolandırıcılık gibi yüz kızartıcı bir suçlamayla suçalanmam asılsız ve gerçek dışı bir iftiradır bunu kendilerine söyletilmesi için daha önce gecici olarak çalıştıgım bir cafenin işletmecileri tarafından söyletildiği silentbloom tarafından bizzat sabah telefonda tarafıma iletilmiştir bu gibi asılsız ve gerçek dışı iftiraların cafelerde çalışan diğer meslektaşlarıma rant saglamak amaçlı oldugunu ve herkesin cıkarları dogrultusunda böylesi çirkin davranışların herkes için rencide edici oldugunu söylemek ve hatırlatmak isterimm

bu nickname yine burada olan sizler gibi burada yazan bir dostum tarafından acılmış olup ögleden sonra şifreleri tarafıma iletilmiştir .. Bana bu güzel hareketi yapan ve hakkımı korumamı kendimi savunmamı sağlayan dostuma huzuelarınızda teşekkür ederimm ve yine burada bulunan benim için bu yazılan çirkin acıklama karalamalara cevap veren arkadaşıma teşekkürü bir borç bilirim herkese beni dinlediği için teşekkür ederimm iyi geceler

herkese keyifli fal zamanları herşey gönlünüzce olsun unutmayın gönül ne kahve ister ne kahvehane gönül hoş sohbet ister kahve bahane ... Herkese nerede kime baktırılarsa baktırsınlar iyi fallar dilerimmm :KK58:

suan elmiranın falından cıkmıs bulunmaktayım.. benle yasamıs gibi anı ve gecmişi muazzam bildi suanki kız olayıda doruymus onuda bildi ama esas itin kare ası benmişim lutfetmiş it onuda söledi... 3 ay daha kızlaymıs sora turn back gelmezse ben elmira diilim dedi telefonda bu performans pesss dedirtti bana benle yasasa bu kdr olur nese daha fal mal yok bu beni acaip tatmin etti olumsuz konustugum oluo kötüde olsa sölerim dedi ve kız var dedi mesela bakalım... yasayıp görücez tabi he 2 ay sakın arama onurunu kırar suan kıza odaklı sen aklındasın ama dünyalarınız suan farklı dedi doru ayrı sehirlerdeyiz burdan elmirayı alkıslıorum kimse bu kdr seyi bilememiştir ....

günaydın arkadaşlar....

Epeydir girmiyordum buraya ve oldukça karışmış olduğunu gördüm burasının. Neredeyse herkes banlanmış. Benim de açıklama yapmam gereken konular var. Birincisi silentblood ve sherry83'ün caddebostan zeynep hakkında yazdıkları. Gerçi slintblood bu sabah açıklama yapmış ama cidden bir insana bu derece iftira atmak hem çok ayıp hem çok yanlış ve hem de çok günah. Sanırım hiç bir falcı bizi zorla kendilerine fal baktıralım diye çağırmıyorlar. Fal işi kişinin özgür iradesiyle yaptığı bir şey ve de bir lüks. Falcıların dediklerinin çıkıp çıkmayacağı dahi kişiden kişiye ve o kişinin falcıyla olan frekansına ve o günkü elektriğine bağlı olabilecek iken falcıların arkasından bunca atıp tutmak da ne oluyor anlamadım. Ben zeynep'i çok uzun yıllardır tanırım. Elektriği çok iyidir. Fal için gitmesem bile onunla konuşmak dahi beni rahatlatır ve bunu ona giden herkes de bilir. Fal konusu somut bir şey olmadığı için sadece inanmak istediklerimize inanıyoruz gibi geliyor bana. Falcılar da bence akademik kariyerleri olmasa dahi bizlere terapi yapıyorlar bir anlamda. Ve çoğumuz bunu zaten böyle kabul etmiyor muyuz?

Diğer konuya gelince; falcıların arkasından konuşmak bana çok yanlış gelse de, kimsenin günahını almak istemesem de aklımı feci kurcalayan birşeyi sizlerle paylaşmak istedim. Ben telefonda geçen hafta elmira'ya ve yine bu yakınlarda mercan'a fal baktırdım. Hakkımda hiçbir şey bilmemesine rağmen elmira dedikleriyle ve de kişilik analizleriyle beni şok etti cidden. Ve sesi ve tarzı da insanı rahatlatan pozitiflikte bana göre. Ancak mercan'a da telefonda fal baktırdıktan sonra ki onda da şok oldum resmen çünkü o da beni tanımıyor olmasına rağmen (ki onun da sesi çok rahatlatıcı) elmira ile aynı şeyleri söyledi neredeyse aynı ifadelerle. Telefonu kapattıktan sonra sanki mercan ve elmira aynı kişiler mi acaba diye düşündüm ve bana anlamsız da gelmedi. Ve bugün burada herkesin banlanmış olduğunu gördüğümde angel'in da buna benzer bir ifade kullandığını okudum. Bilmiyorum hem mercan'a ve hem de elmira'ya yani ikisinin de evine gitmiş biri varsa ve onların ikisini de şahsen tanıyorsa ve eğer ben yanlış bir düşünceye kapılıp bunları burada paylaşıyorsam hem elmira'dan ve hem de mercan'dan defalarca özür dilerim. Ama insanız işte ve hepimiz bazı hatalara düşebiliriz.

Hepinize sevgiler dilerim....

merhaba kadim dostum
bundan 3.5 -4 yıl önce bana bahariyede gelmiştin sonrası modada şimdi ise caddebostanda ama yıllar gelip geçtiği süre içinde seninle paylaşımlarımız arkadaşlıgımız ve tanışmada paylaşımlarımızda birbirimize olan saygımız gibi çogaldı tüm herkesin huzurunda sana da binlerce teşekkürler tüm güzel sözlerin için canım dostum benim hikayemden dolayı sende banlandın dünden beri bana bu konuda verdiğin destek için binlerce teşekkürler iyi ki varsınn herşey gönlünden geçtiği gibi olsunn ...

X