- 7 Şubat 2008
- 8.388
- 7.460
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada garip birsey yasadim, falcilar haklimi cikiyor ne, yada ben manyaklastim iyiden iyiye.. ahhh ask sen nelere kadirsin. Kendimden korktum bu gece!!
ne yasadınn
Ayyy anlaticam catlarim yoksaaaa
Simdi biz benimkiyle tartistik, pek hos bitmedi konusma. Bende bunun hotmail sifresini bi guzel kirdim, akabinde diger mailine paralel giris yapiliomus onuda hallettim, sonracima gizli soruyuda degistirdim, derken facebook'unuda hallettim derken bu farketti, facebook mailini degistirdi ve bana mesajlar gondermeye basladi. Beni dinlemiyodu bu sebepten oturu tartismistik, simdi tipis tipis konusmak zorunda kaldi ve herseyi anlatmak zorunda kaldi.. ayrica kizla mizla isi yokmus garibimin, hani olur ya biriyle gorusur diye dusundum, yok bos cikti. Simdi ise o benim suyuma gidiyor, mail sifrelerini almak icin. Yarin diger mailinkinide aldigimi ogrenince iyiden iyiye fittirir, ne gariptirki yarin ben yurtdisina cikiyorum, yaaani avcunu yalar, bi hafta eziyet etmeyi planliyorum :)
puhahahaha
wuuuuuu :))) tam puahha olmus :)
oncelıkle senınkının temız cıkmasına cok sevındım canım gercekten enteresan bu devırde kıymetını bıl
ayrıca senın yaptrıgını bana sevgılım yapsa onu terkederdım :))
ozel hayata saygı lutfen :)))
ayrıca da ıntıkamın tadını cıkarr
Yok oyle ozel hayat filan, canimi acitanin canini acitirim! Durduk yere yapmadik, hak etti!
Gozu korkmustur.. bende boyle bi potansiyel olabilicegini tahmin etmezdim acikcasi kendimde sasirdim
Hangi falci bilmiyorum, inanin unuttum sen bi seytanlik yapicaksin demisti, sanirim Emine abla ayyyy
hatırla da bıze de yaz :)
ben artık uyuyorummmmm sevgılerrr
sen biliyor musun? evleri yakın mı ikisinin?
uzun zamandır yazmasam da takipteyim kızlar. elmira yı o kadar övmüşlerdi ki telfonunu isteyecekken elmira mercanın kardeşi serap ya da sema olarak duydum.ki türkçeye nasıl bu kadar hakim ve 6 aydır burdayım demiş ve sanırım burdan bir arkadaş ona 6 ay öncesinden gittiğini söylemişti. o tarz yazılar vardı yanılmıyorsam. ve çok yakın oturuyolar aklım çok karıştı benim
paranoya başladı artık. kimsey inanıp güvenemiyorum
hiç kimse durup dururken falcı falcı gezmez.içimizde bi yara,bi sıkıntı var ki gidiyoruz.Allah sonumuzu hayr etsin valla.
zeynebe bulaşmayın evini polisler başmış son aldığım habere göre: ) hoş o kadına öyle birşey olmasına hiiiç şaşırmadım dolandırıcının teki kendisi.....
buradaki erkekler konusundada hiiiç şaşırmadım....her zaman olduğu her halttan korktukları gibi kimilik ifşadanda korkuyorlar....
zaten o kdr falcı seven erkek pek normal gelmiyor bana....bizim yaptığımızında normal olmadığı gibi...
son günlerde yaşadıklarım ve ne yazık ki çıkan fallar yüüznden allak bullak oldum....çünkü kötü ne dedilerse çıktı....ben işin içinden çıkamıorm çorba oldum kendinize dur deyin..
yoksa benim gibi dibe vurursunuz benden demesi!
arkadaşlar dün yazdığım zeyneple alakalı konuda bu sabah gerçek bilgiye ulaştım.....kimseyi yanılmamak için açıklama yapıyorum.öyle bir olay yok içiniz rahat olsun..ne evi basılmış ne başka birşey yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için sheryy83 ve kendi adıma bu açıklamayı yapmak istedim...haberiniz olsun...[
ben zaten inanmadım bunu yazana her kimseniz çünkü bu hafta ondaydım ve hala süper bir falcı sadece insanlıgı yeter kişiliği ve karakteri yeter bence kocaman bir özür borçlusunuz ikinizde ona karşı hele dolandırıcı kısmı ise kimden duyduysanız küllüyen yalan... Zeynep abla kendi halinde enerjisi temiz ve ciddi anlamda bu işe gönülden kendini veren biri sevgiler
penacım mesajına cevap yazdım ama yollanamadı
keryneia alemsın çok fenasın iyi yolculuklar :))
bana mail atabilirsin söylemek istediklerini :)
ha bu arada emıne demıskenn emınenın bugun dedıgı bır seyı yasadım detay vermıycem bende kalsın bu seferr:
soğanlıktaki emine abla nın telefonunu alabilir miyim rica etsem