İstanbul'da Fal - Falcılar

çevirgel duası ve buna benzer muhabbet duaları her zaman herkeste olumlu sonuçlar vermez arkadaşlar okumadan önce iyi düşünün derim. tam tersi olma durumu olabilir kaş yapayım derken göz çıkarmayın.yazzacak çok şey varda banlanırım diye korkuyorum :)

ay o zaman ben ihlas okuym korktmm :KK70:

çevirgel duası ve buna benzer muhabbet duaları her zaman herkeste olumlu sonuçlar vermez arkadaşlar okumadan önce iyi düşünün derim. tam tersi olma durumu olabilir kaş yapayım derken göz çıkarmayın.yazzacak çok şey varda banlanırım diye korkuyorum :)

ama bu buyu tarzi birsey mi ??? oyleyse uzak duralim ben korkarim boyle seylerden :KK43: bilmiyorum hic aydinlatirsan sevinirim

bana mail atabilirsin söylemek istediklerini :)

ELMİRA HN.o bahsettiğiniz kişinin selintortum olduğunu nasıl anladınız bu kanıya nasıl vardınız keşke bunuda paylaşsaydınız belki bazılarımızda bahsettiğiniz arkadaşımıza karşı bi önyargı oluşacak belki gereksiz yere, keşke söyleseydiniz bunuda

kızlar 2 gündür arap melehatı soruyorum ama cevap veren çıkmadı.ben bugün gittim .sizinlede paylaşmak isterimm .fal baktırmayı seviyorum ama cafelerdeki falcıları ınanadırıcı bulmadıgım gibi enerji meselesi olduguna inanıyorum.

bugün arap melehata ani bir kararla gittimm adını 2 kuuşak büyük kişilerden duymuştum.^harflilerle bakıyo ve tam 1 saatten fazla süren bir bakım oldu.tek kelimeyle mukemmel diyorumm.bizden önce baktırsan kişiye inanılmazdıı herşeyini bildi kadının sıra bana geldiğinde çok heycanladım.duymak istedikelrimi söyledimi hayır ama kadın bu işin üstadı diyebilirim herkez ömründe birkez baktırmalı.köşe yazılarına konu olucak kadar iyi.arap melehat diyorum 40 yılık falcıı!!!!!çok başarılı

ayrıca sizin yönlendirmenize konuşmanızada izin vermiyoo...

senin adına memnun kalmana sevindim telefonu varsa özelden rica edebilirmiyim arap melehatin......

Merhaba kızlar .. duaları araştırıyordum. gece ve yatsı arası bin ihlas okuyanın her dileği gerçekleşir yazıyordu paylaşayım dedim şekerler.. bu gece uykusuzum :KK3: kendime söz verdim bütün gece okuyup öyle sabahlıycam :KK53:

allah kabul etsin ve gönlüne göre versin ben bir keresinde dön yasin okumuştum çok uzun sürüyo ama bende haftasına kalmadan dileğim oldu bilgine.....

Ama tuhaf degil mi herkesin cok mutlu ayrilmasi.. hani burdaki kadinlarin 99% bekledigi sevgilisiyle evlenicek mi? .. bu biraz kafa karistiriyor.

Beni suan tek umutlandiran Emine abla ne yalan soyliyim. O daha detaylarina girdi, sana bunlari soyleyecek, sebepleri bunlar dedi. Tam bi tarih vermedi ama nisan mayis ayinda oturucak birseyler demisti.. hadi bakalim iki ay var bu iki ay icerisinde hersey anlasilicak. Dedigi birsey cikti, birseyden eminim, ama devamini merak ediyorum iste.

evet herkesın cok mennun kalması cok tuhaff katılıyorummmm

önce forumda bugünkü yazılanları okuduktan ve yeniş gitmek istediğim kişilerin telefonlarını istedikten sonraaa:)) sıra geldi bugün elmiraya gitmemi paylaşmaya herşeyden önce pozitif ve kibar bir kadın ama morali bozuktu bu kişileri paylaşma olayıyla ilgili hatta evinde internet olmadığı için küçük çocuğuyla internet cafeye gitmiş bugünkü cevabını yazmak için...
neyse fala gelince süre çok iyi gerçekten ciddi zaman ayırıyo ve detaylara iniyor,ticari kokmuyo isteiğini söyliyimde gitsin modunu hissetmiyosunuz,olumluda olumsuzda söylüyor,bende diğer arkadaşların bahsettiği gibi isim yada kişi tarif edemedi ama olayları çok iyi bildi ve detaylandırdı..söylediklerinin çıkmasını umudediyorum çünkü benimki biraz zor ve çetrefilli bir konu üzretine gelince kesinlikle helal olsun ama bence biraz pahalı keşke biraz daha ulaşılabilir olsa...sonuç olarak kızlar ben yıllardır çok kişiye baktırdım nokta vuruşu yapan tak tak isim burç memleket söyleyen ama geleceği bilemeyenlerde oldu..ama elmira kesinlikle ortalamanın çok üstünde...
bu forumdan ilk denememdi sırada olgu ,emine abla bide gülü merak ediyorum gittikçe paylaşırım iyi geceler...

selinin erkek olduğunu çoğumuz biliyorduk zaten
maşallah falcıların agzında bakla ıslanmıyor gül de söylemişti emine de aylar önce kendisi de, takılıodu sesimizi çıkarmadık, o da bizim gibi aşktan muzdarip bir genç, kadınların ağlamaya sızlanmaya hakkı var da onunkini elinden almayalım dedik, davranışı normal mi, bana göre değil, ama yargılamak bana düşmez
yalnız elmiraya tam olarak ne yapmış anlamadım ben ama elmira adına üzüldüm çünkü elmirayı gerçekten çok severim çocukları için bu işi yaptıgını biliyorum benim de kötü günlerimi atlatmamı sağladı dedikelrinin tersi osla da o gün o cümlelerle avunduk
söylediklerim için çok bomba açıklamalar yapan arkadaşlar vardı da o yüzden fazlaca konuşmak istemedim
ama 4 ay önce irandan türkiyeye gelmiş birisi için elmiranın türkçesini hem yazımını hem konuşmasını takdir ediyorum doğma büyüme türküm ama ne bu kadar güzel yazabilirim ne de konuşabilirim

Kızlar elmiranın telini bana gönderebilirmisiniz lütfennnn elmira nerde bakıyordu birde kaça bakıyordu???

selinin erkek olduğunu çoğumuz biliyorduk zaten
maşallah falcıların agzında bakla ıslanmıyor gül de söylemişti emine de aylar önce kendisi de, takılıodu sesimizi çıkarmadık, o da bizim gibi aşktan muzdarip bir genç, kadınların ağlamaya sızlanmaya hakkı var da onunkini elinden almayalım dedik, davranışı normal mi, bana göre değil, ama yargılamak bana düşmez
yalnız elmiraya tam olarak ne yapmış anlamadım ben ama elmira adına üzüldüm çünkü elmirayı gerçekten çok severim çocukları için bu işi yaptıgını biliyorum benim de kötü günlerimi atlatmamı sağladı dedikelrinin tersi osla da o gün o cümlelerle avunduk
söylediklerim için çok bomba açıklamalar yapan arkadaşlar vardı da o yüzden fazlaca konuşmak istemedim
ama 4 ay önce irandan türkiyeye gelmiş birisi için elmiranın türkçesini hem yazımını hem konuşmasını takdir ediyorum doğma büyüme türküm ama ne bu kadar güzel yazabilirim ne de konuşabilirim

arkadaşlar bende siteden bi çok falcı ya gittim bunlardan biride elmiraa..önceki yazılanlaarı okumayıp buraya kendi bildiğinizi yazıyorsunuz.yaklaşık 2 hafta önce gittim elmiraya biraz muhabbet ettik.türkiye ye geldiğinde daha 10 yaşındaymış.ailesiyle buraya göç etmişler.eşi de iranlı ama türkiye'de tanışıp evlenmişler.şu an ayrılar ve ve 5 yada 6 ay önce iran'gitmiş ziyaret için.hatta geçen gün tel de de konuştuk bi şey sormak için aramıştım.bu konuyuda konuştuk ara sırada olsa irana gidip geliyormuş.

arkadaşlar bende siteden bi çok falcı ya gittim bunlardan biride elmiraa..önceki yazılanlaarı okumayıp buraya kendi bildiğinizi yazıyorsunuz.yaklaşık 2 hafta önce gittim elmiraya biraz muhabbet ettik.türkiye ye geldiğinde daha 10 yaşındaymış.ailesiyle buraya göç etmişler.eşi de iranlı ama türkiye'de tanışıp evlenmişler.şu an ayrılar ve ve 5 yada 6 ay önce iran'gitmiş ziyaret için.hatta geçen gün tel de de konuştuk bi şey sormak için aramıştım.bu konuyuda konuştuk ara sırada olsa irana gidip geliyormuş.

ben de biliyorum zaten uzun zamandır burda olduğunu ama ben elmiraya ortalama 6 ay önce fal baktırdığımı söyleyince birisi çıkıp elmira türkiyeye geleli 4 ay olmuş deyip beni yalancılıkla suçladı da ona istinaden bu yazıyı yazdım

ben de biliyorum zaten uzun zamandır burda olduğunu ama ben elmiraya ortalama 6 ay önce fal baktırdığımı söyleyince birisi çıkıp elmira türkiyeye geleli 4 ay olmuş deyip beni yalancılıkla suçladı da ona istinaden bu yazıyı yazdım

baktırmış olabilirsin.sana dedikleri çıkmamış olabilir.ben emine abla'yada baktırdım.çok da iyi bi fal baktı bana her şeyide söyledi ama burda hatta belki çoğu insan memnun kalmadı bu yüzden kimse kimseyi suçlayamaz.hem fal yani bu konuda niye yalan söyleyesin ki..o arkadaş ta bence yanlış anladı heralde elmiranın dediğini.

X