İstanbul'da Fal - Falcılar

minikim ben fal bakmıyorum kii :)

6.his şeysini dediydim :KK52: onada fal diyom ben :KK52:

crazydaisy istiyosan ben götürem seni elmiraya :KK52: gitmişken bende bi iki soru sorarım.
akşam konuştum epey. üzülmüş. ben sevdim o kadını :KK69:
zaten sesinin tınısına kanıp gitmiştim ya :KK68:

6.his şeysini dediydim :KK52: onada fal diyom ben :KK52:

crazydaisy istiyosan ben götürem seni elmiraya :KK52: gitmişken bende bi iki soru sorarım.
akşam konuştum epey. üzülmüş. ben sevdim o kadını :KK69:
zaten sesinin tınısına kanıp gitmiştim ya :KK68:

YAŞASINNNNN ! Eğer istersen çok sevinirim, hem tanışmış oluruzzzzz :KK52: Ama tut ki seninle bululamadık, ben çarşamba 4'ten itibraen orada olucam, orada mutlaka görüşürüz o zaman :KK52:

YAŞASINNNNN ! Eğer istersen çok sevinirim, hem tanışmış oluruzzzzz :KK52: Ama tut ki seninle bululamadık, ben çarşamba 4'ten itibraen orada olucam, orada mutlaka görüşürüz o zaman :KK52:

ben fala gitmicem :KK52: h.içi çalışıyorum hem :KK14:
dur özelden mesaj atam dilimin döndüğünce tarif edeyim.
şu buluşmayıda organize edek
gelmeyen erkek olsun :KK1:

Merhaba kızlar .. duaları araştırıyordum. gece ve yatsı arası bin ihlas okuyanın her dileği gerçekleşir yazıyordu paylaşayım dedim şekerler.. bu gece uykusuzum :KK3: kendime söz verdim bütün gece okuyup öyle sabahlıycam :KK53:

Merhaba, Şebnemle ilgili ilk defa bu yorumu yapan biriyle karşılaştım!!! Gerçekten şaşırdım, seninle alakasız şeyler söylediğini yazmışsın, acaba yakın dönemde olma olasılığı sana göre olmayan şeyler mi söyledi de sen bu şekilde algıladın? Forumda yazmak istemezsen bana özelden yazar mısın? Çok merak ettim, Selma Toprak ve Şebnem bana aynı paralellikte şeyler söylediler. Elmira bu akşam yada yarın akşam bakacak bana ben de Elmirayı merak ediyorum. Şebneme gitmek için oldukça uzak bir yolu kat etmişsin sanırım, uzuldum... Ama gerçekten ben de merak ettim durumu... Paylaşırsan sevinirim...

Merhaba, Şebnem'in söyledikleri henüz gerçekleşmediği için alakasız gelmiş olabilir. Bekleyip görmek lazım. Bana Şebnem'in telefonunu özel mesaj olarak atabilir misiniz?

miniğim sana mail attım :)

bende cevap verdim ki :)
çok pis hızlıyımdır :KK52:

keynerianın yolladığı duayı yarın akşam okucam. malum dönem derkene okuyamadım. yarın akşam üstüne 2 rekatta nafile namaz mı kılsam acep.
adam beni dindar yapcak,sayemde cennete gidicek he :KK30:

Ayşe (Sarmaşık)
Birsen Abla (G.O paşa)
Briz Hanım (Pilav Kafe)
Emel (Laf )
Enfal (Almira)
Gül (Centimento)
Hasan (Sarmaşık)
İranlı Elanit
İranlı Elmira
Kurtuluş Melehat
Mercan Hnm
Meryem (Kad.Kah)
Olgu (Nostradamus)
Ömür Abla (İstasyon)
Rita
Roza (Kapris)
Selma Toprak
Semra (Cafeinn)
Serhan Hnm
Seyhan (Sunway)
Soğanlık Emine
Şeker Hnm (Avcılar)
Şengül (Kad.Kah)
Talin (Altıncı His)
Tarık (Symbol)
Tasula (Kapris)
Yasemin (Gossip Cafe )
Yiğit (Dejavu)
Zeynep (Angel's )

arkadaşlar aynen bu konseptte aklınıza gelen kimler varsa yazsanıza tuğba kimdir yaww...
selincimmm azmettimm ben bu anketi açıcam:))

Gülsün Hanım (Göztepe'de evinde bakıyor)
Arzu Hanım (Üsküdar ve Kadıköy'deki kafelerde bakıyor)

Ben de üzüldüm ve gerçekten de şaşırdım, 3 yıldır Şebneme giderim ve arkadaşlarım da gider özellikle fotoğraf konusunda yazdığınız yorum üzerine yazıyorum hiç ıskaladığını görmedim. Beni Şebneme yönlendiren de onun çok eski bir müşterisidir ve kadın Londrada yaşıyor ve oradan baktırıyor. Frekans tutması gerekir mi bilemiyorum? Falcı falcıdır sonuçta ve işini yapar. Bazı arkadaşlarım fal bakılırken not alamadıkları için genellikle telefonlarına ses kaydı yapıyorlar uzun bakıldığı ve dikkat dağılabileceği için ve tarihlerde oynama olsa da olaylar çıkıyor. Sizin adınızınıza üzüldüm, siz kimlerden memnun kaldınız şu ana kadar baktırdıklarınız içinde?

daragaya7 bahsettiğin şebnem hanımın telefonu varsa özelden rica edebilirmiyim...

X