- 20 Ağustos 2008
- 12.445
- 63
- 44
miniğim, bana elmiranın adresini tarif edebilir misin özelden? şimdiden teşekkür ederim
tarifi verdiler mi istiyor musun hala güzelim ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
miniğim, bana elmiranın adresini tarif edebilir misin özelden? şimdiden teşekkür ederim
qereci hadi özele gidelim fal bakalım senle
minikim ben fal bakmıyorum kii :)
6.his şeysini dediydim onada fal diyom ben
crazydaisy istiyosan ben götürem seni elmiraya gitmişken bende bi iki soru sorarım.
akşam konuştum epey. üzülmüş. ben sevdim o kadını
zaten sesinin tınısına kanıp gitmiştim ya
mesaj sayım dolmadığı için özelden mesaj atamıyorum rica etsem elmiranın telefon nosunu özelime atabillirmisiniz?
YAŞASINNNNN ! Eğer istersen çok sevinirim, hem tanışmış oluruzzzzz Ama tut ki seninle bululamadık, ben çarşamba 4'ten itibraen orada olucam, orada mutlaka görüşürüz o zaman
ben fala gitmicem H.içi çalışıyorum hem
Dur özelden mesaj atam dilimin döndüğünce tarif edeyim.
şu buluşmayıda organize edek
gelmeyen erkek olsun
ben fala gitmicem h.içi çalışıyorum hem
dur özelden mesaj atam dilimin döndüğünce tarif edeyim.
gelmeyen erkek olsun
Miniğim harikasın :) Ben 4'ten itibaren orada olucam, ama 7'ye kadar orda olucam.... yani işten sonra gelsen de görüşürüzzzzz
ben fala gitmicem h.içi çalışıyorum hem
dur özelden mesaj atam dilimin döndüğünce tarif edeyim.
gelmeyen erkek olsun
bana kahve mi ısmarlıcan
Merhaba, Şebnemle ilgili ilk defa bu yorumu yapan biriyle karşılaştım!!! Gerçekten şaşırdım, seninle alakasız şeyler söylediğini yazmışsın, acaba yakın dönemde olma olasılığı sana göre olmayan şeyler mi söyledi de sen bu şekilde algıladın? Forumda yazmak istemezsen bana özelden yazar mısın? Çok merak ettim, Selma Toprak ve Şebnem bana aynı paralellikte şeyler söylediler. Elmira bu akşam yada yarın akşam bakacak bana ben de Elmirayı merak ediyorum. Şebneme gitmek için oldukça uzak bir yolu kat etmişsin sanırım, uzuldum... Ama gerçekten ben de merak ettim durumu... Paylaşırsan sevinirim...
bana kahve mi ısmarlıcan
miniğim sana mail attım :)
Ayşe (Sarmaşık)
Birsen Abla (G.O paşa)
Briz Hanım (Pilav Kafe)
Emel (Laf )
Enfal (Almira)
Gül (Centimento)
Hasan (Sarmaşık)
İranlı Elanit
İranlı Elmira
Kurtuluş Melehat
Mercan Hnm
Meryem (Kad.Kah)
Olgu (Nostradamus)
Ömür Abla (İstasyon)
Rita
Roza (Kapris)
Selma Toprak
Semra (Cafeinn)
Serhan Hnm
Seyhan (Sunway)
Soğanlık Emine
Şeker Hnm (Avcılar)
Şengül (Kad.Kah)
Talin (Altıncı His)
Tarık (Symbol)
Tasula (Kapris)
Yasemin (Gossip Cafe )
Yiğit (Dejavu)
Zeynep (Angel's )
arkadaşlar aynen bu konseptte aklınıza gelen kimler varsa yazsanıza tuğba kimdir yaww...
selincimmm azmettimm ben bu anketi açıcam:))
Ben de üzüldüm ve gerçekten de şaşırdım, 3 yıldır Şebneme giderim ve arkadaşlarım da gider özellikle fotoğraf konusunda yazdığınız yorum üzerine yazıyorum hiç ıskaladığını görmedim. Beni Şebneme yönlendiren de onun çok eski bir müşterisidir ve kadın Londrada yaşıyor ve oradan baktırıyor. Frekans tutması gerekir mi bilemiyorum? Falcı falcıdır sonuçta ve işini yapar. Bazı arkadaşlarım fal bakılırken not alamadıkları için genellikle telefonlarına ses kaydı yapıyorlar uzun bakıldığı ve dikkat dağılabileceği için ve tarihlerde oynama olsa da olaylar çıkıyor. Sizin adınızınıza üzüldüm, siz kimlerden memnun kaldınız şu ana kadar baktırdıklarınız içinde?