İstanbul'da Fal - Falcılar

torr elmira sende direk isim soyledi mi?

yok cnm ya bana direk isim veren olmadı hiç sadece göker var şimdi taksimde cafe 5 kuruş ta o ilk oturur oturmaz kim bu ikizler demişti şok olmuştum :) benm durumum karışık biraz ama elmira söyledi uzun zmaandır bu kadar karşık fal bakmadım diye

neyse hadi anlatayım bari :)))

1. elmira, olgu, emine abla, burcu bizim birbizimizden kopamayacak kadar aşık olduğumuz soylemişti. evet bu doğru.

2. nisan ayında başlangıç. hepsi aynı şeyi solemişti. buda doğru ALLAHIMA ŞÜKÜR.

3. nisan ayında başlayacak ama hemen oturmaya bilir denmişti ki hepsi aynı şeyi solemişti. bunu zaman gösterecek ama ben aşkımla beraberim gerisini beni ilgilendirmiyor :))

şimdilik bu kadar daha sonra anlatcak şeylerimde kalsın ahahahahhah ahhaaha

şunu eklemeden gecemicem, bana fal bakan herkes ama herkes bizim eninde sonunda birleşeceğimiz soylemişti. allahıma şükür oldu :) AŞKIM SENİ ÇOK SEVİYORUM :)))

süper süper süperrrrr cnm allah nazarlardan korusun tamamına erdirsin inşllahhhhhh :)

Ooo superrr... zamani bile tuttu desene . Allah tamamini erdirsin, her halinden ne kadar cok sevdigin belli oluyor, umarim kizimizin degerini bilirsin Burak bey, yoksa vermeyiz ona gore!

Ooo superrr... zamani bile tuttu desene . Allah tamamini erdirsin, her halinden ne kadar cok sevdigin belli oluyor, umarim kizimizin degerini bilirsin Burak bey, yoksa vermeyiz ona gore!

siz vermesenizde ben kaçarım :)))) allaha şükür canım. darısı sizlerin başına en hayırlı biçimde inşallah...

qerecicim elmira sende nasildi? sana isim bildi mi??
Canım isim olayına hiç girmedık düşünüyorum ben mi hatırlamıyorum diye ama yok girmedik zaten pek takmıyorum isim olayına..şu meşhur bora varya o fincanı açmadan isim bilmişti ama falında cacık yoktu ondan sonra isim bilmiş burç bilmiş önemsemedim. elmira bende çok başarılıydı açtı kartları takır takır anlattı bende sakince dınledım.. bilemiyorum forumdan evinde baktıran var mı ama imkanınız varsa yüzyüze baktırın...

mrb kızlarr

mrb phesta

canım ekledım ama bılmıyorum neden gorunmuyor
ben sana sımdı maılle ulasıcam
sen de maıl ya da burdan mesajla bana telını yazarsan yarın ararım
emıne bu sıra yok dıyolar gordun mu mesajlarda , sen konusup randevu falan almıs mıydın acep

bugune gelınce kadıkoyde baraka kafede burcu adlı kıza gıttım sırf can sıkıntısından
kafe cok kotu bıldıgınız ızbe bı yer ama fal baktırmaya gelen bır suru her yastan kadınla dolu

sana ne soyledı dersenız
bıraz acele bakıyor
bu zamana ve gecmıse aıt bazı dogru seyler soyledı
ama benı pek tatmın etmedı acıkcası
daha once sevtap hanıma gıtmıstım mesela cok daha guzeldı bı saat bakıyordu once tarot sonra kahveden butun sorularını cevaplıyordu
burcuya kotu dıyemem belkı ama kızların kendı aralarında baktıgı fallar gıbı yani, dedıklerı cıktı ya da cıkmadı dıyemıcem cunku bısey demedı sanırım sımdı dusununce olacak ya da olmayacak bısey yok o zaman ona baktırmanın pek bı anlamı kalmıyor (
benım hayatımda da su anda bakılacak pek bısey yok bunun da etkısı olabılır
işle ilgili bişeyler soyledı su an ıcın dogru ve ıs yerı degısıklıgı dedı kı zaten buna ugrasıyorum onu da zaman gosterecek, araba aldıgımı ve kullanmaktan korktugumu soyledı bu da dogru. ayrılık olmus bebek düşürmussun falan bunlar da dogru ama bır cok falcının bılebılecegı bısey bu da
neyse soylıceklerım bu kadar cok mutlu ayrılmadım anlayacagınız

siz vermesenizde ben kaçarım :)))) allaha şükür canım. darısı sizlerin başına en hayırlı biçimde inşallah...

aminnn cnm ya aklıma ne geldi allah nasip eder inşallah da siz evleniyomuşsunuz bizde kk olarak düğünde takımızı takdim ediyomuşuuz :))))

hos geldın canım senı tekrar aramızda gormek ne hos
burada tekrar bırlestıgın ıcın cok sevındım umarım devamı olur

süper süper süperrrrr cnm allah nazarlardan korusun tamamına erdirsin inşllahhhhhh :)

aminnnn. allahım sizlerinde gönlünüze göre versin inşallah.

benim kıymetimi ondan başkası bilmez, bilemez... onun kıymetinide benden başka kimse bilemez!! :))

Baaak sen .. kizim agirdan sat kendini allam yaa

O degil de beni de banlayin banlananin sansi aciliyormus, bende istiyorum bendeeee

sherycim olayların olus seklini bilen yokmu yahu aydınlat su kardeşlerini olgudan beri oructayım dua etmekten hafız oldum

Baaak sen .. kizim agirdan sat kendini allam yaa

O degil de beni de banlayin banlananin sansi aciliyormus, bende istiyorum bendeeee

:))))) evet tartışma çıkartın banlanın sizde :))))

arkadaşlar gidişat gelişma vs.... olgunun soyledikleri çıktı sdc. çünkü diğerleri bana gidişat anlatmamıştı. kızlar bu konuda anlayış bekliyum detay anlatmıcam açıkcası :)) belki ilerde...

düğünümüze bekleriz tabi canım buyrun gelin takılarınızı alıp :))))) okadar kafanızı şişirdim okadar zamann hakkınızdır :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…