sen biliyor musun? evleri yakın mı ikisinin?
torr elmira sende direk isim soyledi mi?
canim, elmira sirinevler mahmutbey mercan bahcelievler soganli meydanina yakin, ben orayi pek bilmiyordum ilk defa onlar icin gittim, yakin yerler mi?
ben mercana gitmedım ama bölgeyi biliyorum yakın yerler sayılır...canim, elmira sirinevler mahmutbey mercan bahcelievler soganli meydanina yakin, ben orayi pek bilmiyordum ilk defa onlar icin gittim, yakin yerler mi?
ben mercana gitmedım ama bölgeyi biliyorum yakın yerler sayılır...
yakın oldukça. umarım salak yerine konmuyoruzdur.
neyse hadi anlatayım bari :)))
1. elmira, olgu, emine abla, burcu bizim birbizimizden kopamayacak kadar aşık olduğumuz soylemişti. evet bu doğru.
2. nisan ayında başlangıç. hepsi aynı şeyi solemişti. buda doğru ALLAHIMA ŞÜKÜR.
3. nisan ayında başlayacak ama hemen oturmaya bilir denmişti ki hepsi aynı şeyi solemişti. bunu zaman gösterecek ama ben aşkımla beraberim gerisini beni ilgilendirmiyor :))
şimdilik bu kadar daha sonra anlatcak şeylerimde kalsın ahahahahhah ahhaaha
şunu eklemeden gecemicem, bana fal bakan herkes ama herkes bizim eninde sonunda birleşeceğimiz soylemişti. allahıma şükür oldu :) AŞKIM SENİ ÇOK SEVİYORUM :)))
neyse hadi anlatayım bari :)))
1. elmira, olgu, emine abla, burcu bizim birbizimizden kopamayacak kadar aşık olduğumuz soylemişti. evet bu doğru.
2. nisan ayında başlangıç. hepsi aynı şeyi solemişti. buda doğru ALLAHIMA ŞÜKÜR.
3. nisan ayında başlayacak ama hemen oturmaya bilir denmişti ki hepsi aynı şeyi solemişti. bunu zaman gösterecek ama ben aşkımla beraberim gerisini beni ilgilendirmiyor :))
şimdilik bu kadar daha sonra anlatcak şeylerimde kalsın ahahahahhah ahhaaha
şunu eklemeden gecemicem, bana fal bakan herkes ama herkes bizim eninde sonunda birleşeceğimiz soylemişti. allahıma şükür oldu :) AŞKIM SENİ ÇOK SEVİYORUM :)))
Ooo superrr... zamani bile tuttu desene. Allah tamamini erdirsin, her halinden ne kadar cok sevdigin belli oluyor, umarim kizimizin degerini bilirsin Burak bey, yoksa vermeyiz ona gore!
Canım isim olayına hiç girmedık düşünüyorum ben mi hatırlamıyorum diye ama yok girmedik zaten pek takmıyorum isim olayına..şu meşhur bora varya o fincanı açmadan isim bilmişti ama falında cacık yoktu ondan sonra isim bilmiş burç bilmiş önemsemedim. elmira bende çok başarılıydı açtı kartları takır takır anlattı bende sakince dınledım.. bilemiyorum forumdan evinde baktıran var mı ama imkanınız varsa yüzyüze baktırın...qerecicim elmira sende nasildi? sana isim bildi mi??
siz vermesenizde ben kaçarım :)))) allaha şükür canım. darısı sizlerin başına en hayırlı biçimde inşallah...
süper süper süperrrrr cnm allah nazarlardan korusun tamamına erdirsin inşllahhhhhh :)
siz vermesenizde ben kaçarım :)))) allaha şükür canım. darısı sizlerin başına en hayırlı biçimde inşallah...
süper süper süperrrrr cnm allah nazarlardan korusun tamamına erdirsin inşllahhhhhh :)
Baaak sen.. kizim agirdan sat kendini allam yaa
O degil de beni de banlayin banlananin sansi aciliyormus, bende istiyorum bendeeee
hos geldın canım senı tekrar aramızda gormek ne hos
burada tekrar bırlestıgın ıcın cok sevındım umarım devamı olur
Baaak sen.. kizim agirdan sat kendini allam yaa
O degil de beni de banlayin banlananin sansi aciliyormus, bende istiyorum bendeeee