ay muluuuu alemsin. bilen olsa inan yazarlardi sana canim.
efsane geri döndü mü desem, cezam bitti mutluyum mu desem :))
herkese iyi akşamlar arkadaşlar. cezalıyken neler oldu neler :)) bir bir anlatmak isterdim ama malum fal dışında sohpet edemiyoruz oyuzden yazamayacağım :))
aslında girmicektimde neyse buyukluk bende kalsın:))))) belki daha sonra anlatırım ama sadece şukadarnı soyleyim bana bakılan butun fallar çıktı, çünkü bana herkes aynı falı bakmştı aynı şeyi solemişti :)
aslında girmicektimde neyse buyukluk bende kalsın:))))) belki daha sonra anlatırım ama sadece şukadarnı soyleyim bana bakılan butun fallar çıktı, çünkü bana herkes aynı falı bakmştı aynı şeyi solemişti :)
Ben bile soylemistim bee, heyttt hislerime hep guvenmisimdir.. cok sevindim senin adina, her zaman gercek ask kazanir, bu hic degismezzzz! Detaylarida anlatsana ne demislerdide nasil oldu, bunu anlatmak hakkin, cunku fal uzerine konusuyoruz (dur cekirdek alip geliyim)
canlarm tesekkrlr o zaman yunanli melahttan umidimi kestim ama cok meshur oldugunu duydum bende emine ucuz bakiomus baya peki mercan la elmira kadar iyimi ben avrupa yakasndaym kartala nasil gelebilirim ozelden adresi yollarmsnzyeni bugun uye oldum kzlarrr
leyley lümmlümüleyyyyy!!!!!:118:
shery bize umut ol catlıycam yoksa kimlerin dediği tarhleryle cıktı hemen hemen beklioruz yorumları kime güvenelimmm plsss cvpp
genelde anladığımız kadarıyla elmirayla mercan aynı şeyleri söylüyolar kartal içinde arkadaşlardan rica edelim sana emine ablanın telini yollasınlar bende şu an yok çünkü sen ondan randevu ve yol tarifini alırsın ama galiba cumaya kadar şehir dışındaymış kendisi
sherryyyy anlat hadi ya bekliyoruz bak merakla :)
çok fazla aynı şeyleri söylemiyorlar mı?
çok fazla aynı şeyleri söylemiyorlar mı?
kızlar detaylar bizim özelimiz. bu konulara girmeyeceğim ama şimdi size anlatmak isterim ama anlatayım mı bilemedim :)))) ahahahahahhaha ahhahahahahahha
bana da elmira ve mercan neredeyse birebir ayni seyleri soyledi.
cnm ben mercana baktırmadım düşünmüyorumda forumda ikisinede baktıranlar aynı şeyleri söylediler diyo hep :)
kzlar bu emine elmira ve mercan kadar iyimi???? O zaman cok para vermeye gerek yok canmmm bide bu selma toprak nerde byeri onun da tlfunu gonderrmisinz??