İstanbul'da Fal - Falcılar

ay muluuuu alemsin. bilen olsa inan yazarlardi sana canim.

ay evettt :) mulucum elmiradn da mercandan da memnun olan var bırak yunanlı melihayı bilen yok galba forumd bisürü isim var çoğunluğun beğendiği git onlardan birine elmira mercan bide selma toprak teldende bakıyo elmira selma toprak 75 tl mercan 100 tl miş yada emine abla var soğanlıkta 20 tl ye bakıyo ama o telde bakmıyo bunlardan birini deneyebilirsin

hosgeldiiiiinnnnn!!!! merak ettim seni canimmmmm

Ben bile soylemistim bee, heyttt hislerime hep guvenmisimdir .. cok sevindim senin adina, her zaman gercek ask kazanir, bu hic degismezzzz! Detaylarida anlatsana ne demislerdide nasil oldu, bunu anlatmak hakkin, cunku fal uzerine konusuyoruz (dur cekirdek alip geliyim)

yuppiiiiiii demek istiyorum o zaman çokkkkkkk sevindim cnm allah tamamına erdirsin inşallahhhhhh :)))

ahaaha keryneia koptum gece gece çekirdek al gel bakalım :) bana da şu duayı da yollayıver bi ara :)

kızlar detaylar bizim özelimiz. bu konulara girmeyeceğim ama şimdi size anlatmak isterim ama anlatayım mı bilemedim :)))) ahahahahahhaha ahhahahahahahha

merhaba kızlar gül e gttim ve memnun kaldım gerçekten duymak istediğim şeyleri söyledi ve bana yetti şeker bi kadın çok bekledik ama değdi.elmira dan vazgeçtim boşuna o kadar para vermeye değmez

genelde anladığımız kadarıyla elmirayla mercan aynı şeyleri söylüyolar kartal içinde arkadaşlardan rica edelim sana emine ablanın telini yollasınlar bende şu an yok çünkü sen ondan randevu ve yol tarifini alırsın ama galiba cumaya kadar şehir dışındaymış kendisi

shery bize umut ol catlıycam yoksa kimlerin dediği tarhleryle cıktı hemen hemen beklioruz yorumları kime güvenelimmm plsss cvpp

çok fazla aynı şeyleri söylemiyorlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…