İstanbul'da Fal - Falcılar

efsane geri döndü mü desem, cezam bitti mutluyum mu desem :))

herkese iyi akşamlar arkadaşlar. cezalıyken neler oldu neler :)) bir bir anlatmak isterdim ama malum fal dışında sohpet edemiyoruz oyuzden yazamayacağım :))

hoşgeldin cnmm özledikkk valla :)

Fal ile alakali bi durum olduysa mutlaka paylasmalisin .. oyle gozukuyor, hadi bakalim dinliyoruz seni kimin fali nasil cikti

Fal ile alakali bi durum olduysa mutlaka paylasmalisin .. oyle gozukuyor, hadi bakalim dinliyoruz seni kimin fali nasil cikti

evet sherry ya anlat valla özledikk ben de diyorum 10 gün olmuştur artık girmicekmi acaba diye düşünmeye başlamıştım :)))

minik elmira sende isim bildi mi erkek arkadasinin ismini ya da meslegini?

yok. isim veya meslek üzerine hiç konuşmadık.
ama adamı güzelce anlattı bana
fal senin yönlendirmenle şekil alıyo tatlım.
ben direkt geleceğe konsantre oldugum için, yaşadığımız sorunlar, onun kişiliği,sevgimiz ve yaşacaklarımız üzerine konuştuk.
ismini artık biliyo başka bişi için vermiştim

ay muluuuu alemsin. bilen olsa inan yazarlardi sana canim.

evet sherry ya anlat valla özledikk ben de diyorum 10 gün olmuştur artık girmicekmi acaba diye düşünmeye başlamıştım :)))

aslında girmicektimde neyse buyukluk bende kalsın :))))) belki daha sonra anlatırım ama sadece şukadarnı soyleyim bana bakılan butun fallar çıktı, çünkü bana herkes aynı falı bakmştı aynı şeyi solemişti :)

yani noldu? tekrar başladınız mı seninkiyle? kimin dediği gibi çıktı?
yani senaryolardan kimin dediği gibi oldu?
hoşgeldin bu arada

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…