10 gün diyenı duydum da bunu duymamıştım genelde 1 1 buçuk ay derler 58 çok iddalı ya çok merak ettım bekleyıp görelim ki umarım çıkar :)) elmiraya çok inanıyorum...gün saymıyorum canım. yaklaşınca sayarım
gün direkt cıktı o yüzden 58 diyorum didi ama bilemicim
10 gün diyenı duydum da bunu duymamıştım genelde 1 1 buçuk ay derler 58 çok iddalı ya çok merak ettım bekleyıp görelim ki umarım çıkar :)) elmiraya çok inanıyorum...
bende küsüratlısını ilk defa duydum
bakalım bekliyip görcez
çıkma ihtimali yükselsin diye küsür koyuyorlar :)) 1 ay 2 ay yerıne 1 1 bçuk ay :))bende küsüratlısını ilk defa duydum
bakalım bekliyip görcez
efsane geri döndü mü desem, cezam bitti mutluyum mu desem :))
herkese iyi akşamlar arkadaşlar. cezalıyken neler oldu neler :)) bir bir anlatmak isterdim ama malum fal dışında sohpet edemiyoruz oyuzden yazamayacağım :))
gitmedim canım
pekte düşünmüyorum açıkçası , fazla kafam karışsın istemiyorum.
yaşayıp görmek en mantıklısıda dayanamıyoruz işte.
kafam karmakarışık aslında.
Sherryyy sahalara dönüşün kutlu mutlu olsun :))
iyi miydi elmira sende? durumu bilmede?
gitmedim canım
pekte düşünmüyorum açıkçası , fazla kafam karışsın istemiyorum.
yaşayıp görmek en mantıklısıda dayanamıyoruz işte.
kafam karmakarışık aslında.
efsane geri döndü mü desem, cezam bitti mutluyum mu desem :))
herkese iyi akşamlar arkadaşlar. cezalıyken neler oldu neler :)) bir bir anlatmak isterdim ama malum fal dışında sohpet edemiyoruz oyuzden yazamayacağım :))
Fal ile alakali bi durum olduysa mutlaka paylasmalisin.. oyle gozukuyor, hadi bakalim dinliyoruz seni kimin fali nasil cikti
minik elmira sende isim bildi mi erkek arkadasinin ismini ya da meslegini?
hoşgeldin cnmm özledikkk valla :)
kzlar yunanli melahat cok meshurmus kurtulusta bakiomus bu kadar bilgim var her dedii cikiomus bde ya tlfonu ve tam adres yollarmisinz?????
Benm sevdiim cocuk gelmesini bekliorum 6 aydr gelmedi her falci gelicek dyo ama elmira mi mercan mi szce hangisine gtsem kzlar? Elmra ne kadar zamanda bakio mercan ne kadar zamanda bakio fyatlari benzer zaten kzlar ders calisamiorummm cocuu dusunmekten lutfen ya smdi hani sonumuz oldugunu yada evleneceimizi falan biliolarmi? Soyluolarmi kzlar ben meraktan catlycam artkkk evlencemizi ogrenmek istiorum eer sonumuz yoksa soyluolarmi unut dye falan yildizname den anliyolarmi bde
evet sherry ya anlat valla özledikk ben de diyorum 10 gün olmuştur artık girmicekmi acaba diye düşünmeye başlamıştım :)))
sherry hosgeldinn
aslında girmicektimde neyse buyukluk bende kalsın:))))) belki daha sonra anlatırım ama sadece şukadarnı soyleyim bana bakılan butun fallar çıktı, çünkü bana herkes aynı falı bakmştı aynı şeyi solemişti :)