İstanbul'da Fal - Falcılar

efsane geri döndü mü desem, cezam bitti mutluyum mu desem :))

herkese iyi akşamlar arkadaşlar. cezalıyken neler oldu neler :)) bir bir anlatmak isterdim ama malum fal dışında sohpet edemiyoruz oyuzden yazamayacağım :))

herkese iyi akşamlar arkadaşlar. cezalıyken neler oldu neler :)) bir bir anlatmak isterdim ama malum fal dışında sohpet edemiyoruz oyuzden yazamayacağım :))

hoşgeldin cnmm özledikkk valla :)

Fal ile alakali bi durum olduysa mutlaka paylasmalisin :KK66:.. oyle gozukuyor, hadi bakalim dinliyoruz seni kimin fali nasil cikti :KK70:

Fal ile alakali bi durum olduysa mutlaka paylasmalisin :KK66:.. oyle gozukuyor, hadi bakalim dinliyoruz seni kimin fali nasil cikti :KK70:

evet sherry ya anlat valla özledikk ben de diyorum 10 gün olmuştur artık girmicekmi acaba diye düşünmeye başlamıştım :)))

minik elmira sende isim bildi mi erkek arkadasinin ismini ya da meslegini?

yok. isim veya meslek üzerine hiç konuşmadık.
ama adamı güzelce anlattı bana :KK53:
fal senin yönlendirmenle şekil alıyo tatlım.
ben direkt geleceğe konsantre oldugum için, yaşadığımız sorunlar, onun kişiliği,sevgimiz ve yaşacaklarımız üzerine konuştuk.
ismini artık biliyo başka bişi için vermiştim :KK52:

kzlar yunanli melahat cok meshurmus kurtulusta bakiomus bu kadar bilgim var her dedii cikiomus bde ya tlfonu ve tam adres yollarmisinz?????
Benm sevdiim cocuk gelmesini bekliorum 6 aydr gelmedi her falci gelicek dyo ama elmira mi mercan mi szce hangisine gtsem kzlar? Elmra ne kadar zamanda bakio mercan ne kadar zamanda bakio fyatlari benzer zaten kzlar ders calisamiorummm cocuu dusunmekten lutfen ya smdi hani sonumuz oldugunu yada evleneceimizi falan biliolarmi? Soyluolarmi kzlar ben meraktan catlycam artkkk evlencemizi ogrenmek istiorum eer sonumuz yoksa soyluolarmi unut dye falan yildizname den anliyolarmi bde

ay muluuuu alemsin. bilen olsa inan yazarlardi sana canim.

evet sherry ya anlat valla özledikk ben de diyorum 10 gün olmuştur artık girmicekmi acaba diye düşünmeye başlamıştım :)))

aslında girmicektimde neyse buyukluk bende kalsın :p :))))) belki daha sonra anlatırım ama sadece şukadarnı soyleyim bana bakılan butun fallar çıktı, çünkü bana herkes aynı falı bakmştı aynı şeyi solemişti :)

aslında girmicektimde neyse buyukluk bende kalsın :p :))))) belki daha sonra anlatırım ama sadece şukadarnı soyleyim bana bakılan butun fallar çıktı, çünkü bana herkes aynı falı bakmştı aynı şeyi solemişti :)

yani noldu? tekrar başladınız mı seninkiyle? kimin dediği gibi çıktı?
yani senaryolardan kimin dediği gibi oldu?
hoşgeldin bu arada

Son düzenleme:
X