- 7 Mart 2011
- 689
- 0
yarın elmirayla randevum varrr çok heyecanlıyım umarım bende memnun kalırım.... sonucu paylaşıcam kızlar.....[/QUOTE
kaçta bilgisayar başına kilitlenelim
crazydaisy sen mercana gittin mi daha once?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarın elmirayla randevum varrr çok heyecanlıyım umarım bende memnun kalırım.... sonucu paylaşıcam kızlar.....[/QUOTE
kaçta bilgisayar başına kilitlenelim
gül, bahar, şengül sevmiyor dedi ve bilemedi sonra barıştınız öylemi :)
pardon? gül o çocuk sevmiyor seni mi dedi? olumsuz mu konuştu yani?[/QUOT
Evet, seni sevmiyo dedi.... Ama biz onunla hiç çıkmamıştık zaten...Çıkmadık da.... Artık ben istemediğim için...
biz derken fal bakma yetenegine sahip olan insanlardan bahsetti! genel anlamda falcilar hakkinda konustu...
bana elmira da olgu da emine de en son mercan da birebir ayni seyleri söylediler... yani su kötü bakti diyemicem gelecekle ilgili söyledikleri seylerin bircogu cikti ama herzaman dedigim gibi bekledigim birtek konu kaldi onun icinde zamani var beklemn lazim ama kesinlikle olacak dediler...
mercan beni öyle bir soka soktu ki hayret ettim benimle allah arasindaki seylerimi bile bildi hemde benim kendi kendime kurdugum cümlelerle... icimden acaba bu kadin beni taniyor mu demedim degil... ama dedigim gibi gelecek önemli olan iste birde o ciksa!
yok gitmedim... ama gidicem bir aralar :) Gidenler çok memnun bildiğim kadar... Sen gittin mi? Gidicen mi?
Ben takıntılı bi hatunumdur. Yıllardır manavım bellidir,marketim,kuruyemişçim,kauförüm :)
falcıyıda sabitlemek istiyorum. Elmira en büyük aday. Tabi bi 58 gün verdi onu bekliyorum
o 58 güne yakın bir şeyi olguda verdi aynı olay için
eğer olursa benim daimi falcım elmira olcak
3 ayda bir giderim seansa
elmira bana da 23 ay verdi bakalım :) arkadşalar allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
arkadaşlar küçük bir düzeltme yapmak istiyorum. Bahar dediğim kişi, sanırım Beşiktaştaki kadındı... Eğer yanlış söylediysem ismini affola, kimsenin hakkını yemek istemem. Nihal mıydı yoksa Beşitaş Symbol'deki???
esas olay için 1,5 yıl verdi. ama o 1,5 yıla ışık yakcak ufak bi olay için 58 gün verdi direkt 58 gün mü dedi çok şaşırtıcı 58 :)) gün sayıyormusun?
bahar nişantaşında nihal beşiktaşta cnm
esas olay için 1,5 yıl verdi. ama o 1,5 yıla ışık yakcak ufak bi olay için 58 gün verdi direkt 58 gün mü dedi çok şaşırtıcı 58 :)) gün sayıyormusun?
gün saymıyorum canım. yaklaşınca sayarım
gün direkt cıktı o yüzden 58 diyorum didi ama bilemicim
yok gitmedim... ama gidicem bir aralar :) Gidenler çok memnun bildiğim kadar... Sen gittin mi? Gidicen mi?
ben gittim mercana sevgili crazy, bazi seyleri bildi ama gelecekle ilgili seyler icin beklemedeyim :)
yarin elmira yorumlarini bekliyoruz insallah bekledigin gibi gecer :)
direkt 58 gün mü dedi çok şaşırtıcı 58 :)) gün sayıyormusun?
gün saymıyorum canım. yaklaşınca sayarım
gün direkt cıktı o yüzden 58 diyorum didi ama bilemicim
ben gittim mercana sevgili crazy, bazi seyleri bildi ama gelecekle ilgili seyler icin beklemedeyim :)
yarin elmira yorumlarini bekliyoruz insallah bekledigin gibi gecer :)
Elmira yarın değil canım, çarşamba... üstelik iki arkadaşımla beraber gidicem :) Böylece çarşamba size 3 kişinin yorumunu söyleyebilicem :)
sen mercana gittin mi minik?
Elmira yarın değil canım, çarşamba... üstelik iki arkadaşımla beraber gidicem :) Böylece çarşamba size 3 kişinin yorumunu söyleyebilicem :)
bizim icin super birsey olacak crazy simdiden sagol