İstanbul'da Fal - Falcılar

Kimse hakkında kötü konuşmak değil niyetim... ama benim hakkımda pek bi şey bilemediler... Ama bu enerji meselesi. Benimki tutmamıştır, sizinki tutmuştur. Belki de benim içime giremediler...
O yüzden de ısrarla Elmirayı demek istiyorum. Umarım çok memnun kalırım :) Zaten size hemen söylicem:86:

biz derken fal bakma yetenegine sahip olan insanlardan bahsetti! genel anlamda falcilar hakkinda konustu...
bana elmira da olgu da emine de en son mercan da birebir ayni seyleri söylediler... yani su kötü bakti diyemicem gelecekle ilgili söyledikleri seylerin bircogu cikti ama herzaman dedigim gibi bekledigim birtek konu kaldi onun icinde zamani var beklemn lazim ama kesinlikle olacak dediler...
mercan beni öyle bir soka soktu ki hayret ettim benimle allah arasindaki seylerimi bile bildi hemde benim kendi kendime kurdugum cümlelerle... icimden acaba bu kadin beni taniyor mu demedim degil... ama dedigim gibi gelecek önemli olan iste birde o ciksa!

Mercana nasıl ulaşabileceğimi gönderebilir misin bana özelden fufukçum ltf. Teşekkürler

Ben takıntılı bi hatunumdur. Yıllardır manavım bellidir,marketim,kuruyemişçim,kauförüm :)
falcıyıda sabitlemek istiyorum. Elmira en büyük aday. Tabi bi 58 gün verdi onu bekliyorum :KK52:
o 58 güne yakın bir şeyi olguda verdi aynı olay için :KK53:
eğer olursa benim daimi falcım elmira olcak :KK53:
3 ayda bir giderim seansa :KK68:

Ben takıntılı bi hatunumdur. Yıllardır manavım bellidir,marketim,kuruyemişçim,kauförüm :)
falcıyıda sabitlemek istiyorum. Elmira en büyük aday. Tabi bi 58 gün verdi onu bekliyorum :KK52:
o 58 güne yakın bir şeyi olguda verdi aynı olay için :KK53:
eğer olursa benim daimi falcım elmira olcak :KK53:
3 ayda bir giderim seansa :KK68:

elmira bana da 23 ay verdi bakalım :) arkadşalar allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

arkadaşlar küçük bir düzeltme yapmak istiyorum. Bahar dediğim kişi, sanırım Beşiktaştaki kadındı... Eğer yanlış söylediysem ismini affola, kimsenin hakkını yemek istemem. Nihal mıydı yoksa Beşitaş Symbol'deki???

arkadaşlar küçük bir düzeltme yapmak istiyorum. Bahar dediğim kişi, sanırım Beşiktaştaki kadındı... Eğer yanlış söylediysem ismini affola, kimsenin hakkını yemek istemem. Nihal mıydı yoksa Beşitaş Symbol'deki???

bahar nişantaşında nihal beşiktaşta cnm

ben gittim mercana sevgili crazy, bazi seyleri bildi ama gelecekle ilgili seyler icin beklemedeyim :)

yarin elmira yorumlarini bekliyoruz insallah bekledigin gibi gecer :)

Elmira yarın değil canım, çarşamba... üstelik iki arkadaşımla beraber gidicem :) Böylece çarşamba size 3 kişinin yorumunu söyleyebilicem :)

X