ayrıldıkları tek konu o isim farklı ismin içinde geçen harfler çok farklı bakalım ne çıkacak
canımm çok saool sadece herkez mutlu olsunnismni geçtim ben artık umarım dedikleri çıkarda sen mutlu olursun adının bi önemi yok cnm
mulu ben forumda yunanlı melahatın adının geçtiğini hatırlamıyorum birara melahat vardı ama aynı mıdır bilemıyorum bilen varsa zaten yazarlar rahat ol...arkadaslar kendimi paraladm cevap vermiosunuzzzz yaaaa yunanli melahat tlf ve adresi verinnnnnnn bekliorimm lutfennnnnn
arkadaslar kendimi paraladm cevap vermiosunuzzzz yaaaa yunanli melahat tlf ve adresi verinnnnnnn bekliorimm lutfennnnnn
evet en son fincandaydı orası kapandı ztn
arkadaslar demin elmira yla konustum bayagi üzülmüs... bazilarina bakiyorum ama olumsuz gördüklerimi de söylemek zorundayim kimseye bosuna umut vermek istemiyorum dedi ama bu sefer de bazilari kiziyor dedi... ama ne olursa olsun ben bosa umut verip kimseyi hayal kirikligina ugratamam dedi zaten kendisi de diyor gaybi allahtan baskasi bilemez ama bizler ancak allahin bize verdigi yeteneklerimize dayanarak mümkün oldugunca gördüklerimizi söyleriz diye...
ben kendi adima elmira ya da söyledim diger bakanlara da allahaskina birinizde bana olmayacak dönmeyecek diyin de bende icimi sogutup hayatima ona göre bir yön vereyim diye.... ama hepsi dönecek sabret diyorlar
biz dediği kim fuufuk?
sen mercan ile elmiraya baktırmıştın de mi? tıpatıp aynı mıydı?
birsey degil canim... ben artik önerirken temkinliyim bana iyi bakan bir baskasina bakamayabiliyor bu sefer mahcup oluyorum
elmira bana hep güzel bakti söyledikleri cikiyor da ama asil meselenin henüz zamani var beklemedeyim... emine aynen isimleriyle söyledi gecmisi gelecekle ilgili söyledigi birkac seyi yasadim asil meselede aynen elmira gibi bekle dedi beklemedeyim
sebnem e henüz baktirmadim hicbir fikrim yok ama gidenler cok memnun ayrilmislar sonuc olarak bilemiyorummmmmm
canımm çok saool sadece herkez mutlu olsunn
kızlar emine ablanın umudunu kes dönmez artık bitti dediği oldumu hiç ?:97:
benimki hepinizinkinden kötü boşandım ben hemde 1 ay içinde aldatılmışım ve o kişiylede nişanlandı emine abla dönmez bu sana ama onunlada mutlu olamaz dedi pişman olacak sadece ondanda boşanır dedi elimirada bugün baktı ondan boşanıyo sana geri geliyo ama bu seferde sen istemiyon bu işin sonu yok yok dedi ikiside onunla sonun yok başkasıyla çok mutlu olacan ve kısmetimde bi erkek çocuk gördü kısmet bakalım ikisinide bekliyecez
Bence tek başına "dönmez" demesi bir falcının iyi olup olmadığının belli olması açısından önemli değildir... Bana Gül de, Bahar da, Şengül de, o çocuk seni sevmiyo dedi.... Ama bildikleri hiçbir şey olmadı... Olumsuz konuşmaları başlı başına "mavi boncuk dağıtmayacak kadar iyi falcı" olduğu anlamına gelmez bence.... Bence tabii ki deYani eğer sana ve birkaç kişiye "sana geri dönecek" dediyse bir falcı, onun kötü olduğu ve herkese mavi boncuk dağıttığı anlamına gelmez...
O yüzden sana gelicek dediyle BENCE inan
elmira 75arkadaslarrr cevap verinnnn su elmira yada mercan ne kadara bakiooo ne kadar seansi bde yunanli melahai bilen yok muuuuuuuuuuuu
yarın elmirayla randevum varrr çok heyecanlıyım umarım bende memnun kalırım.... sonucu paylaşıcam kızlar.....[/QUOTE
kaçta bilgisayar başına kilitlenelim