İstanbul'da Fal - Falcılar

yunanlı melahata nasl ulasırımmm pekıııı bılgısı olan var mı arkadaslar sevdıım cocuk 6 aydr gelmıo ama kıme gitsem gelıcek dıolar ınancım kalmadı hepsı gelıcek dıo ama 6 ay gectı gelmedı bde bu elmıra mercan emıne baktıklarnda dıolarmı falda mesela sevgılınle sonun var dıe yanı bı 5 yıl sonrasını goruolar mı arkadaslar evlenceksn o cocukla y da olmycaksnz boşuna sevme dıolar mı yorum beklıorum lufen yyaa cok kotuuuuyuummmm aglamaktan yoruldummm

cnmmm cdden çok iyi anlyorum senii..ama emine abla olmcak şeye olmaz dio yada zamanı sölüo...kendni üzmee artık son kez birne gt snrada braz kendnle ilgilen bukdr üzüp yıpratyosun kendni ama bişey değişmiyo birazda rahatlamak lazım zor biliyorum ama yapıcak bişey yok elden başka şey gelmiyo malsef...hepsinin bigün aklı başına gelip geri döndüğünü biliyoruz burdada örneklerini gördük ama herşeyinde bi zamanı war ozamana kadr sende yapamadğn şeyleri yapıp seni mutlu edicek şeylerle ilgilen herşeyde olucana warıyo sana kimsenin sewme bekleme deme hakkı yok ama birazda kendini düşün...umarım daha fazla üzülmessin kısa zamanda olur beklediklerin...:KK43:

mercanı 3 gündür arıyorum noya basıyo sürekli offff niye açmıyo bu kadın telefonunu:KK43:((((((((

canm tesekkur edrm ama sevıorum vde gelsın ısıorum artk bakırkoyde meral kuafore gttm haftda 3 kere gdıodum seansı 40 tl gelme bakmam demıodu hep bakıodu masal anlatıo resmen olcak gelcek snra kı falda yok olmycak sonunuz yok evlenmyceksnz dıo ....bı dedıı dedıını tutmıodu bktm artk bende gercek falcı ıstıorum emıne ıyı yanı ole mı canm.mercan ve elmıra nasl pekı.haftda 120 tl verdıım oluodu kadına hep vaat verıo falan ama 6 ay gectı gelmedııı

nası bi durumda olduğu çok iyi anlıyorum aynı şeyi yaşadığım için beklmenin sabretmenin zorluğunuda biliyorum gerçi ben sadce 2aydr bekliyorum ama senin için nekadr acı werici bişey olduğunun farkındayım..elmira we mercanı denemedim hiç cnm ama biz kızlarla salı günü ya emine ablaya yada bize dedikleri çıkan bi ergün war ona gidicez istersen gel hem biraz rahatla senin o sürekli gidip baktrdğın kadın resmn durumndan faydalanmş sennkide bi newi rahatlama yolu olmş insanın konuşcak birine ihtycı oluyo çünkü...gelmek istersen sewe sewe cnmm hem knşuruz rahatlrsında istrsen ama sen bilirsin yinede..:KK66:

evet dedi çok acı ama bana dediii dönmez dedi bu adamdan kurtulduğun için git bi fakire sadaka dağıt bile dedii ve herşeyimi bildi şimdi sıra tarihlerde

ewet çok acı bişey ama umarm sende kurtldum diyebliyosndr...inş karşına gerçkten seni hak eden mutlu edebilcek bi adam çıkar cnmm oda senin gibi birini kaybettiği için sürüm sürüm sürünür!!

aasla sabır diye dua etme. yooksa allah sabır verir başka da birşey vermez.

Hiç böyle düşünmemiştim!!! Çok doğru bir tespit ve ben de artık "Ya sabır!" diye dua etmeyecem!!! İnsan her gün yeni bir şey öğreniyor!!!!
Teşekkürler!!! Bu söylediğin benim için o kadar önemli ki... Ayrıca neden bazen Allahın SADECE SABIR verdiğini de çok daha iyi anlıyorum!

canm cok isterm ama snavlarm var vizelerm var okuorum uyarsa sze bu cuma yada snraki cuma mercana gdelim ben avrupa yakasnda oturiorum emine abla dediiniz kisi nasl brisi iyimi acaba kartal cok uzak ergun nasl birisi??? Canmmm sakn merala gtmeyn yani 40 tl verceime haftada 3 kere 120 tl bilen birine gderm 1 kere yoruldum artkkk insllha gelir tek duam buu yunanli melahat duydunuzmu canm?? Kurtulustaymis

tatlım ben sana özel msj attım bak bi konuşalım yine :)

elmıraya 4 ya da 5 kere baktırdım, mercana 1 kere, ıkısı bana aynı seylerı soylemıstı, hatta o kadar aynı seyı soylemıslerdı kı aynı ınsan mı bunlar dıye dusunmustum. elmıranın bazısına dedıgı tutmayabılır ama ben daha salı aksamı bısey sordum crs gunu olacak bı durum ıcın, crs olmuyor 4-5 gun ver dedı, aynen oyle oldu. bana zamanlara takılma dıyor ama bana verdıgı zamanlar da genel olarak dogru. elbettekı her seyı bılemez oyle bı ıddıası da yok gercı ama benım ıcın yerı ayrıdır.

ewet çok acı bişey ama umarm sende kurtldum diyebliyosndr...inş karşına gerçkten seni hak eden mutlu edebilcek bi adam çıkar cnmm oda senin gibi birini kaybettiği için sürüm sürüm sürünür!!

benimki hepinizinkinden kötü boşandım ben hemde 1 ay içinde aldatılmışım ve o kişiylede nişanlandı emine abla dönmez bu sana ama onunlada mutlu olamaz dedi pişman olacak sadece ondanda boşanır dedi elimirada bugün baktı ondan boşanıyo sana geri geliyo ama bu seferde sen istemiyon bu işin sonu yok yok dedi ikiside onunla sonun yok başkasıyla çok mutlu olacan ve kısmetimde bi erkek çocuk gördü kısmet bakalım ikisinide bekliyecez

benimki hepinizinkinden kötü boşandım ben hemde 1 ay içinde aldatılmışım ve o kişiylede nişanlandı emine abla dönmez bu sana ama onunlada mutlu olamaz dedi pişman olacak sadece ondanda boşanır dedi elimirada bugün baktı ondan boşanıyo sana geri geliyo ama bu seferde sen istemiyon bu işin sonu yok yok dedi ikiside onunla sonun yok başkasıyla çok mutlu olacan ve kısmetimde bi erkek çocuk gördü kısmet bakalım ikisinide bekliyecez
çok zor hakikaten.. peki o başkası kımdır nedir anlattılarmı?

böle şeylerede çok sinir oluyorum..adamlar yapıyo edio biz bekliyoruz snra bişe yokmş gibi geliyolar bu hep böyle oluo zaten sen tam wazgçer kendni toprlarsın yeni bi hayat kurarsın pat gelirler ama seni bukadr üzerken oda mutlu olamıcaktır eminim cnmm zaten sana bukdr şeyi yapmş bırakmş üstüne bide onnla ewlnmiş adama sende dönme artık :KK59:çok zor bi durum boşanmak ayrılmktan daha zordur eminm ama umarım kısa zamnda atlatablrsin oda pişman olduğyla kalır sana yaşattıklarnn hepsinin fazlasıyla çeker inşş..

Son düzenleme:

cnm hakkında hayırlısı çok zor ama umarım karşına seni hakedecek kıymetini bilicek ve seni onunla olduğundan bin kat mutlu edick biri çıkar...bende elmiradan yarına randevu aldım yüzyüze ama telefonda baktırsammı diyorum sen nasıl baktırdın

çok zor hakikaten.. peki o başkası kımdır nedir anlattılarmı?

evet ikiside anlattı evlilikle ilgili tanımlar aynı nerdeyse nası tanışağım nasıl evleneceğim ve erkek cocuk ama birisi net isim verdi emine abla diğeri elmirada isinin içinden 2 harf söyledi bakalım bekleyip görecez ama ben dayanamam yine baktırırım emine abla bana yakın ikinciye gitmeyi düşünüyorum zaman geçince

bence de dönse de kabul etme. çünkü ortada bir mukavele var. taahüt var söz var. onu çiğneyen adamı sen de kabul etme.

evet ikiside anlattı evlilikle ilgili tanımlar aynı nerdeyse nası tanışağım nasıl evleneceğim ve erkek cocuk ama birisi net isim verdi emine abla diğeri elmirada isinin içinden 2 harf söyledi bakalım bekleyip görecez ama ben dayanamam yine baktırırım emine abla bana yakın ikinciye gitmeyi düşünüyorum zaman geçince
hayırlısı olsun canım bir bildikleri varki bunları söylemişler. önemli olan mutlu olman...

artık büyüdüm içim acıdan nasır tuttu acayip akıllandımmm

az öncde sölediğim gibi sen mutlu olda o naparsa yapsın eden bulur nasıl olsa cnm sende görrsün o hallerini..bide bişey sorucam emine ablanın sölediği isimle elmiranın werdiği 2harf tutarlımı o ismde wrmı o 2harf yani cnmm

az öncde sölediğim gibi sen mutlu olda o naparsa yapsın eden bulur nasıl olsa cnm sende görrsün o hallerini..bide bişey sorucam emine ablanın sölediği isimle elmiranın werdiği 2harf tutarlımı o ismde wrmı o 2harf yani cnmm

ayrıldıkları tek konu o isim farklı ismin içinde geçen harfler çok farklı bakalım ne çıkacak

X