İstanbul'da Fal - Falcılar

bekle birazcik :) 10 dk sure dolsun ben yollarim sana

ben de aynen senin gibi yapıyorum biliyor musun? Para umrumda değil... Yeter ki gelsin diye diye...

Yok anam yok, çok iddalılar yaa biri benim kaderimi yazıyor onla biri yok diyor. İnsan psikolojisi bu olumsuza inanıyor neden çünkü zaten ayrısın... Ama yeter yani arkadaşıma 2012 de intihar edeceksin diyen falcılar biliyorum yaa saçma sapan şeyler... tamam frekansta bu falında bir adabı olur. bunu yaşayacaksın denmesi çok saçma. Allahtan başka kim bilebilir ki? birisine gittim dedim ki ya buna benim kaderim diyorlar evet dedi dün yine gittim yaa beni sevmiyormuş dedim bıkmış senden doğru evleneceksiniz demiyorum. Ne bu saçmalık yaaa... Ablam yok ablam var diyorum bi güzel yorum yapıyorlar olmayanı evlendirdim çocuk doğurttrdum eşiyle sorun yaşattırdım işini değiştirttim...

mulu benim ve diger giden arkadaslarin obceki msj oku bence cunku ben sana suna git diyemem, bak bugun ben baskasina iyi bakan birine gittim ama husran

mulu sana emine, elmira ve mercani yolladim.

emine abla kartal yeni soganlikta

mercan bahcelirvler soganli meydanina yakin

elmira sirinevler mahmutbey civarinda

mercan ve elmira telde de bakiyor

canmmmm cok cook tesekkur edermmm tatlm benımmm sence hangısı ıyıdır canm.sevdıım cocuk gelcek dıo her falcı ama 6 ay gectı gelmedı nasıllar yorumunu yaparmsn tatlmmmm fyatları ne kadar canmmm

mulu onceki mesajlari oku ona gore kendi kararini ver bence ben sana suna git diye yorum yapamam

cunku bugun kendi yasadigim hayal kirikligini kimsenin yasamasini istemem

bunları okuyunca baktırasım kaçtı benim de en büyük korkum ya olumlu bir şey hakkında olumsuz konuşurlarsa diye, çünkü bakılan falın da insanın yaşıyacaklarını deiştime gücü olduğuna inanıyorrm, neticede söylenenler bir şeye inanmaya ve öyle düşünmeye sevk ediyor insanı..

beğenmediğim şey, ama yanlış hatırlıyor da olabilirim. 4 aydır ya görüşmüyorsunuzd edi ya da ayrısınız dedi. 1. si yanlış 2. si doğru. aman çok umursamıyorum açıkçası :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…