İstanbul'da Fal - Falcılar

arkadaşlar mercan ve elmiradan aynı şeyleri söyledi hiç fark olmadan diyen var mı aranızda?

arkadaslar kendimi paraladm cevap vermiosunuzzzz yaaaa yunanli melahat tlf ve adresi verinnnnnnn bekliorimm lutfennnnnn :KK14::KK14::KK14::KK14:
mulu ben forumda yunanlı melahatın adının geçtiğini hatırlamıyorum birara melahat vardı ama aynı mıdır bilemıyorum bilen varsa zaten yazarlar rahat ol...

yarın elmirayla randevum varrr çok heyecanlıyım umarım bende memnun kalırım.... sonucu paylaşıcam kızlar.....

arkadaslar demin elmira yla konustum bayagi üzülmüs... bazilarina bakiyorum ama olumsuz gördüklerimi de söylemek zorundayim kimseye bosuna umut vermek istemiyorum dedi ama bu sefer de bazilari kiziyor dedi... ama ne olursa olsun ben bosa umut verip kimseyi hayal kirikligina ugratamam dedi zaten kendisi de diyor gaybi allahtan baskasi bilemez ama bizler ancak allahin bize verdigi yeteneklerimize dayanarak mümkün oldugunca gördüklerimizi söyleriz diye...
ben kendi adima elmira ya da söyledim diger bakanlara da allahaskina birinizde bana olmayacak dönmeyecek diyin de bende icimi sogutup hayatima ona göre bir yön vereyim diye.... ama hepsi dönecek sabret diyorlar:KK15:

arkadaslar demin elmira yla konustum bayagi üzülmüs... bazilarina bakiyorum ama olumsuz gördüklerimi de söylemek zorundayim kimseye bosuna umut vermek istemiyorum dedi ama bu sefer de bazilari kiziyor dedi... ama ne olursa olsun ben bosa umut verip kimseyi hayal kirikligina ugratamam dedi zaten kendisi de diyor gaybi allahtan baskasi bilemez ama bizler ancak allahin bize verdigi yeteneklerimize dayanarak mümkün oldugunca gördüklerimizi söyleriz diye...
ben kendi adima elmira ya da söyledim diger bakanlara da allahaskina birinizde bana olmayacak dönmeyecek diyin de bende icimi sogutup hayatima ona göre bir yön vereyim diye.... ama hepsi dönecek sabret diyorlar:KK15:

biz dediği kim fuufuk?
sen mercan ile elmiraya baktırmıştın de mi? tıpatıp aynı mıydı?

biz dediği kim fuufuk?
sen mercan ile elmiraya baktırmıştın de mi? tıpatıp aynı mıydı?

biz derken fal bakma yetenegine sahip olan insanlardan bahsetti! genel anlamda falcilar hakkinda konustu...
bana elmira da olgu da emine de en son mercan da birebir ayni seyleri söylediler... yani su kötü bakti diyemicem gelecekle ilgili söyledikleri seylerin bircogu cikti ama herzaman dedigim gibi bekledigim birtek konu kaldi onun icinde zamani var beklemn lazim ama kesinlikle olacak dediler...
mercan beni öyle bir soka soktu ki hayret ettim benimle allah arasindaki seylerimi bile bildi hemde benim kendi kendime kurdugum cümlelerle... icimden acaba bu kadin beni taniyor mu demedim degil... ama dedigim gibi gelecek önemli olan iste birde o ciksa!

birsey degil canim... ben artik önerirken temkinliyim bana iyi bakan bir baskasina bakamayabiliyor bu sefer mahcup oluyorum:KK17:

elmira bana hep güzel bakti söyledikleri cikiyor da ama asil meselenin henüz zamani var beklemedeyim... emine aynen isimleriyle söyledi gecmisi gelecekle ilgili söyledigi birkac seyi yasadim asil meselede aynen elmira gibi bekle dedi beklemedeyim:KK59:

sebnem e henüz baktirmadim hicbir fikrim yok ama gidenler cok memnun ayrilmislar sonuc olarak bilemiyorummmmmm:KK59:

anladım canım ilk emineyle başlıyım ben o zaman bir gerçi üstüste baktırma taraftarı değilim biraz zaman geçtikten sonra elimraya giderim zaten yeterince baktırdım bu aralarolguydu tarıktı leventti derken , ama bi ara emine nin ismi çok geçti herkes süper süper dedi şimdi mercan ve elmira daha çok konuşuluyor ondan kararız kaldım ama emine hem fiyat olarak daha uygun hemde ben anadolu yakasındayım bana yakın ona baktırıyım bari bu arada kızlar emineyi aradım dün şehir dışındayım dedi bu cuma geliyormuş istanbul'a sanırım gitmek isteyen varsa bilginize evde diilmiş bu hafta ...:KK34::107:

kızlar emine ablanın umudunu kes dönmez artık bitti dediği oldumu hiç ?:97:

Bence tek başına "dönmez" demesi bir falcının iyi olup olmadığının belli olması açısından önemli değildir... Bana Gül de, Bahar da, Şengül de, o çocuk seni sevmiyo dedi.... Ama bildikleri hiçbir şey olmadı... Olumsuz konuşmaları başlı başına "mavi boncuk dağıtmayacak kadar iyi falcı" olduğu anlamına gelmez bence.... Bence tabii ki de :KK66: Yani eğer sana ve birkaç kişiye "sana geri dönecek" dediyse bir falcı, onun kötü olduğu ve herkese mavi boncuk dağıttığı anlamına gelmez...
O yüzden sana gelicek dediyle BENCE inan :KK66:

benimki hepinizinkinden kötü boşandım ben hemde 1 ay içinde aldatılmışım ve o kişiylede nişanlandı emine abla dönmez bu sana ama onunlada mutlu olamaz dedi pişman olacak sadece ondanda boşanır dedi elimirada bugün baktı ondan boşanıyo sana geri geliyo ama bu seferde sen istemiyon bu işin sonu yok yok dedi ikiside onunla sonun yok başkasıyla çok mutlu olacan ve kısmetimde bi erkek çocuk gördü kısmet bakalım ikisinide bekliyecez

Denenmişi bir daha deneme! derler ya.... Bence deee :KK64: Yenilikte keramet vardırrrrr! Bir an önce olur inşallah :KK19:

Bence tek başına "dönmez" demesi bir falcının iyi olup olmadığının belli olması açısından önemli değildir... Bana Gül de, Bahar da, Şengül de, o çocuk seni sevmiyo dedi.... Ama bildikleri hiçbir şey olmadı... Olumsuz konuşmaları başlı başına "mavi boncuk dağıtmayacak kadar iyi falcı" olduğu anlamına gelmez bence.... Bence tabii ki de :KK66: Yani eğer sana ve birkaç kişiye "sana geri dönecek" dediyse bir falcı, onun kötü olduğu ve herkese mavi boncuk dağıttığı anlamına gelmez...
O yüzden sana gelicek dediyle BENCE inan :KK66:

pardon? gül o çocuk sevmiyor seni mi dedi? olumsuz mu konuştu yani?

X