- 7 Mart 2011
- 689
- 0
Selam,
Çok fazla olmazsam Elmira'nın da telefon numarasını alabilirmiyim?
Gerçekten çok teşekkür ederim :)
yolladimm erikli sufle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam,
yapma penac82 gitme bence... sabret ve allaha dua et...
heyuuuuuuuuuuuuuu kmse yokmuuuuuu
benm br olaym var her falcı cocuk gelcek dıo ama 6 ay gectı gelmedı gercek guvenılır br falcı arıorum bendee cok aglıorummmmmmmm szce elmıra mı mercan mı gdeym yoksa emıne mı bde nasıl ulasırımmmm tlfn numarası ozelden gonderrmsnz cok duacnz olurummm yenı uye oldummmm bendeeeeeeeeeee
tesekkur edermm canmmmm elmıra nasıl bakıo braz anlatrmısınnn gtmem lazım artk gercek falcyaaaa sence elmıra mı mercan mı emıne mı tlf numaraları yolla canmm lutfen beklıorummm vde daayanamıorumm herkes gelck dıoooo ama gelmıooo
tesekkur edermm canmmmm elmıra nasıl bakıo braz anlatrmısınnn gtmem lazım artk gercek falcyaaaa sence elmıra mı mercan mı emıne mı tlf numaraları yolla canmm lutfen beklıorummm vde daayanamıorumm herkes gelck dıoooo ama gelmıooo
elmıra mercan ve emıne telefon ıstıorummmmmmm lutfen yaaaaaa verınnnn
yunanlı melahata nasl ulasırımmmm pekı cok aglıorummmm
Selam,
canmmmm cok cook tesekkur edermmm tatlm benımmm sence hangısı ıyıdır canm.sevdıım cocuk gelcek dıo her falcı ama 6 ay gectı gelmedı nasıllar yorumunu yaparmsn tatlmmmm fyatları ne kadar canmmm
muluuu yolladim sana ucunun de...
hayırlı ugurlu olsun canım:)
msne ekledım gorusurusss
canmm nasl br haayl krklıgı yasadn pekı gdıp en cok memnun olduun kım canm
ben de aynen senin gibi yapıyorum biliyor musun? Para umrumda değil... Yeter ki gelsin diye diye...
Yok anam yok, çok iddalılar yaa biri benim kaderimi yazıyor onla biri yok diyor. İnsan psikolojisi bu olumsuza inanıyor neden çünkü zaten ayrısın... Ama yeter yani arkadaşıma 2012 de intihar edeceksin diyen falcılar biliyorum yaa saçma sapan şeyler... tamam frekansta bu falında bir adabı olur. bunu yaşayacaksın denmesi çok saçma. Allahtan başka kim bilebilir ki? birisine gittim dedim ki ya buna benim kaderim diyorlar evet dedi dün yine gittim yaa beni sevmiyormuş dedim bıkmış senden doğru evleneceksiniz demiyorum. Ne bu saçmalık yaaa... Ablam yok ablam var diyorum bi güzel yorum yapıyorlar olmayanı evlendirdim çocuk doğurttrdum eşiyle sorun yaşattırdım işini değiştirttim...
aynen yasadım. daha önceki msj larımda da dile getirdim bana ne dediyse ben bire bir yasadım şu ana kadar ve her gün tekrar sasırıyorum nasıl olurda bir ses duyarak bunları bilir bir insan diye. bu su anlama gelmesin siz de bire bir yasayacaksınız demiyorum. sadece kendi tecrübelerimi paylasıyorum.sonucta kimse benim babamın kıız değil ama,eger bu övgüyü benim tarafımdan hak etmişsse bende bunu dile getiririm.mercanla ilgili tek konuyu begenmedim dedigin seyi merak ettim cnm?
kızlar emine ablanın umudunu kes dönmez artık bitti dediği oldumu hiç ?:97:
birisi bana sebnem hanımın telefonunu yazarsa cok sevincem onuda deneyip fal olayına uzun bir ara vermek isiyorum