İstanbul'da Fal - Falcılar

bekle canım biraz daha belki sanada çıkar hemen ümitsizliğe düşme..:)

cnm 6 ay oldu ve emine mercan elmira haric ne kdr kim varsa gitti su bünye onlarda yeni türedi die gitmedim yani ki mercan eskiden sahtekar olarak yazılıodu burda ne oldu simdi anlamadım birden cok üyelik aldı yakalandı vs vs... yok ya bana cıkmıcak ben anladım kaderimi yasamaya karar verdim sormucam artık falcılara olcağı varsa olcak bişeler bakalım burdanda sölüorum keske hayır işi yapaydım o paralarla bilemedim bilemedim:KK57:

ya evet nası çıktı seninki tutuumu benbu hafta emine ablayada baktırdımm

daha dün akşam baktırdım canım evine gidip gelecekle ilgili yorum yapamıycam zamanı var ama geçmiş ve şuanda bence en başarılı elmıraydı bana göre... onun dışında bende burdaki birçok isme gittim dedıklerı tutanlarda oldu zamanlar dahil ama esas mesele henuz olmuş değil..ben ayrıntı istiyorum gelecekte şu şu olcak pat pat söylesin istiyorum emıne abla söyledi ama elmira ondan da ileri gitti ben tatmın oldum..kaldıkı bugüne kadar bana söylenenler paralel zaten esas olay olduğunda hepsi bilmiş olcak mesela en yakın zamanı söyleyen olgu bile bende 3 yıllık baktı... elmıra benım kafamda çözemediğim birşeyi söledi sorun bu dedi ve ben kafayı yıyordum desem yerıdır o neden için o nedeni bulmayınca da barışmanın anlamı olmuyordu gelgitli zaten benımkı de gelsede gider ben adamı anlayamamışım filan..

cnm 6 ay oldu ve emine mercan elmira haric ne kdr kim varsa gitti su bünye onlarda yeni türedi die gitmedim yani ki mercan eskiden sahtekar olarak yazılıodu burda ne oldu simdi anlamadım birden cok üyelik aldı yakalandı vs vs... yok ya bana cıkmıcak ben anladım kaderimi yasamaya karar verdim sormucam artık falcılara olcağı varsa olcak bişeler bakalım burdanda sölüorum keske hayır işi yapaydım o paralarla bilemedim bilemedim:KK57:

Anlamadim canim haric yazmissin onlara gittinde cikmadimi yoksa henuz beklemedemisin.. ayrica birinede yazmistim, arkadaslar cikmiyorsa zorlamaya gerek yok, bazi kisilere bakilmiyor. Mantikli birseyler sallamislardir o kadar. Bazilarinda ise ayina gunune varana kadar cikiyor. Dandik dediginiz falcilarin bile bana soyledikleri cikti ve hepside zor bi donem bekliyor, asilmasi gereken sorunlar var vs diyip durdular. Ya dedikleri cikicak, yada ben baska birini bulup aniden evlenicem filan yaaani :KK60:

yaa arkadaşlar tabiki kimse %100 sonuç veremez elmira bana % 99 olacak beklediklerin dedi :))) bildiği şeyler oldu ama zamana bırakıp beklemek gerekir ve çok falcıya gittiğinizde gerçekten kafanız karışır elmira benim sondu mercanda var aklımda ama baktırmayı düşünmüyorum en azından elmiranın verdiği şu 20 günlük süreçte beklemeye çekilicem

Anlamadim canim haric yazmissin onlara gittinde cikmadimi yoksa henuz beklemedemisin.. ayrica birinede yazmistim, arkadaslar cikmiyorsa zorlamaya gerek yok, bazi kisilere bakilmiyor. Mantikli birseyler sallamislardir o kadar. Bazilarinda ise ayina gunune varana kadar cikiyor. Dandik dediginiz falcilarin bile bana soyledikleri cikti ve hepside zor bi donem bekliyor, asilmasi gereken sorunlar var vs diyip durdular. Ya dedikleri cikicak, yada ben baska birini bulup aniden evlenicem filan yaaani :KK60:

hyr hayatım daha onlara baktırmadım... gecmişi ve anı iyi biliyorlar ama gelecek fosss aylardır 1 ay 1 ay öteliolar cok sinirliyim yani umut tacirleri!

evet..şu mercan olayı gerçekten çok enteresan.
iyi bir falcı olabilir...zira, çok beğenen var..ama bir kaç ay evelsi..mercan ile ilgili çift üyelik alıp...reklamını yapan üyeler vardı.bu mercanın kendisi mi,başka yandaşları mı bu bilinmez tabii...ama mercan ile ilgili yaşanan bu olaydan sonra...bende çok olmsuz bir tad oluştu:KK43:

kızlar size bir şey söyleyeyim ben dün öyle bir şey yaşadım ki hiç bir falcı bana bunu söylememişti. hadi karşı tarafı bilemezler ama yüzyüze görüp beni bilenler bile söylememişlerdi. Ve ben şuna karar verdim ne yapmak istiyorsanız onu yapın, içinizden geliyorsa beklemeyin arayın. İş hayatınız sıkıcıysa değiştirin. eşinizle problem varsa konuşmayı deneyin, olmuyorsa yine deneyin. Sihirli değnekleri yok ya bu insanların...

evet..şu mercan olayı gerçekten çok enteresan.
iyi bir falcı olabilir...zira, çok beğenen var..ama bir kaç ay evelsi..mercan ile ilgili çift üyelik alıp...reklamını yapan üyeler vardı.bu mercanın kendisi mi,başka yandaşları mı bu bilinmez tabii...ama mercan ile ilgili yaşanan bu olaydan sonra...bende çok olmsuz bir tad oluştu:KK43:

ben de bunu okuyup buna ragmen bile mercana giden :)

kızlar size bir şey söyleyeyim ben dün öyle bir şey yaşadım ki hiç bir falcı bana bunu söylememişti. hadi karşı tarafı bilemezler ama yüzyüze görüp beni bilenler bile söylememişlerdi. Ve ben şuna karar verdim ne yapmak istiyorsanız onu yapın, içinizden geliyorsa beklemeyin arayın. İş hayatınız sıkıcıysa değiştirin. eşinizle problem varsa konuşmayı deneyin, olmuyorsa yine deneyin. Sihirli değnekleri yok ya bu insanların...

sevgili hush, sen elmiraya baktirmis miydjn?

evet baktırmıştım. Bana olumsuz konuşmuştu. ama mesela benim ailemle ilgili bir çok şeyi bilemedi... ve ben falcıların söyledikleri ile değil gerçekten ne olduğunu öğrenmek için aradım dün...

aynen yasadım. daha önceki msj larımda da dile getirdim bana ne dediyse ben bire bir yasadım şu ana kadar ve her gün tekrar sasırıyorum nasıl olurda bir ses duyarak bunları bilir bir insan diye. bu su anlama gelmesin siz de bire bir yasayacaksınız demiyorum. sadece kendi tecrübelerimi paylasıyorum.sonucta kimse benim babamın kıız değil ama,eger bu övgüyü benim tarafımdan hak etmişsse bende bunu dile getiririm.mercanla ilgili tek konuyu begenmedim dedigin seyi merak ettim cnm?

Selammm,

Mercan'a nasıl ulaşabilirim. Bu aralar çok ama çok ihtiyacım var yardım edebilirseniz çok sevinirim.

Teşekkür Ederim

evet baktırmıştım. Bana olumsuz konuşmuştu. ama mesela benim ailemle ilgili bir çok şeyi bilemedi... ve ben falcıların söyledikleri ile değil gerçekten ne olduğunu öğrenmek için aradım dün...

Yani soyledigi yonde olmadi durum?

hangimiz beklemedik aylarca? ümit etmedik? soruyorum? Anlattılar durdular, hiç aklınızdan geçmedi mi belki de anlatılanların hiç biri görüşüp konuşmadığımız bir insan için doğru değil diye? Evet seni çözüyorlar zaten. Ama ya karşı taraf? Ben kendi adıma bıktım artık. Yok gelecek, yok seviyor, yok sevmiyor, yok başka biri var, yok o senin kaderin...Yeter yaaa... Ben onunla iletişime geçmeden ne yaşadığını bilecek miyim? Hayır... Bazen sevinip bulutlarda gezinirken duyduklarım karşısında dünyaya mı küseceğim? Olmamalı diye düşündüm. Ne benim hayatım ne de benim sevgim bu olmamalı...

Bana herkes bekle dedi. aylardır bekledim. Ama baktım arayan soran yok... Ben de dün kendim aradım. Beklentim bir araya gelmek değil bunu belirteyim ilk önce. Peki neden hiç kimse bunu göremedi? Dayanamayacaksın arayacaksın ufacık da olsa görüşme var demedi?

2 güne bir falcıya giderim sadece 1 kişi bana dedi biliyor musunuz hayatında ne değişti ki ne bakayım diye ve bana bakmam dedi. sadece 1 kişi... istersen günde 10 taneye git neden geldin demezler

2 güne bir falcıya giderim sadece 1 kişi bana dedi biliyor musunuz hayatında ne değişti ki ne bakayım diye ve bana bakmam dedi. sadece 1 kişi... istersen günde 10 taneye git neden geldin demezler

hush :KK43: cok haklisin ben bugun yine bursa ismi gecen birine gittim dayanamayip :KK43: herkes kazanc pesinde :KK43:(

Ben Elmiradan umutluydum ya ama o da bilemedi senin durumu demek :KK43:(

Son düzenleme:
minikk ya ben su anda dusunuyorum acaba elmira bu kadar seyi nasil goruyor diye. Bugun ve gecmisle ilgili tek bir seyde yanilmadi peki ya gelecek? cok merak ediyoruk tamam erkek arkadasin boyle dusunuyor dedi ve ayni seyi ifade ettigi mesaj aldim ama gelecekle ilgili en yakin verdigi tarih mayis sonu bu olmadan da bunu test edemiyoruz ki :KK43:

Ama sunu soylemeliyim bugune kadar yaptigim isi dogru bilen tek falcidir kendisi.

Selam,

Çok fazla olmazsam Elmira'nın da telefon numarasını alabilirmiyim?

Gerçekten çok teşekkür ederim :)

Size bir öneri de bulunayım mı? duyduğunuz şeyler canınızı sıkıyorsa bence cevplarından emin olduğunuz ve bildiğiniz şeyler sorun hatta yanlışa yönlendirin bakalım cevaplar ne olacak? Yaptım kendimden biliyorum

X