İstanbul'da Fal - Falcılar

Belki adam bosanir, sonra seninle evlenir, bu tip hikayeleri cokca duyuyoruz :p. Ama boyle birsey olsa bile, senin onu dusunurken olmayacagi kesin, hayatina devam etmelisin. Karsina daha iyi biri cikar kararlarini tamamen degistirir belki. Ayrica bazilari ile elektiriklerinin uyusmadigini soyluyolar. Elmira'da soylemisti bunu bana. Bazilarinda net goruyorum, bazilarinda ise karisik. Net birsey soylememeleri gerekiyor ama yinede emin olmadan soyluyolar, merak ettigimiz icin.

:) yok cnm ben onu istemiyorum artık.. ben su an cok ama cok mutluyum...Allah sizlerinde gönlüne göre versin.

Merhaba kızlar.. kıbrısta mercan diye bir kadın varmış çok ünlü bir falcıymış acaba burada bahsedilen omu bilgisi olan varmı

o olabilir cnm ama bilmiyorum bana söylenilen ünlülerin falcısı mercan, londrada tv yayın yapmış. dünyanın heryerinden müşterisi oldugu. burda da cok kanalda cıkmış canlı yayın yapmış.

:) yok cnm ben onu istemiyorum artık.. ben su an cok ama cok mutluyum...Allah sizlerinde gönlüne göre versin.

Peki sende hangi falcilar bildi?.. bayagi karisik seyler yasamissin anlasilan ve falci olacaklari gorebilmisse super bir falcidir ne diyim. Gecmisi anlatanlardan bahsetmiyorum, onlar bir sekilde goruyor.. cikanlari paylasirmisin bizimle.

cnm ben ikisinede baktırdım ikisde cok iyi ama benim favorim mercan. neden dersen cok detaylara iniyor.sanki terapi gibi ama olan seyler tarif edilmeyecek bir rahatlama. pofpoflamıyor ama bunu belirtmeliyim bazı seylerde asla diyebiliyor..sen bunu unut asla bundan bir cacık olmaz misali. zaten benim su anki sözlümü ben tanımıyordum o bana tarih verdi su günde melez biriyle su su su olcak dedi ve aynen de oldu..yardımcı olabildimmi bilmiyorum?

hımm benı mercan paklar o zaman:))cunku kafam çorba gıbı netleşmem lazım karsımdakı ınsan zaten zor bırı ınsallah guzel ve dogru cıkan bı fal olur benımkıde.mercan evınde mı bakıyordu oyle evı hangı semte nereye yakın acaba salı gunu ıcın bı randevu almayı dusunuyorumda tek basıma gıtmekte tuaf gelıyor gıdecek olan varmı mercana bu hafta onuda sormak ısterım.

Peki sende hangi falcilar bildi?.. bayagi karisik seyler yasamissin anlasilan ve falci olacaklari gorebilmisse super bir falcidir ne diyim. Gecmisi anlatanlardan bahsetmiyorum, onlar bir sekilde goruyor.. cikanlari paylasirmisin bizimle.

canım benim gitmediğim falcı sayısı cok azdır yani aklına gelebilcek burda adı gecenlerin hemen hemen hepsi.. bende ufak tefek bilenlerin dışında, söylediklerini yasadıklarım avcılarda şirn abla diye bir bayan var o, mercan, elmira ve azeri kadın vardı elanit. diger ufak tefekleri saymıyorum.. beni sasırtanları yazdım sadece.

sonunda bugün saat 3 te elmirada randevum varrr çok sabırsızlanıyorum sabah 8 de kaltım çatlamak üzereyim.............

birisi bana sebnem hanımın telefonunu yazarsa cok sevincem onuda deneyip fal olayına uzun bir ara vermek isiyorum:KK5:

arkadaşlar dün elmiraya gittim açıkçası burdaki yazılanlar gibi nokta atışları falan olmadı yüzünede söledim ben soru cevap şeklinde baktırdım şimdi maalesef sonucu beklemek zorundayım dediği şeyler olacakmı bilmiyorum ama gerçekten çok tatlı bir insan bildikleri elbetteki oldu ama öle çokta şahane bi fal değildi uzun uzun bakıyo akıcı bakıyo dediğim gibi ama beni şoka sokacak bir fal değildi neyse en azından aklımda kalmadı gittim gördüm şimdi dediklerinin olup olmayacağına bekleyeceğim :))

kız kardeşimin melekler sengüle baktırdığı fal dün gece itibarıyle aynı anlattıgı sekliyle yasanmıstır bilginize allahım bi bana cıkmıo cıldırcam:84:

kadınlar kahvesindede meryem abla var onun dedikleri de bana çıkmıştı harfiyen hemde

birsey degil canim umarim sizde memnun kalirsiniz... bana cok güzel bakti gerci bende herkes gecmisi biliyor seceremi döküyorlar hep cok memnun kaliyorum ama gelecek önemli olan onda da sabir diyorlar sabir sabir sabiiiiiirrrrrrr:KK14:

yorumlarinizi bekloíyoruz mutlaka!

fuufuk telefonlar için bende çok teşekkür ederim 2 telefonuda yollamışsın özelden benim özel mesaj hakkım yok diye atamıyorum buradan yazıyım dedim önce elimirayımı şebnemi mi yoksa emineyimi denesem kararsız kaldım sen hangisini önerirsin? :KK34: umarım güzel şeyler olur...:KK16:

arkadaşlar ben dün bakırköy istasyon yakınlarındaki deja vu cafeye gittim. sultan hanıma fal baktırdım. 20 tl ye bakılıyor.memnun kaldım sayılır ama karşılaştırma yapmak istiyorum. bugün gidebilirsem yeşilköydeki sentimiento cafeye gitmek istiyorum. orda baktıranlar oldumu bilgi verirseniz sevinirim.

fuufuk telefonlar için bende çok teşekkür ederim 2 telefonuda yollamışsın özelden benim özel mesaj hakkım yok diye atamıyorum buradan yazıyım dedim önce elimirayımı şebnemi mi yoksa emineyimi denesem kararsız kaldım sen hangisini önerirsin? :KK34: umarım güzel şeyler olur...:KK16:

birsey degil canim... ben artik önerirken temkinliyim bana iyi bakan bir baskasina bakamayabiliyor bu sefer mahcup oluyorum:KK17:

elmira bana hep güzel bakti söyledikleri cikiyor da ama asil meselenin henüz zamani var beklemedeyim... emine aynen isimleriyle söyledi gecmisi gelecekle ilgili söyledigi birkac seyi yasadim asil meselede aynen elmira gibi bekle dedi beklemedeyim:KK59:

sebnem e henüz baktirmadim hicbir fikrim yok ama gidenler cok memnun ayrilmislar sonuc olarak bilemiyorummmmmm:KK59:

birsey degil canim... ben artik önerirken temkinliyim bana iyi bakan bir baskasina bakamayabiliyor bu sefer mahcup oluyorum:KK17:

elmira bana hep güzel bakti söyledikleri cikiyor da ama asil meselenin henüz zamani var beklemedeyim... emine aynen isimleriyle söyledi gecmisi gelecekle ilgili söyledigi birkac seyi yasadim asil meselede aynen elmira gibi bekle dedi beklemedeyim:KK59:

sebnem e henüz baktirmadim hicbir fikrim yok ama gidenler cok memnun ayrilmislar sonuc olarak bilemiyorummmmmm:KK59:

banada eğer olabilecekse şebnem ve mercanın telefonunu önderirimisniz hala msj hakkım yokkk :84::84::84:

X