İstanbul'da Fal - Falcılar

numarası varsa sonu 96 ile biten
evet ayni numara. bu kadina benim cocukluk arkadasim gitti sevgilisiyle beraber baktirmak icin, evlilik tarihine kadar vermis gecmisteki iliskilerini tekrar baristiklarini falanda bilmis. arkadasim memnundu ama onlardan once baktigi kizlara bagirip cagirmis azarlar gibi😂😂
duzeltme: evli degiller su an, 2025 icin tarih verdi

bilmiyom kızlar ben beğendim ilk defa bi fala verdiğim parayı ayırdıgı zaman için bile helal ettim. sağ olsun bildiği çok nokta atısı seylerde oldu. bi kaç arkadaşa da bahsettim öngörülecek basit seyler değildi anlattıkları. memnun kaldıgım için sizede söyledim baktırmak istemeyen de tabi baktırmasın sonucta burda bilgi paylasıyoruz sadece, seçim sizin..
Bilgi verebilir misin falcının

Merhaba, fal cafe Aura - Kadıkoyde, Doruk beye baktıran biri var mı? Yorumlarda herkes dedikleri çıkıyor vs yazmış?

sosyal medya falcılarının genelde yalan olduğunu düşünüyorum ama sormak istediğim biri var. Acaba asyamelek_06_ yı duyan oldu mu? dıdısının dıdısından duydum da iyi diye, ciddiye alamıyorum o nedenle😅burada bilen varsa diye sormak istedim.

Arkadaşlar birçok kişi özelde benden numara istemiş. Açık söylüyorum kimseye kefil değilim. Birine çıkan başkasına cikmayabiliyor. Ama Zeynep bana ne dediyse çıktı. Bazıları 2 yılda bazıları 5 yılda oluyor ama oluyor. Bazıları da bir iki haftada . Verdiği zamanlar asla tutmuyor. Ama dediği her şeyi yaşadım ben. İmkansız olanları bile. Ve ben zeynepten başka kimsenin bir fal yeteneği olduğunu düşünmüyorum. Ondan başkasına da artık baktirmam
Banad verirmisin numarasini

X