- 9 Ocak 2013
- 348
- 325
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahve ve soru sordumİns sadece kahvedir birde soru sormamışsındır
Bana nermin diye verilen numarayı aradım 2-3 kere kimse cevap vermedi, bende hala arayıştayımNerminin numarasini alirsaniz bana da iletir misiniz?
Bence de. Vade verdi mi?Ben marşa Katina baktırdım bence hepsinden iyi baktı 110 tlye helal olsun
Damla iyidir ama son falı bende de olmadı maalesef. Daha önceki fallarında geçmiş ve anda iyiydi bende ama.bir arkadaşıma damlanın numarasını vermiştim bir fal bakmış şok oldu hiç bir şey bilememiş
Bende de son falı çakmadı ilk falı çıkmıştı amaDamla iyidir ama son falı bende de olmadı maalesef. Daha önceki fallarında geçmiş ve anda iyiydi bende ama.
Marsın cümleleri bana biraz anlaşılmaz geliyor ya çok yuvarlıyorBen marşa Katina baktırdım bence hepsinden iyi baktı 110 tlye helal olsun
verdi canımBence de. Vade verdi mi?
Simon ı çok beğenmedimAstrocenterda simon tor, Talha inan veya tanem suya baktıran var mı
Cikarsa yazar misin? Merak ediyorum cikiyor mu gelecek bana daha once cikti 2 fali biri daha uzak biri yakin gelecekte.verdi canım
Sana özelden yazmıştım iyi falcı numarası var yorumuna denk gelip rica etsem bakabilir misinBen marşa Katina baktırdım bence hepsinden iyi baktı 110 tlye helal olsun
Mars fal sepeti miSok olabilirsin enerjin tutarsa cunku bana gercekten gecmisi cok iyi bildi. Yalniz Falci Mars daha iyi bildi ona gore gelecek konusunda Berk'in dedigi olmadi zaten faline rtesinde patladi durumlar Mars'a hicbir detay vermedim hem olan spesifik durumu bildi hem gelecek soyledigi sekilde ilerliyor. Daha onceki fali da cikmisti onun bana hem de cok detay bir seydi. Berk'e bir gelisme olursa yine kahve baktiririm ama Mars'a daha cok guveniyorum gelecek konusunda.
yok bu bir yolun var, falcı mars. ben de geçmiş bir ilişkim için katina denedim ama bildiği pek bir şey olmadı. bir iki genel şey belki, işte sen rahat bırakmışsın onu üstüne gitmemişsin gibi.onunla ilgili yorumu hiç benim bildiğim kişi gibi değildi, detay da vermedi o yüzden acaba şöyle mi diye bağdaştıramadım da. neyse bu da bi fikirdi.Mars fal sepeti mi
Bir fali cikmamisti bende de ama iki falin yarisi soyledigi gibi oldu, bakalim devami cikarsa yazarim tekrar. Yine de baktirdiklarim icinde en cok onun yorumlari gerceklesti. Damla'yi da severim, yine baktiririm gelisme olursa ama son fali olmadi, bazen enerjiler uymuyor sanirim herkesin bir gunu oluyor falcida da gecerli. Berk, Falci Mars ve Damla benim icin, enerjisi tutanlar. Berk gelecek cikmiyor ama anladigim kadariyla.yok bu bir yolun var, falcı mars. ben de geçmiş bir ilişkim için katina denedim ama bildiği pek bir şey olmadı. bir iki genel şey belki, işte sen rahat bırakmışsın onu üstüne gitmemişsin gibi.onunla ilgili yorumu hiç benim bildiğim kişi gibi değildi, detay da vermedi o yüzden acaba şöyle mi diye bağdaştıramadım da. neyse bu da bi fikirdi.
ben katinayı geçmişe dair aklıma takılanlar için açtırdığımdan gelecek öngörüsü olmadıö sadece bununla tekrar başlamazsın ama denk gelme olacak dedi. denk gelebileceğim birisi değil ama şehir ve çevre farkımız var, sanmıyorum o nedenle çıkacağını.Bir fali cikmamisti bende de ama iki falin yarisi soyledigi gibi oldu, bakalim devami cikarsa yazarim tekrar. Yine de baktirdiklarim icinde en cok onun yorumlari gerceklesti. Damla'yi da severim, yine baktiririm gelisme olursa ama son fali olmadi, bazen enerjiler uymuyor sanirim herkesin bir gunu oluyor falcida da gecerli. Berk, Falci Mars ve Damla benim icin, enerjisi tutanlar. Berk gelecek cikmiyor ama anladigim kadariyla.