Temmuz’u bulur demisti ama ertesinde bir gelisme oldu soyledigi gibi olacagini sanmam, cok yuksek ihtimal olmayacak. Berk gecmiste cok iyi ama gelecek cikmiyor pek sanmiyorum, Falci Mars’in dedigi gibi oldu su anda.1 ay vade vermişti size sonuç dediği gibi oldu mu merak ettim
Mars mı ahu mu peki? Hangisi ilk tercihiniz olur?Temmuz’u bulur demisti ama ertesinde bir gelisme oldu soyledigi gibi olacagini sanmam, cok yuksek ihtimal olmayacak. Berk gecmiste cok iyi ama gelecek cikmiyor pek sanmiyorum, Falci Mars’in dedigi gibi oldu su anda.
Ahu’ya baktırmadım ama Ahu pahalı Falsepeti’nde eskiden baktırdığım hiçbir falcı çıkmamıştı hiç baktırmıyorum orada artık.Mars mı ahu mu peki? Hangisi ilk tercihiniz olur?
Mars bir yolun varda değil mi?Temmuz’u bulur demisti ama ertesinde bir gelisme oldu soyledigi gibi olacagini sanmam, cok yuksek ihtimal olmayacak. Berk gecmiste cok iyi ama gelecek cikmiyor pek sanmiyorum, Falci Mars’in dedigi gibi oldu su anda.
Evet bugun indirim var gece yarısına kadar baktıracaksan kaçırma, %50 indirimi. Katina falında iyi.Mars bir yolun varda değil mi?
Soru için gerçekten yeniden yoğunlaşıp bakım yapmaları gerekiyormış başka bir yorumcu söylemişti. Binnaz da o yüzden kaldırmıştı soruyu zamanında galiba ama öyle gerekiyorsa yapsınlar o zaman çünkü soru kısmı netleştirmek için var, daha çok karıştırıyorlar yeni açılım yapmadıkları zaman.Berke soru sormuştum dün, demişki bunun için ek açılım gerekirilk ve sondu berk
Asla onermem ek acilimi duru gorude kotuydu. Olsun saglik olsun en azindan denedin. Zaten bu ara deneyen coo belki enerjisi falanda dusmus olabilirBerke soru sormuştum dün, demişki bunun için ek açılım gerekirilk ve sondu berk
Peki Mars mı Berk mi diye sorsam bir de. Birini denerim belkiEvet bugun indirim var gece yarısına kadar baktıracaksan kaçırma, %50 indirimi. Katina falında iyi.
Nerminin numarasini alirsaniz bana da iletir misiniz?Kızlar halkalı nermin in numarasını atarmısınız acilen
Marsa baktır bence, ben tekrar baktırdım ve süreci çok iyi bilmiş. Ona 2-3 fal atmışım hep dedikleri ana konu ile ilgili olmuşPeki Mars mı Berk mi diye sorsam bir de. Birini denerim belki
Kahve falında mı iyi diyorsunuz katinada mı?Marsa baktır bence, ben tekrar baktırdım ve süreci çok iyi bilmiş. Ona 2-3 fal atmışım hep dedikleri ana konu ile ilgili olmuş
Berk gelecek çıkmıyor bence, yani ertesinde patladı sayılır ve olan durumu göremedi. Yalnız geçmişte ve benle alakalı karakter ve duygu durumum anda çok iyiydi diğer kişiyi doğru yorumlayamadı. Mars diyorum ben, gelecek çıktı daha önce ve bir önceki falında hiçbri detay vermeden hem karşı tarafı birebir anlattı hem de durumu gördü detay da bir şey yani atıp tutulacak bir şey değil. Yine gelecek çıkacak diye düşünüyorum o yüzden önceliğim Falcı Mars katina, sonra Berk kahvePeki Mars mı Berk mi diye sorsam bir de. Birini denerim belki
KatinaKahve falında mı iyi diyorsunuz katinada mı?
Teşekkür ederimBerk gelecek çıkmıyor bence, yani ertesinde patladı sayılır ve olan durumu göremedi. Yalnız geçmişte ve benle alakalı karakter ve duygu durumum anda çok iyiydi diğer kişiyi doğru yorumlayamadı. Mars diyorum ben, gelecek çıktı daha önce ve bir önceki falında hiçbri detay vermeden hem karşı tarafı birebir anlattı hem de durumu gördü detay da bir şey yani atıp tutulacak bir şey değil. Yine gelecek çıkacak diye düşünüyorum o yüzden önceliğim Falcı Mars katina, sonra Berk kahve
İns sadece kahvedir birde soru sormamışsındırAylar sonra ilk defa Berke fal attım bakalım ne olacak
Katina canımKahve falında mı iyi diyorsunuz katinada mı?