- 27 Mart 2023
- 930
- 322
Demet miydi bu bahsettiğinizEvet oldukça olumsuz bir tavrı var.ilk falında birşey çıkmıştı.bende bir daha gittim.ama hep olumsuz ne zaman gitsem.kariyerle ilgili dediği çıkmadı ama.
Evet asmin DemetDemet miydi bu bahsettiğiniz
Hadi yailk kez baktırdım ama işte karakterini bildi bir iki sey daha bildi ama cok kısa ztn aynı seyleri soyledi bide yok bu gelsede gider yok mutlu olamazsn falan dedi
Ben ayda 2 kere baktırırım genelde dediği şekilde de olur. Bazen olmayacak adama da olmuyor demesi normal. Bana da olumsuz konuşuyor. Ama yüzde 70i dediği şekilde seyrediyor olaylar.Evet asmin Demet
Demetin nosu var mı alabilir miyimBen ayda 2 kere baktırırım genelde dediği şekilde de olur. Bazen olmayacak adama da olmuyor demesi normal. Bana da olumsuz konuşuyor. Ama yüzde 70i dediği şekilde seyrediyor olaylar.
Demeti ben de begeniyorum, su ana kadar 1 kez baktirdim gerci, cafeye gitme imkanim olmadigi icin cafenin whatsappi üzerinden online baktirdim ama online'da cok para aliyolar o yüzden zaman gecsin dedim bidaha baktirmadim.Demetin nosu var mı alabilir miyim
Ne kadar ki online bakımda ücret?Demeti ben de begeniyorum, su ana kadar 1 kez baktirdim gerci, cafeye gitme imkanim olmadigi icin cafenin whatsappi üzerinden online baktirdim ama online'da cok para aliyolar o yüzden zaman gecsin dedim bidaha baktirmadim.
Merhaba arkadaşlar, bir süre önce Zeynep ile ilgili kötü yorum yapmıştım. Fakat olaylar dediği gibi ilerledi ve bana dediklerinin yüzde 70i çıktı. Kadının günahını aldım. Bilgilendireyim dedim.
birgül no atabilir misiniz acabaBanada falcı önerir misiniz acaba
Benim iki tane memnum kaldığım var bakırköyde Çiğdem var ama sıra bulmak çok çok çok zor
Birgül var sosyal medyadan tanıştım tüm arkadaşlarıma önerdim onlarında çıktı benimde çıktı ama Birgül tatildeydi döndü fakat yoğunluğu nedir bilmem yarın bakar mı bilmiyorum uygun fiyat olduğu için dedikleri çıktığı için memnunum
Başka önereceğiniz var mı bir kaç şey danışmak istiyorum
Ben iki kez baktirdim ilkinde iyiydi cidden tutturdugu seyler olmustu ve yakin gelecek icin dedikleri cikmisti ama ikinci bakimda verdigi tarih ve soyledigi seyler cikmadi ne yazik ki..Arkadaşlar merhaba. Bakırköy laf cafe kuzey e fal baktıranlar buradan veya özelden bana yazabilir mi rica etsem. Çok sevinirim :)
Çok teşekkür ederim. Başka baktıran var mı?Ben iki kez baktirdim ilkinde iyiydi cidden tutturdugu seyler olmustu ve yakin gelecek icin dedikleri cikmisti ama ikinci bakimda verdigi tarih ve soyledigi seyler cikmadi ne yazik ki..
Andaca baktır ordaArkadaşlar merhaba. Bakırköy laf cafe kuzey e fal baktıranlar buradan veya özelden bana yazabilir mi rica etsem. Çok sevinirim :)
Biz aslında çiğdem için gitmiştik ama sadece kuzeye alabildiler. Anlık bende çok bildiği şey oldu ama gelecek çıkar mı diye merak ettim çokAndaca baktır orda