byv neresi:)kızlar byv da almina diye birini baktrdım begendim olumsuzdu ama apt.nın içindeki harflere kadar verdi kardesimin isminin harflerini öyle baktırmk isteyen olursa diye yazym dedm
bir yolun var sitesibyv neresi:)
bana da biri atabilir miAl
Ritanın numarasını atar mısınız acaba
Baktırdıktan sonra yorum yazar mısınız?bana da biri atabilir mi
Kim bu kişi?Nokta atışları oldu evet. Karşı cinsle ilgili tam olarak benim aklımdan geçen ve düşündüğüm şeyleri doğrulamış olduk birlikte geleceğe yönelik fazla konuşmadı bir konu hakkında vakit verdi cumartesi gününe kadar bekleyeceğim
Asmin cafe asar mı?Nokta atışları oldu evet. Karşı cinsle ilgili tam olarak benim aklımdan geçen ve düşündüğüm şeyleri doğrulamış olduk birlikte geleceğe yönelik fazla konuşmadı bir konu hakkında vakit verdi cumartesi gününe kadar bekleyeceğim
kızlar byv da almina diye birini baktrdım begendim olumsuzdu ama apt.nın içindeki harflere kadar verdi kardesimin isminin harflerini öyle baktırmk isteyen olursa diye yazym d
tam adımı vermedimCanım bu bilgilere bir yerden ulaşmış olamaz mı? Harfleri bilenler nüfus müdürlüğü vs ile ilgili çıkıyor genelde. Tam adını ve doğum tarihini verdiysen ulaşmış olabilir.
Kim bu Gülşah canım nasıl ulaşırızGülşah baktırınnnn burada kime verdiyse cok memnun kalmıs hatta etrafına vermiş
Baktırdınız mı siz Gülşah’agülşahı nasıl bulcaz canım
özelden atıyorum cnmKim bu Gülşah canım nasıl ulaşırız
Bana da atar mısın Gülşah'ın nosunu?özelden atıyorum cnm
rita randv aldım cumaya buarada
kızlar rita dedikleri cıkıyormu peki
Bana da atar misinizözelden atıyorum cnm