Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Suna kim? Bakirkoyde bi suna ablaya gitmistim o mu acabakızlar Sunaya baktırdım bugün
baktırdıklarımın arasında vasat olarak kaldı valla cogu seyı ben yonlendirdim
ohaa sunuda nasıl bildi dediğim bsy yok yani
baktırıp sonuc alan olmusmuydu
Söyledikleri çıkıyor mu anladığım kadarıyla sürekli baktırıyorsunuzKızlar ben yine damlaya baktırdım.Seviyorum bu kızın bakış şeklini.Önereceğiniz başka var var mı ?
İbu ikinci baktırışım ilk baktırdığımda söylediği kısa sürede çıktı o yüzden yine denedimSöyledikleri çıkıyor mu anladığım kadarıyla sürekli baktırıyorsunuz
Peki anı biliyor mu? Bildigi seyler oldu mu? Daha once baktirdiklariniz da olumsuz demis miydişimdi asmin kafe demet baktırdım ayyy uyuz yaa
durumu bildi gördü mevcut ama ısrarla olumsuz konustu ben diorum onu istiorum yok yeni biri olacak falan dio bide sinirlenio sordukca napıcaksın bu adamı gelırse yıne ayrıırsnız dıo yıne canını yakar dıo sinir oldum tavrına tarzına
baktıran oldumu asmin demete kızlar
Ben baktırmıştım canım bir hafta önce benim de moralimi baya bozmuştuşimdi asmin kafe demet baktırdım ayyy uyuz yaa
durumu bildi gördü mevcut ama ısrarla olumsuz konustu ben diorum onu istiorum yok yeni biri olacak falan dio bide sinirlenio sordukca napıcaksın bu adamı gelırse yıne ayrıırsnız dıo yıne canını yakar dıo sinir oldum tavrına tarzına
baktıran oldumu asmin demete kızlar
Ah sorma ya sorma insan çıkmazda olunca işteFalcının aklıyla bir iş yapılır mı?
Merhaba. Telefonda mı bakıyor?Kızlar ben yine damlaya baktırdım.Seviyorum bu kızın bakış şeklini.Önereceğiniz başka var var mı ?
EvetAsmin cafe asar mı?
Asmin kafe asarKim bu kişi?
bilmiorum ki buradan atmıslardıSuna kim? Bakirkoyde bi suna ablaya gitmistim o mu acaba
ilk kez baktırdım ama işte karakterini bildi bir iki sey daha bildi ama cok kısa ztn aynı seyleri soyledi bide yok bu gelsede gider yok mutlu olamazsn falan dediPeki anı biliyor mu? Bildigi seyler oldu mu? Daha once baktirdiklariniz da olumsuz demis miydi
yaaa cok tavrıda olumsuz dimi gıcık yaniBen baktırmıştım canım bir hafta önce benim de moralimi baya bozmuştu
Damla no atar mısınKızlar ben yine damlaya baktırdım.Seviyorum bu kızın bakış şeklini.Önereceğiniz başka var var mı ?
Evet oldukça olumsuz bir tavrı var.ilk falında birşey çıkmıştı.bende bir daha gittim.ama hep olumsuz ne zaman gitsem.kariyerle ilgili dediği çıkmadı ama.yaaa cok tavrıda olumsuz dimi gıcık yani
peki size bildimi
Bende Birgül var hem ucuz hemde güzel ben memnunumDamla no atar mısın