baktırdım kızlar ritaya5dk anca baktı olumsuz bsy soylemedi ama geleceğe dair ongoru yerine akıl verdi sadecebugün rita baktıracağım kızlar yazacağım
Ne kadarsa bakıyor? Fal gibi değil anladığım kadarıyla para vermeye değer mi?baktırdım kızlar ritaya5dk anca baktı olumsuz bsy soylemedi ama geleceğe dair ongoru yerine akıl verdi sadece
350 baktı inan değmezNe kadarsa bakıyor? Fal gibi değil anladığım kadarıyla para vermeye değer mi?
Numarasını bana gönderir misiniz?Birde bu hafta bir kaç arkadaşımı hayatımın çıkardım onları bile bildi demek ki iyi yapmışım
Numarasını ben de alabilir miyim?Birde bu hafta bir kaç arkadaşımı hayatımın çıkardım onları bile bildi demek ki iyi yapmışım
Bana da numarasını gönderir misiniz?Evet arkadaşlar bugün birgülü yakaladım baktırdım … bizim bi ev işimiz vardı yeni ortaya çıktı mütehattlik falan derken bu seferde onu bildi …. Eşimin şehirdısı işlerini bildi yurtdışı işini bildi … ve bana sen niye kafanda tüp bebek kuruyorsun her şey normal çıkmış stresten olmuyor dedi ve doktorumda öyle dedi ufak tefek vitaminler düşüktü Birgül doktora git demişti gittim çözüldü onlar yani beni bildi daha bir çok şey çok şükür hatta bir kaç işimde de fikir aldım
Merhaba numarasını yazabilir misiniz?Evet arkadaşlar bugün birgülü yakaladım baktırdım … bizim bi ev işimiz vardı yeni ortaya çıktı mütehattlik falan derken bu seferde onu bildi …. Eşimin şehirdısı işlerini bildi yurtdışı işini bildi … ve bana sen niye kafanda tüp bebek kuruyorsun her şey normal çıkmış stresten olmuyor dedi ve doktorumda öyle dedi ufak tefek vitaminler düşüktü Birgül doktora git demişti gittim çözüldü onlar yani beni bildi daha bir çok şey çok şükür hatta bir kaç işimde de fikir aldım
Hepsinin aklıyla yapılmaz.bazıları kahve fincanına bakmadan tek nefesinden hayatını föküyor ortaya ben onların aklıyla çokmiş yaparım :)Falcının aklıyla bir iş yapılır mı?
Sizin en beğendiğiniz kim kendi falcılarım dediğiniz?Damla damla dediniz baktırdım tam bir umut meleği. Ne kadar imkansız olcak güzel şey var söyledi. İnandırıcı değil tamam anı tutturuyor ama gelecekle ilgili tamamen pembe tablo çizdi. Ben kendi falcılarımdan şaşmayım artık burda kimi övseniz hayal kırıklığı oldu safiyede dahil verdiği gelecek tarihleri hiç tutmadı
Paylaşmıcam burda sonra randevuları dolduruyosunuz biz baktıramıyoruzSizin en beğendiğiniz kim kendi falcılarım dediğiniz?
Bu da ilginç bir bakış açısı, peki siz bilirsinizPaylaşmıcam burda sonra randevuları dolduruyosunuz biz baktıramıyoruz
Burada fal gibi mutlak doğrusu olmayan bir hobi hakkında deneyimler paylaşılıyor aslında kimse kimseyi övmüyor. Beğenenler de beğenmeyenler gibi paylaşmış bizimle ben siteminize anlam veremedim.Damla damla dediniz baktırdım tam bir umut meleği. Ne kadar imkansız olcak güzel şey var söyledi. İnandırıcı değil tamam anı tutturuyor ama gelecekle ilgili tamamen pembe tablo çizdi. Ben kendi falcılarımdan şaşmayım artık burda kimi övseniz hayal kırıklığı oldu safiyede dahil verdiği gelecek tarihleri hiç tutmadı
Sitem değil bende beğenmediğimi belirttim.Burada fal gibi mutlak doğrusu olmayan bir hobi hakkında deneyimler paylaşılıyor aslında kimse kimseyi övmüyor. Beğenenler de beğenmeyenler gibi paylaşmış bizimle ben siteminize anlam veremedim.
Ben üni zamanında deli gibi falcıya giderdim bir tane dengesiz arkadaşım yüzünden denemediğimiz yer kalmamıştı şimdi sabit falcılarım var fakat enerji meselesi mesela bir tane falcı bana ne derse olmadı ama arkadaşım baya bir müddet baktırmıştı ona dedikleri oluyorduDamla damla dediniz baktırdım tam bir umut meleği. Ne kadar imkansız olcak güzel şey var söyledi. İnandırıcı değil tamam anı tutturuyor ama gelecekle ilgili tamamen pembe tablo çizdi. Ben kendi falcılarımdan şaşmayım artık burda kimi övseniz hayal kırıklığı oldu safiyede dahil verdiği gelecek tarihleri hiç tutmadı
Numara alabilir miyimEvet arkadaşlar bugün birgülü yakaladım baktırdım … bizim bi ev işimiz vardı yeni ortaya çıktı mütehattlik falan derken bu seferde onu bildi …. Eşimin şehirdısı işlerini bildi yurtdışı işini bildi … ve bana sen niye kafanda tüp bebek kuruyorsun her şey normal çıkmış stresten olmuyor dedi ve doktorumda öyle dedi ufak tefek vitaminler düşüktü Birgül doktora git demişti gittim çözüldü onlar yani beni bildi daha bir çok şey çok şükür hatta bir kaç işimde de fikir aldım
Birgül istanbulda mı? Telefonda mı bakıyor yüz yüze mi? Dedikleri vadesiyle çıkıyor mu?Evet arkadaşlar bugün birgülü yakaladım baktırdım … bizim bi ev işimiz vardı yeni ortaya çıktı mütehattlik falan derken bu seferde onu bildi …. Eşimin şehirdısı işlerini bildi yurtdışı işini bildi … ve bana sen niye kafanda tüp bebek kuruyorsun her şey normal çıkmış stresten olmuyor dedi ve doktorumda öyle dedi ufak tefek vitaminler düşüktü Birgül doktora git demişti gittim çözüldü onlar yani beni bildi daha bir çok şey çok şükür hatta bir kaç işimde de fikir aldım