zeyzey kim acabaZeyzey hariç herkes patladı safiye de sevgilisi yok aklında kalbinde dediği adam biz flörtleşirken birden soğudu dediği gibi bazı tarihlerde yazdı ama bugün öğrendim ki sevgilisi varmış kendisi dedi
ne bakıyor peki :)Instagram da astrolog Zeyzey
horary bakıyordu o, bir kaç ay önce deneyenler olmuştu.ne bakıyor peki :)
Evet bende de olumsuz hiç yazmaz etmez dedi ama konuştuk yazdı falan hatta Safiye’nin vadelerinde ama hayatında biri varmış o soğukluğu da ondan koymışMevcut durumu bilememişti zeyzey
Olumsuz dedi sadece
Safiyeyi önerir misiniz ?Evet bende de olumsuz hiç yazmaz etmez dedi ama konuştuk yazdı falan hatta Safiye’nin vadelerinde ama hayatında biri varmış o soğukluğu da ondan koymış
Son zamanlar babada Çiğdem bilemedi söyledikleri olmadı :/ Birgül bildi geleceği de söyledikleri hala çıkıyor yine baktıracağım ama daha da detaylı bir falcı bulsam keşkeLaf Cafe Çiğdem'e 2017'de başka biri için baktırmıştım. O dönem o kişiyi sevdiğimi sanıyordum tabi, kayda değer biri değilmiş zaten. Bana "sevgililer gününde x restorana gideceksiniz, sevgili olacaksınız" demişti o zamanlar ama çıkmadı. Adam her yerden engelli o seneden beri
Ama benimle alakalı çok ince bir detay bilmişti, ufak bir ameliyat geçirmiştim. Onu direkt söyledi. Ben gittiğim zamanlarda da çok sıra olurdu.
Anı biliyor ama hala dediklerini yaşamadim vadesindeKIızlar damlanın falı için ne yorum yapıyorsunuz sizce biliyor mu
ben anda ve yakın gelecegi yasadım vadeleri de uc aşağı bes yukarı olduKIızlar damlanın falı için ne yorum yapıyorsunuz sizce biliyor mu
Safiye bende anı ve geçmişi çok iyi bildi. Gelecekle ilgili söylediği henüz gerçekleşmedi. 2 nisanda baktırmıştımSafiyeyi önerir misiniz ?
Vadesi geldi ama dedikleri olmadi dimi? Baktirip baktirmamak arasindayimSafiye bende anı ve geçmişi çok iyi bildi. Gelecekle ilgili söylediği henüz gerçekleşmedi. 2 nisanda baktırmıştım
Vadesi de gelmedi henüz beklemedeyimVadesi geldi ama dedikleri olmadi dimi? Baktirip baktirmamak arasindayim
kız bana da çok kısa vadeler verdi inş olur mantıksız bi yorum yapmadı cunkuben anda ve yakın gelecegi yasadım vadeleri de uc aşağı bes yukarı oldu
Siz kimden memnunsunuz gelecek noktasında? Rita ve damla çok duydum burada ama hangisi sizce? Rita çok olumsuz Damla pembe diyorsunuz aklım karıştıkız bana da çok kısa vadeler verdi inş olur mantıksız bi yorum yapmadı cunku