Benim olmadı canım o söylediği gibi gitmedi. Senin ?Arkadaşlar selam yeniden bir ara astrolog zeyzey vardı instagramda ona baktıranlar bir yorum yapabilir mi ? Dediği gibi oldu olmadı horaryde
Ben de baktirmiştim olumsuz demişti.henüz bir gelişme olmadıBenim olmadı canım o söylediği gibi gitmedi. Senin ?
Bana bir olay için olumsuzdu ki hala bir şey olmadığına göre olumsuz yeni bir şey sordum ona da olumsuz konuştu daBenim olmadı canım o söylediği gibi gitmedi. Senin ?
Horary genelde hep olumsuzBana bir olay için olumsuzdu ki hala bir şey olmadığına göre olumsuz yeni bir şey sordum ona da olumsuz konuştu da
Frejya mi kim buValla ben yeni baktırdım beğendim ve durum şuan dediği şekilde ilerliyor .
Evet.Frejya mi kim bu
whatsapptan yazdm ama cvp vermedi
Bana da cevap vermediwhatsapptan yazdm ama cvp vermedi
kim bu sorunlular demiştir :)Bana da cevap vermedi
kime yazdınız kuzuwhatsapptan yazdm ama cvp vermedi
frejyakime yazdınız kuzu
ben de baktırmıştım ona daha önceden net cevap vermiyor hep yuvarlaktı ben beğenmemiştim.bu kez kimi ünlü yaptık :d
Frejyayı mı beğenmedinizben de baktırmıştım ona daha önceden net cevap vermiyor hep yuvarlaktı ben beğenmemiştim.
evet çok kötüydü diyemem enerjisi kötü değildi ama bana verdiği cevaplar tatmin edici değildi.Frejyayı mı beğenmediniz
Randevu alacaktım da
varsa bilen bana da söylesin :)Gerçekten dediği çıkan bir falcı var mı
uygulamada yazılı ve kısa bakıyor ondan olabilir mikızlar bu damlaya baktırayım dedim, bi yolun varda 100 tlye düşmüş fal. kendi nosundan yazdım 250 dedi. Dedim ki siz uygulamadan da bakmıyor musunuz? Dedi evet bakıyorum. Eee ama orda 100 TLye bakıyorsunuz şuan neden 250 dedini anlamadım dedim. Beni engelledi sonra hahahahha