Arkadaşlar merhaba mesaj gelen kutum çok fazla falcı soranlarla dolu olduğu için burdan toplu yazayım dedim . Ben artk evliyim ve birde maşallah pırlanta gibi bebeğim var :) yani artk fal felan vesaire baktırmıyorum senelerim falda gitti yani
total olarak geçmiş ses kayıtlarımı geçen gün espri amaçlı dinledim şuan ki duruma baktığımda nokta atışları yapan falcılar burdada hep geçmişde de bahsettiklerim. En oturaklı falı çıkan safiye. Sonrasında asmin cafe can ın ses kaydına baktığımda oda bu adamla nişan var yüzük var diyip benim karakterimi ne yapıp ne yapmaman gerektiğini anlatmış bir kaç ay sonra yüzük takmışkz zaten. Halkalı nermin de falı çıkanlar arasında . Birde geçen işimle gücümle alakalı melekler kahvesi ne öylesine girdim fal baktırmaya ceren diyr bi kızı önerdiler 16-17 yaşında gibi çok genç ama arkadaşıma ve bana baktığı fal beni aşırı dumur etti . Yıllarca hertürlü falcıyu denediğim için toy gibi gelmişti umutsuzdum ama bayağı iyiydi . Artık ayda yılda bir buralara baktığım için mesaj atarsanız göremeyebilirim şimdiden kusura bakmayın. Umarım hepiniz bu bataktan kurtulursunuz :) ben bir ev parası harcadıkdan sonra kurtulabildim ahahaha