Enerji olayı gerçektenEvwt evet o . İşin ilginci bende o ne dediyse birebir yaşadım . Bide hani böyle denk gelmiştir yaaa felan diyebileceğim şeyler değil herşeyim yani. Ama evet gidecek olanlar arama yerine safiye yazıp aratsın fikir sahibi olunsun öyle gidin . Zaten çok soğuk bir abla asla iletişim kuramıyorsun bakıo 15 dk gönderiyo falı iyi olsada kadının nötr duruşu insanı sinir ediyoama bende çıktı aşkolar
Sorma sorma gerçekden geçmişe döndüğümde şehir şehir değiştirip fal baktırmış bi manyak olarak söylüyorum ki herşey boşmuş ne paralar akıtmışız .ay bilmiyorum b.k püsür işler kim ne dese inanıyoruz biraz da bence
Bir tane bile onerebileceginiz bir falcı var mıSorma sorma gerçekden geçmişe döndüğümde şehir şehir değiştirip fal baktırmış bi manyak olarak söylüyorum ki herşey boşmuş ne paralar akıtmışız .
Safiye de olur nerminde olur ceren de olur.Bir tane bile onerebileceginiz bir falcı var mı
Nermin kimSafiye de olur nerminde olur ceren de olur.
cereni online da nasıl bulcaz bilginiz var mı?Kızlar Ceren izinliymiş online da bakıyormuş bilginiz olsun, ben Burda eseri dinlicem iyiyse size öneririm.
bir kaç mesaj önce yüzyüze bakıyor yazmış biri.Safiye telefondan da bakiyo mu?
Safiyenin nosunu atar mısınız?arkadaşlar safiye yüz yüze bakıyor. şimdi size şöyle anlatayım bana dedi sizin bi dogum günü ortamınız var orda biraz işler ısınacak dedi. vade olarak yakın bi tarihi verdi, gittiğimde nisan2023 felandı. bende mayısta benim doğum günüm diye kendimi referans almıştım vade de o sıraları vermişti ama neyse kızımın dogum gününde biraz biraz iyi olduk, orda bi tutturdu vade olmasada olay anlattıgı sekildeydi. neyse sonrasında ben bu şubatta bi daha gittim ses kaydına baktım 4 subatta. söyledikleri yine tutarlıydı. barısacak gibi olursunuz yine geri çekilir olaylar dedi, aynende öyle oldu hahaha ulan suna dinledim valla cıkmıs
online nasıl olcak ?Safiyeyi özelden attım kızlar yüzyüze bakıyo istanbuldaysanız bakar, uzaktan bakmıyo kesinlikle. cerende online bakıyormus 250 tl dediler bugun izinliydi ama
Canım bana da özelden gönderir misin mesaj attım sanaSafiyeyi özelden attım kızlar yüzyüze bakıyo istanbuldaysanız bakar, uzaktan bakmıyo kesinlikle. cerende online bakıyormus 250 tl dediler bugun izinliydi ama
Safiye ne kadara bakıyorBen hayatım boyunca asla telefondan online vs falları sevmedim hiçde hoşuma gitmedi . Fırsatınız varsa her zaman yüz yüze daha iyidir.
Canım bana da numarasını atar mısınsafiye 400dü sanırım en son