İstanbul'da Fal - Falcılar

Bende baktırmıştım kahloo falevine.saçını çok kısa kestiriceksin demişti imkansız dedim bok gibi baktılar diye bi ton söylendim 2 ay sonra en yakın arkadaşım kanser çıktığı için kısacım kestirip saçlarımı ona verdim. Daha biçok şey bilmişti ama en etkilendiğim bu olmuştu çünkü benim saçımı kestirmem imkansızdı

ayyy ben baktırdım bu haftaaa yıldıznameee ama çıkıyor dediler sizde kimler baktırdı cıkmadı morelim bozulduu

banada numara atarmısınız :)

Arkadaşlar, bu haftasonu 3 kişiye baktırdım Damla, Aynur ve Tılsımın umudu ama anda en iyisi Damla gibiydi. Gelecekte sorduğum kişiyle ilgili Damla olumlu diğerleri olumsuzdu. Bakalım zaman ne gösterecek.

Arkadaşlar, bu haftasonu 3 kişiye baktırdım Damla, Aynur ve Tılsımın umudu ama anda en iyisi Damla gibiydi. Gelecekte sorduğum kişiyle ilgili Damla olumlu diğerleri olumsuzdu. Bakalım zaman ne gösterecek.
cnm tılsımın umudu kim?

cnm tılsımın umudu kim?
Yukarıda bir arkadaş yazmış Twitter'dan bir çocuk ama konuşma tarzı çok cıvık. Tamam resmi olmasın ama biraz şey olsun anladın sen onu :) çok beğenmedim açıkçası falını da. Nisan için tarihler verdi çıkarsa yazarım tabi.

Ben baktirmistim ona benimle konuşurken bir taraftan da sağla solla konuşuyordu ben begenmemistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…