yok yani telefonda ne kadar uzun bakacak ki sankiuygulamada yazılı ve kısa bakıyor ondan olabilir mi
Bana 28 dk baktıyok yani telefonda ne kadar uzun bakacak ki sanki
Safiye nerdeki iletişim bilgileri var mı sizdeArkadaşlar merhaba mesaj gelen kutum çok fazla falcı soranlarla dolu olduğu için burdan toplu yazayım dedim . Ben artk evliyim ve birde maşallah pırlanta gibi bebeğim var :) yani artk fal felan vesaire baktırmıyorum senelerim falda gitti yanitotal olarak geçmiş ses kayıtlarımı geçen gün espri amaçlı dinledim şuan ki duruma baktığımda nokta atışları yapan falcılar burdada hep geçmişde de bahsettiklerim. En oturaklı falı çıkan safiye. Sonrasında asmin cafe can ın ses kaydına baktığımda oda bu adamla nişan var yüzük var diyip benim karakterimi ne yapıp ne yapmaman gerektiğini anlatmış bir kaç ay sonra yüzük takmışkz zaten. Halkalı nermin de falı çıkanlar arasında . Birde geçen işimle gücümle alakalı melekler kahvesi ne öylesine girdim fal baktırmaya ceren diyr bi kızı önerdiler 16-17 yaşında gibi çok genç ama arkadaşıma ve bana baktığı fal beni aşırı dumur etti . Yıllarca hertürlü falcıyu denediğim için toy gibi gelmişti umutsuzdum ama bayağı iyiydi . Artık ayda yılda bir buralara baktığım için mesaj atarsanız göremeyebilirim şimdiden kusura bakmayın. Umarım hepiniz bu bataktan kurtulursunuz :) ben bir ev parası harcadıkdan sonra kurtulabildim ahahaha
Beşiktaş ıhşamur caddesinde cnm numarasını attm biraz soğuk nevale bir kadın ama benim nasıl evlenip evlenmiceğimi bile bilmiş . Tarihler zamanlar hepsi tutmuş ama size ne olur bilemem fal işleri işte. 2018 de ki mesajlarımı bulabilirsen orda faldan hemen sonra yazmış olabilirim neler dediklerini çıkıp çıkmadığınıSafiye nerdeki iletişim bilgileri var mı sizde
benim 25 dak surmusyok yani telefonda ne kadar uzun bakacak ki sanki
Safiye’nin numarası banada atar mısınızBeşiktaş ıhşamur caddesinde cnm numarasını attm biraz soğuk nevale bir kadın ama benim nasıl evlenip evlenmiceğimi bile bilmiş . Tarihler zamanlar hepsi tutmuş ama size ne olur bilemem fal işleri işte. 2018 de ki mesajlarımı bulabilirsen orda faldan hemen sonra yazmış olabilirim neler dediklerini çıkıp çıkmadığını
kızlar safiye randevu ile bakıyor bana yazın atıcam sizeSafiye’nin numarası banada atar mısınız
Selamlar safiye dediğiniz ıhlamurlar caddesinde evinde fal bakan esmer tenli bi kadındı o mu?Beşiktaş ıhşamur caddesinde cnm numarasını attm biraz soğuk nevale bir kadın ama benim nasıl evlenip evlenmiceğimi bile bilmiş . Tarihler zamanlar hepsi tutmuş ama size ne olur bilemem fal işleri işte. 2018 de ki mesajlarımı bulabilirsen orda faldan hemen sonra yazmış olabilirim neler dediklerini çıkıp çıkmadığını
Siz gittinizmi beğendiniz mi gidenlerde bişey yazarsa daha çok kafanızda netleşir. Ben geçen arkadaşımı gönderdm ondada ismi çok değişik olan sevgilisinin harflerini verdi bilmesi imkansız değişik bi isim çünkü çok beğendi oda .kızlar safiye randevu ile bakıyor bana yazın atıcam size
Ceren kim cnm? bunlara nasıl ulasıcaz sen gecmisten geleceğe gelen zaman yolcusu gibisin suan bizim icin :) lütfen bizi cevapsız koymaArkadaşlar özel mesaj atmayın diye yorum attım mesaj kutum yine dolmuş :) görmüyorum mesajları gerçekden . Cereni de mutlaka deneyin arkadaşlar benim kız arkadaşımın yüzüne bakıp evliliğin bitmiş yasaklı madde yüzünden dedi biz şok olduk gerçekdende o yüzden bitmişti
Ahahahahha melekler kahvesinde bir kız ufak tefek bişey ama verdiği tarih yıl sonu bakalm ne olur. Ama çok nokta atışları yapıyor. Benim burdan bi arkadaş sen beğendiysen gidilir dedi hemen gitti oda beğenmiş . Ama benim hayat çizgimde bu işin nirvanası gerçekden safiye . Ama bakın yine söylüyorum size nasıl bakar bilmiyorum . Zamanında burdan çok kiişi gitti safiyeye onların yorumlarıda okuyunCeren kim cnm? bunlara nasıl ulasıcaz sen gecmisten geleceğe gelen zaman yolcusu gibisin suan bizim icin :) lütfen bizi cevapsız koyma
Safiye dediğiniz telefondan bakıyor muAhahahahha melekler kahvesinde bir kız ufak tefek bişey ama verdiği tarih yıl sonu bakalm ne olur. Ama çok nokta atışları yapıyor. Benim burdan bi arkadaş sen beğendiysen gidilir dedi hemen gitti oda beğenmiş . Ama benim hayat çizgimde bu işin nirvanası gerçekden safiye . Ama bakın yine söylüyorum size nasıl bakar bilmiyorum . Zamanında burdan çok kiişi gitti safiyeye onların yorumlarıda okuyun
Evwt evet o . İşin ilginci bende o ne dediyse birebir yaşadım . Bide hani böyle denk gelmiştir yaaa felan diyebileceğim şeyler değil herşeyim yani. Ama evet gidecek olanlar arama yerine safiye yazıp aratsın fikir sahibi olunsun öyle gidin . Zaten çok soğuk bir abla asla iletişim kuramıyorsun bakıo 15 dk gönderiyo falı iyi olsada kadının nötr duruşu insanı sinir ediyoSelamlar safiye dediğiniz ıhlamurlar caddesinde evinde fal bakan esmer tenli bi kadındı o mu?
Öyle ise bana hiç bir dediği çıkmamıştı
Enerji meselesi tabii
CEREN TAKSİMDE Kİ MELEKLERDE Mİ KIZAhahahahha melekler kahvesinde bir kız ufak tefek bişey ama verdiği tarih yıl sonu bakalm ne olur. Ama çok nokta atışları yapıyor. Benim burdan bi arkadaş sen beğendiysen gidilir dedi hemen gitti oda beğenmiş . Ama benim hayat çizgimde bu işin nirvanası gerçekden safiye . Ama bakın yine söylüyorum size nasıl bakar bilmiyorum . Zamanında burdan çok kiişi gitti safiyeye onların yorumlarıda okuyun
CEREN TAKSİMDE Kİ MELEKLERDE Mİ KIZg
Evet . Denemeye değer bi kız . Normalde ben cafe falcılarını sevmem ama sevdim onu çok güzel fal baktı ama tarihleri ne olur bilemiyorum. Verdiği harflerde nokta atışı a e vs felan demiyor. Eşimin adı oğuz o ö u ü kim var diyoCEREN TAKSİMDE Kİ MELEKLERDE Mİ KIZ