Damla'ya WhatsApptan yaz bence, ben o şekilde hemen ulaştım. Freya diye biri var Twitter'da o mu acaba?Twitterda frejya iyiydi ona baktirabilirsin . Senin var mı beğendiğin biri ? Damlayı iki kere aradım teline ulaşılamıyor.
Freyja.Damla'ya WhatsApptan yaz bence, ben o şekilde hemen ulaştım. Freya diye biri var Twitter'da o mu acaba?
cnm damla bizim damla dimi..gene aynı seyleri mi dedi farklı bişey söledi miDamla'ya WhatsApptan yaz bence, ben o şekilde hemen ulaştım. Freya diye biri var Twitter'da o mu acaba?
Kızlar numarası var mıcnm damla bizim damla dimi..gene aynı seyleri mi dedi farklı bişey söledi mi
Evet Kadıköy'de cafede bakan damla. Bu defa daha ayrıntılı ve iyi baktı açıkçası.cnm damla bizim damla dimi..gene aynı seyleri mi dedi farklı bişey söledi mi
Özelden atıyorum canım bir dene bakalım.Kızlar numarası var mı
güzel bakıyo da pembeci olmasndn korkuyorumEvet Kadıköy'de cafede bakan damla. Bu defa daha ayrıntılı ve iyi baktı açıkçası.
Bana olumlu gördü geleceği dedim herkese olumlu musunuz hayır dedi bu hafta olumsuz söylediklerim oldu ve kavga ettiler benimle dedi tabi ne kadar doğru bilemiyorum:)güzel bakıyo da pembeci olmasndn korkuyorum
AA bana da aynı şeyleri söyledi. Şu anki kişi ile olumsuz. Yeni iki kişi biri ağustosta kalabalık bir toplulukta tanışacakmışım uzun boylu kumral vs.aynur bende olumsuzdu bi de yeni 2 kişi görmüştü
ya inanın benim durumda bile bilemedi bazılarını ve çok net artık kaderiniz değil asla olmaz dedi üsteleyerek soruncada kactı :))) ya belki olumsuz ama okdrda değil ilk olumsuz konuşan falcı bu milyon tane baktrdımgizem bana da olumsuzdu :/
banada no atarmısınız acaba:)Freyja.
bana da bir şey sormadan eskisini görüp bu gelecek ama sen istemeyeceksim, martta yeni biri olacak demişti. genelde benzer şeyler demiş bu konuda, ben eskisinin dönme ihtimali olduğunu düşünmediğimden zaten çıkacağını sanmıyorum.AA bana da aynı şeyleri söyledi. Şu anki kişi ile olumsuz. Yeni iki kişi biri ağustosta kalabalık bir toplulukta tanışacakmışım uzun boylu kumral vs.
Martta yeni biri oldu mu peki canım? Daha ay bitmedi ama :)bana da bir şey sormadan eskisini görüp bu gelecek ama sen istemeyeceksim, martta yeni biri olacak demişti. genelde benzer şeyler demiş bu konuda, ben eskisinin dönme ihtimali olduğunu düşünmediğimden zaten çıkacağını sanmıyorum.
yeni birini tanımadım bile bırak olmayıMartta yeni biri oldu mu peki canım? Daha ay bitmedi ama :)
ya kızlar burdan referans alıp gidenler lütfen kadınlar klübünden aldım numaranızı felan demesin sonra falcılar hesap acıp kendilerini övmeye başlıyorlar aramıza sızıp :) dün hesap acıp bugün kahloya baktırın denilmesi ne kadar okey sizce?siz ordan mısınız?
Twitterdan yazabilirsiniz .banada no atarmısınız acaba:)
bu kez kimi ünlü yaptık :dTwitterdan yazabilirsiniz .
Valla ben yeni baktırdım beğendim ve durum şuan dediği şekilde ilerliyor .bu kez kimi ünlü yaptık :d