- 12 Kasım 2012
- 1.570
- 1.365
sende zamanları mı bildi? vadeleri yani?valla tam emin olamamaktayım birkaç birseye bakıyor gibi.
benim ilk bakımı zaman tarih olay örüntüsü kisi bilgisi hepsi cıktı. sonra iki ve ücüncüye baktırdım (bi falcıya sık baktırmamak lazım bence hepsi icin geçerli) bireyler söyledi henüz olmadı beklemedeyimsende zamanları mı bildi? vadeleri yani?
bu kişininde bilgilerini bana mesajdan verir misiniztarot vs kart… Ama bence kart harici şeylerle bakıyor. mersinde bu arkadas. ben 6-7 aydır dönem dönem baktırıyorum. mesela ben bir akrabamızın durumunun ciddi oldugunu bilmezken o bana söyledi sonradan ögrendim. hatta akrabalık derecemi vererek su hasta gidici dedi. gecmisimi, tipimi vs bildi karsı tarafın tipini ruhsal halini, sizi aldatıp aldatmadıgı, anlık ve yakın zaman durumunu biliyor. yani an ve karsı tarafın yedigi-yemediği naneleri merak ediyorsanız vs. karsı tarafın dusuncesini bence baktırılır. ama gelecek tutmadı mesela yani vadesi tutmadı ihtimal var hala olabilir. zaten geleceği bilen olursa buraya kocaman puntolarla yazacagım
soru cevap mı yapmıstı sana da siz sordunuz o mu cevapladı bakıp?benim ilk bakımı zaman tarih olay örüntüsü kisi bilgisi hepsi cıktı. sonra iki ve ücüncüye baktırdım (bi falcıya sık baktırmamak lazım bence hepsi icin geçerli) bireyler söyledi henüz olmadı beklemedeyim
evet ilk falında azcık bakıp soru cevap sonrakiler komple soru cevapsoru cevap mı yapmıstı sana da siz sordunuz o mu cevapladı bakıp?
herkese 300 bakarken benden de 400 istemişti ilk falında o yüzden anlıyorum sizi.ayla bana ilk gün 200 e felan baktı ertesi gün arkadaşıma önerdim ona 500 dedi o yüzden sevemedim.
falıda çıkmadı ikimizede
okdir bana da oyle yaptı. bakalım cıkarsa yazacagım:) bir arka daha cıkmısevet ilk falında azcık bakıp soru cevap sonrakiler komple soru cevap
bekliyoruz cnm. umut dünyası hepsi ama çıkan fal bulmak daha da zorokdir bana da oyle yaptı. bakalım cıkarsa yazacagım:) bir arka daha cıkmıs
bu ablamızada baktırdım ne biliyim komşu teyze falı gibiydiSelam bu konuya daha önceden yazmıştım yıllardır fal deneyimim mevcut artık ileri düzeyde ve falcı bende arıyorum demiştim İstanbul’da neredeyse bilindik cafeler vs adımı bile bilirdişimdi bir falcı buldum telefonla kahve falı bakıyor arkadaşımın sayesinde tanıdım ve yazdan beri sadece ona baktırıyorum üstelik fiyatı uygun 250 oldu şimdi ama beni gayet tatmin ediyor çoğu arkadaşlarıma da söyledim memnunlar reklam yapmam söylemem Banane bu işler sıkıntılı işler Enerji meselesi ama isteyen olurda dmden numarasını atabilirim sonuçta herkes bir yerlerde. Deneyim sağlıyor banada şunu dene diyen varsa denerim fala inanma falsızda kalma
sen genel olarak fal bakılamayanlardansın galibabu ablamızada baktırdım ne biliyim komşu teyze falı gibiydiben nişanlıyım gayet mutluyum biraz için kötü olmuş evlilik istiyosun artık adım görmek istiyosun diyor yahu biz evlenelim diye hemen düşünmüyoruz biz takmıyoruz yıllardır bunu
ben sabit çalışıyorum memnunum işimden hem home ofis bazen iş yeri bana diyor 2 iş yapıcaksın artık kurtulup yaratıcı olcaksın. yani bilemedim önermem şahsen
bana eskiden binnazdaki serkan batu harici kimsenin falı çıkmadı ya. onunkide böyle gerçekten faldı yani patır patır söylüyodu bekleyip yaşıyodumsen genel olarak fal bakılamayanlardansın galiba
işte zor fal bakılanlar grubundasınbana eskiden binnazdaki serkan batu harici kimsenin falı çıkmadı ya. onunkide böyle gerçekten faldı yani patır patır söylüyodu bekleyip yaşıyodumbaşka baktırdıklarımdan çok böyle ucundan çıkanlar oldu onlarında tesadüf oldugunu düşünüyorum tamamen. çünkü bazı insanlara falda deniliyor ki 2 ay içinde adam sana döncek o sıra şansa döndü belki bilemeyiz erkeklerin aklı çok yönlü hani her kadınla boşa düştükce konusuyo zaten. o sıra sanada yazıyo dönüyor fal çıktı oluyor
Ayla nın nosu?aylaya baktırın yenidenben bir de onu deneyeceğim. ama artık çok fal baktırmayacağım enerji temizliyorum her önüme gelene fal baktırınca daha kötü oluyor.
Numarasina ulasabildinizmi acaba veya baktirdinizmi?bu kişininde bilgilerini bana mesajdan verir misiniz
3. olarak bu kişiye baktırıp 15 günlük fal orucuma başlıyım
hayırrNumarasina ulasabildinizmi acaba veya baktirdinizmi?
Benimde son 1 kaldi kotami doldurmaya 1 aylik
Tam olarak ne için fal baktırmak istiyorsun ki sonuçta fal bi olay ya da bir şeye sıkıldığın için ne bileyim ya eğlence vs gibiEskişehirdeki Kadriye ve Gülnura baktıranlar var mı? telefonu olanlar var mı?