- 29 Kasım 2021
- 66
- 124
Numarasını alabilir miyimMerhaba hanımlar
Benim tanıdığım bir falcı var yabancı ama türkçesi harika. Çök iyi bakıyor detayları veriyor valla derin analize yapıyor. Arkadaşım yıllarca danışmanlık alıyor ondan çök memnun. Kadın yoğun ama ,ben asla randevu alamadım soruları gönderip cevapları yazıyor uzun uzun
Sonra dediği gibi çıktı her şey. Ben şahsen beğendim. İsterseniz numarasını paylaşabilirim
ben baktırdım ama henüz çıkan bir şey yok, sadece 2 şeye vade vermişti biri mart.vadesizler de olmadı ama.güzel şeyler hepimize çıkar umarım.aynura fal baktıran var mı? küçük bi söylediği çıktı da. ama küçücük. tekrar baktırayım diyorum ama telefonlarım silindi. atabilir misiniz elinde olan var mı?
Ben baktırdım o zaman icin anı bildi diyebilirim guzel de baktı aslında olumsuzu da yumusatarak soyluyorKızlar Telveceme baktırıp memnun kalan var mı? Ecem yani hahahha baktıran varsa bi gelecek yada anla ilgil yorum yapabilir mi
ben bi tane öneriyim mi ama twitter falcısı. ben baktırdım yorumlar çok iyiydi ama emin olamadım :) denemek isterseniz vereyimFalci numarası varsa atın da deneyim yorumumu yazarım buraya .
Olur bir bakayımben bi tane öneriyim mi ama twitter falcısı. ben baktırdım yorumlar çok iyiydi ama emin olamadım :) denemek isterseniz vereyim
Kim onlar yav :))son yazılan 2 falcıya ben yarın randevu aldım kızlar bekleyin
aynen kim onlar bende hatlar karıştıson yazılan 2 falcıya ben yarın randevu aldım kızlar bekleyin
Kim onlar yav :))
Şu yabancı gibi olan ablayla diğeri nasıl anlatıyım vilemedim kız yukarda yazılan işteaynen kim onlar bende hatlar karıştı
O yabanci gibi olan ablayla olan randevun nezamannnŞu yabancı gibi olan ablayla diğeri nasıl anlatıyım vilemedim kız yukarda yazılan işte
yabancı abla kim?Şu yabancı gibi olan ablayla diğeri nasıl anlatıyım vilemedim kız yukarda yazılan işte
kızlar bu kişiye baktırdımm. bi arkadaş mesaj yazmış eskiden konuşulan maria vardı çağırıp yüz yüze bakarım sadece diyodu o dedi ama bu kişi bana telefonda sesli kayıtla baktıı. ikisi aynı kişimi bilmiyorum çağırıp yüzyüze bakana baktırmadım ben daha önce. fala gelcek olursak ben aman aman beğenmedim. hayatım hakkında şeyler sordum şaşırdığım felan bişey demedi klasik faldı. ilişki için baktırırsaız da klasik şeyler söyler bence hani seviyo ama gurur yapmış gibi şeyler öyle düşünüyorumm.Merhaba hanımlar
Benim tanıdığım bir falcı var yabancı ama türkçesi harika. Çök iyi bakıyor detayları veriyor valla derin analize yapıyor. Arkadaşım yıllarca danışmanlık alıyor ondan çök memnun. Kadın yoğun ama ,ben asla randevu alamadım soruları gönderip cevapları yazıyor uzun uzun
Sonra dediği gibi çıktı her şey. Ben şahsen beğendim. İsterseniz numarasını paylaşabilirim