- 27 Mart 2023
- 930
- 322
Ay diğer kişiye yazacaktım bana fal bakamıyorlar diyen vardı yaTam olarak ne için fal baktırmak istiyorsun ki sonuçta fal bi olay ya da bir şeye sıkıldığın için ne bileyim ya eğlence vs gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay diğer kişiye yazacaktım bana fal bakamıyorlar diyen vardı yaTam olarak ne için fal baktırmak istiyorsun ki sonuçta fal bi olay ya da bir şeye sıkıldığın için ne bileyim ya eğlence vs gibi
Eee bir olay var zaten. Sadece iyi bir falcı arıyorum. Sevdiğim 2-3 falcım var. Fakat her ay aynı falcıya baktırmak istemiyorum. Kanka gibi olmak hoş olmuyor.Tam olarak ne için fal baktırmak istiyorsun ki sonuçta fal bi olay ya da bir şeye sıkıldığın için ne bileyim ya eğlence vs gibi
Evet evet zaten o zaman her şeyi bilmiş olmuyorlar klEee bir olay var zaten. Sadece iyi bir falcı arıyorum. Sevdiğim 2-3 falcım var. Fakat her ay aynı falcıya baktırmak istemiyorum. Kanka gibi olmak hoş olmuyor.
Teknoloji çağındayız artık çoğu falcı kafede bile çalışmıyo telefondan evinden görüşüyorselam kızlar, artık online fal sitelerine boşa para akıtmaktan sıkıldım. Yüz yüze baktırmak istiyorum önerebileceğiniz birileri var mı?
bakırköy okana gidicektim keyfino kafeye ama biraz baktım çok reklam koktu memnun olmayanı da çok
önerilerinize açığım
Teknoloji çağındayız artık çoğu falcı kafede bile çalışmıyo telefondan evinden görüşüyor
Ne falı bakıyor ve ücreti nedir?Merhaba arkadaşlar baya bir süredir baktirmiyordum fal. Bayadir baktirmadiğim için istemiyordum ama anlık durumu da öğrenmek isteği ağır bast.
Zamanında Zeynep, elif, Havin vs baktirmistim hatta birkaçından baya memnundum özellikle eliften ama Mersin'de olan yaşar bey beni şok etti... Yani anlık durumu ve geçmişi bu kadar hızlı seri ve net birebir nokta atışı olarak bilebilen bir falcı olmamıştı. Çok beğendim
geçen Yaşar'ı yazan arkadaş da sizin gibi demişti. Ama gelecek çıkmamış yani vadesi geçmiş, vadeden bağımsız çıkarsa o ayrı. Gelecek için sizden de haber bekliyorum bakalım. Anda merak ettiğim bir şey yok da geleceği az da olsa bilen falcı istiyorum.Merhaba arkadaşlar baya bir süredir baktirmiyordum fal. Bayadir baktirmadiğim için istemiyordum ama anlık durumu da öğrenmek isteği ağır bast.
Zamanında Zeynep, elif, Havin vs baktirmistim hatta birkaçından baya memnundum özellikle eliften ama Mersin'de olan yaşar bey beni şok etti... Yani anlık durumu ve geçmişi bu kadar hızlı seri ve net birebir nokta atışı olarak bilebilen bir falcı olmamıştı. Çok beğendim
Merhaba arkadaşlar baya bir süredir baktirmiyordum fal. Bayadir baktirmadiğim için istemiyordum ama anlık durumu da öğrenmek isteği ağır bast.
Numarasını alabilir miyimMerhaba arkadaşlar baya bir süredir baktirmiyordum fal. Bayadir baktirmadiğim için istemiyordum ama anlık durumu da öğrenmek isteği ağır bast.
evet ben de gelecek çıkan lazım.geçen Yaşar'ı yazan arkadaş da sizin gibi demişti. Ama gelecek çıkmamış yani vadesi geçmiş, vadeden bağımsız çıkarsa o ayrı. Gelecek için sizden de haber bekliyorum bakalım. Anda merak ettiğim bir şey yok da geleceği az da olsa bilen falcı istiyorum.
Ben anı çok merak ediyordum :) gelecek durumu meçhul bakalım :) ama yazdığım gibi geçmiş ve an konusunda bu zamana kadar baktırdıgim hiçbir falcı bu kadar net bilememisti. Ben çok paralar döktüm zamanında :/ o yüzden şaşırttı benigeçen Yaşar'ı yazan arkadaş da sizin gibi demişti. Ama gelecek çıkmamış yani vadesi geçmiş, vadeden bağımsız çıkarsa o ayrı. Gelecek için sizden de haber bekliyorum bakalım. Anda merak ettiğim bir şey yok da geleceği az da olsa bilen falcı istiyorum.
gelecek zor arkadaşlar gelecek çıkarsa yaşarın yazarım ama gelecek zor. anda şahanedir bilmediğiniz şeyleri söyleyebilir. keşke gelecek bilen falcı önerebilsem size ama bulamadım. kendim baktırmadığım kimseyi öneremem. yaşara ben dönem dönem baktırırım epeydir.geçen Yaşar'ı yazan arkadaş da sizin gibi demişti. Ama gelecek çıkmamış yani vadesi geçmiş, vadeden bağımsız çıkarsa o ayrı. Gelecek için sizden de haber bekliyorum bakalım. Anda merak ettiğim bir şey yok da geleceği az da olsa bilen falcı istiyorum.
Telefonda bakıyor ben hiç konuşmadım nerdeyse seri bir şekilde söylüyor, en son iki soru hakkınız var onları soruyorsunuz 10 dk civarı sürüyorMerhaba, yaşarın bakım tarzı ve süreci nasıl