- 11 Şubat 2015
- 2.012
- 1.904
- 34
Ben de çok beğendim ama vade uzun vermiş bir yıl falanZorunlu değildi sanırım ama ben attım genede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de çok beğendim ama vade uzun vermiş bir yıl falanZorunlu değildi sanırım ama ben attım genede
Evet çok iyiydi anda sanada uzun vadem i verdi o tarihte olursa ben adamı unuturum üstüne evlenirimDemi baya başarılı fal sepetindekilere falan bin basar normal baktırdıklarımıza da
Bana vade vermedi yani ben sormadım gelecekle ilgili benim problemim anEvet çok iyiydi anda sanada uzun vadem i verdi o tarihte olursa ben adamı unuturum üstüne evlenirim
Anda bende çok beğendim ama banada uzun vade vermişBende sormadım ama vadeyi abartmis
Ay dolandiriciMardinli Mukaddesi duydunuz mu? 2500tl ama cok iyiymis. Cikiyormus o da verdigi zamanlar falan. Ben Istanbul falcilardan biktim, zaten hepsine baktirdim ama hepsi fos cikti.
Bana şimdiye kadar baktıkları hep olumsuzdu aynı durumla ilgili ama son falı epey mutlu bir tabloyduSardunya genelde pozitif mi yorum yapıyor? Yoksa olumsuz durumları da söylüyor mu ?
Teşekkür ederim yorumunuz için bana da baya pozitif bir fal bakmısta merak ettim .Bana şimdiye kadar baktıkları hep olumsuzdu aynı durumla ilgili ama son falı epey mutlu bir tabloydu
Peki sizin sonuc olumsuz muyduBana şimdiye kadar baktıkları hep olumsuzdu aynı durumla ilgili ama son falı epey mutlu bir tabloydu
Ozelden birisi tavsiye etmisti cok sagolAy dolandirici
Sonuçlanan bir durum yok henüzPeki sizin sonuc olumsuz muydu