- 24 Ekim 2017
- 3.131
- 3.062
Hepimiz içinHayirlisi neyse o olsun senin icin guzelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepimiz içinHayirlisi neyse o olsun senin icin guzelim
jpgrenouille Bende gecmis ve su anla ilgili birçok seyi bildi Rita bugün baktırdım, ama gelecekle ilgili iliski anlamında o kadar olumsuz konuştu ki moralim inanilmaz bozuldu. Sizde gelecekle ilgili söyledikleri cikti mi? Gecmisi ve ani bu kadar bilince gelecek de çıkar heralde diyo insan ondan bi sormak istedim tecrübesi olanlaraOlumsuz bir faldi. Cikmamisti bana. En ufak cikan bir seyi bile olmadi. Gecen yil nisanda baktirmistim.
Tuttu mu peki geleceğe dair söyledikleri?Ben Rita'ya tekrar fal baktırdım. Bu zamana kadar kimi sorsam olmayacak tarzında konuşan Rita, eğer şu şu hatalarını düzeltirsen bu kişiyle olur dedi ve gerçekten iyi birini bulmuşsun dedi. Kişinin karakter özelliklerini, mesleğini, benim sağlık sorunumu, gelecek planlarımızı ve bazı sorunlarımı şak diye doğru söyledi.
Cikti mi gelecekle ilgili dedikleri?Dün ritaya baktırdım bildiğin gömdü beni inşallah çıkmaz dedikleri
Bana bu adam aramaz demisti iki gun sonra barıştık.bir süre sonra yine baktirdim çok seviyor bu hafta buluscaksiniz dedi adam la ayrildik.Cikti mi gelecekle ilgili dedikleri?
Merhaba, ritalin dedikleri cikti mi sana peki?Kızlar çok kötüyüm nolur kriz gibi bir şey yaşıyorum bana anı bilen ne yaptığını ne düşündüğünü karşı tarafın birini söyleyin Rita’ya baktırdım ama artık yüz Kere baktırdığım için kanka olduk yorum katıyor tatmin olmuyorum nolur bana birini önerin yalvarıyorum
Cikmadi, “su an baskasiyla evlenmeyi dusunuyo, sen aklina bile gelmiyosun vs vs” dedigi adamin aslinda hic oyle durumlarda olmadigini kendisinden duydum aylar sonra, yani itiraf etti. O ara bana sehir degistiriceksin tasinicaksin diyip durmustu ama oyle de olmadi. Rita boooombos bir falcidir benim icin.jpgrenouille Bende gecmis ve su anla ilgili birçok seyi bildi Rita bugün baktırdım, ama gelecekle ilgili iliski anlamında o kadar olumsuz konuştu ki moralim inanilmaz bozuldu. Sizde gelecekle ilgili söyledikleri cikti mi? Gecmisi ve ani bu kadar bilince gelecek de çıkar heralde diyo insan ondan bi sormak istedim tecrübesi olanlara
Duygu ya 5 kere baktırdım duygu anda ve yasanmisliklarda çok iyi çok iyi enerji okuyo ama gelecek vadeleri geçti.Geçmiş konusunda nasıl Rita. Ve duygu denizin geçmişte yaşanmışlıkla bildiği şeyler oldu mu sizlere kızlar
Ritalin gelecekle ilgili dedikleri cikti mi size?Bana ilişki dışında olumlu konuştuğu hemen olacak dediği bir konu vardı olumlu olmasına rağmen ben istemiyordum çünkü zamanı değil benim için ve o olmadı.
Ilişkide de dediğinin tam tersi oldu.
Neden herkese yeni biri görüyor onu anlamadım. Tuhaf
Ritalin gelecekle ilgili dedikleri cikti mi size?
Merhaba, sonuc olarak ritanin size gelecekle ilgili dedikleri cikmadi mi?Kızlar bu Ritanin söylediği harflerdeki kişiyle olmadı baslamadan bitti daha doğrusu ben bugün istemediğimi beklediğimi bulamadığımı yazdım mesaj olarak yani harfler uydu ama o kişiyle gitmedi hayırlısı olsun .Bir de rita bana işle ilgili birsey soylemisti yakın vade demişti o da olmadı olursa yazarım..
Yaa gercekten böyle bişey oldu mu? Bana da çok olumsuz konustu iliski konusunda, çok moralim bozuldu o yüzden, ve çok emindi kendinden, hatta üzüldü falan halimeritadan çıkmayan fal haberi getirdim ayrılık görüp asla flörtten öteye gitmez dediği iki kişi evleniyor. flört değiliz sevgiliyiz diye düzeltince değilsiniz demişti. patladı. herkese olumsuz gördüğünü konuşmuştuk zaten forumda
Kim buu? ben de alabilir miyim iletişim bilgisini :)Valla doğum tarihi isim felan verdim o kadar yani
kız eski mesajları boşver çoğu dolandırıcı çıktı dikkat etKim buu? ben de alabilir miyim iletişim bilgisini :)
Ya peki ben sunu anlamıyorum: Ben bu kadına ilk defa baktırdım, ve gecmis ve su anla ilgili o kadar çok şey bildi ki! Fakat gelecekle ilgili iliski anlamında baya olumsuz konustu hem de çok kendinden emin bi sekilde. Ama simdi sizin yorumları da okuyup rahatlıyorum genelde herkese olumsuz söylüyo ama cikmiyo falan yazilmis. Ama o zaman gecmisi ve ani nasıl bu kadar detaylarıyla tutturabildi?olumlu konuştuğu olumsuz oldu olumsuz konuştuğu olumlu oldu .cikmadi. ustelik olumsuz konustugu konu için asla olmaz imkanı yok asla asla asla diye iddialiydi ve 2 ayda tam tersi oldu
Cinleri vardır vs takılma bu kadarYa peki ben sunu anlamıyorum: Ben bu kadına ilk defa baktırdım, ve gecmis ve su anla ilgili o kadar çok şey bildi ki! Fakat gelecekle ilgili iliski anlamında baya olumsuz konustu hem de çok kendinden emin bi sekilde. Ama simdi sizin yorumları da okuyup rahatlıyorum genelde herkese olumsuz söylüyo ama cikmiyo falan yazilmis. Ama o zaman gecmisi ve ani nasıl bu kadar detaylarıyla tutturabildi?
Hayır.Tuttu mu peki geleceğe dair söyledikleri?
Ya yağızın anına denk gelirsen bakmak isterse bakıyor ama istemezse çok kötü sallıyor. Ben ilkinde baktırdım beğendim 2. falı o kadar berbattı ki para bile ödemedim tartıştım.merhaba asmin cafe yağız ı cok öneriyorlar baktıran varmı yorum yaparmısınız vadeleri çıkıyıor mu