- 8 Ağustos 2018
- 1.436
- 3.411
Kamer benim yazıştığım kişileri bilemediZamaninda heidinin günahini aldiniz bence o kadin yazilimci. WhatsApp okuyo birtürlü. nereden anladın diyeceksiniz. Benim telefonumda hiçbir erkekle yazışma yok, sadece eski eşim. Bu numaramı özel olduğu için hiç kimseye vermiyorum.
Kamer benim görüştüğüm hiçbir erkeği bilemedi çünkü hiçbirisi hakkında yazışmamıştım.
Kamere fal baktırmadan 6-7 ay öncesinde bi çocukla buluşmuştum sonra tiksinmiştim o çocuktan istemedim. 1-2 kerelik bi buluşmaydı. Onun hakkında bir kız arkadaşıma yazmışım. Bütün WhatsApp konuşmalarına baktım. Sadece o çocuk hakkında yazışmışım ve sadece o çocuk hakkında yorum yapmış bana.
Düşünün 6-7 ay önce birisiyle bir- iki kez buluşuyorsunuz, önemsizbiri ve falınızda çıkıyor, ama şu anki görüştüğüm çocukları görmedi mesela. Çünkü onlar hakkında hiçbir yazışma yok WhatsApp’ta.
İnşallah karışık anlatmamışımdır anlamışsınızdır beni.
Bana süreci doğru bilen tek kişi şu ana kadar Emine oldu. Ve EmineYi aniden aradım, kadınlar kulübü’nün falan hiç söylemedim. Artık gününe mi denk geldim bilmiyorum ama şakır şakır anlattı bana ve dedikleri de çıktı.
Geçen sene baktırmıştım bana zaman olarak “2023 sonu/aralık” demişti, eski yorumlarıma bakarsanız görürsünüz. O zamana kadar aranızda bir şey olmayacak dedi. Bekleme bi sene yok bu çocuk hayatında dedi. Belki ufacık bir gelişme olur tek tük arar ama daha fazlası olmaz dedi ve haklı çıktı. Nokta atışıyla bildi.
Evet emineden memnun olmayanlar da var ama benim deneyimim bu arkadaşlar
Tabii bir de arzu. Geçen patladı demiştim ama zamanı patlamış sadece. O da bana bu çocuk senin peşinden koşacak demişti. Ama bana yaz ayini söylemişti zaman olarak, orda yanıldı sırf.
Evet zeyzey de çok nokta atışları yaptı bana, o kız boş değil, ama bence kendini biraz daha geliştirmesi gerekiyor. O da patladı bu konuda
Ki ben konuşmalarımı silmem duruyor telefonda