- 18 Kasım 2023
- 194
- 234
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az once zeynebe baktirdim aynı konustu nihalle zeynebe anda güvenirim nihal herkese aynı senaryoEvet bana da zamaninda cok guzel seyler demisti ama dogru degilmis. Sizi tabiki umutsuzluga dusurmek degil maksatim ama cok fazla inanma, yoksa sonu hayalkirikligi.
Az once zeynebe baktirdim aynı konustu nihalle zeynebe anda güvenirim nihal herkese aynı senaryo
Hadi ya şu ara kimse cikmiyor teli verse baktirsakBi arkadasin sayesinde cok iyi ve dedikleri cikan bir falci buldum ama Kibris'ta. Telefondan bakmiyor. O yuzden sordum Kibris'a yakin olan birileri var mi diye.
Telefonu var canim, bakmam telefondan diyo. Ya tanidigin gelecek ya kendin geleceksin diyo.Hadi ya şu ara kimse cikmiyor teli verse baktirsak
Aaaa. Ne bakıyor acaba? Toplanıp Kıbrıs'a gidelimTelefonu var canim, bakmam telefondan diyo. Ya tanidigin gelecek ya kendin geleceksin diyo.
Yaaaaa ne guzel olur aslindaah keske. Normal fal bakiyormus ama 5 senelik falda denilenler hep yasanmis. Kadin super otesiymis.Aaaa. Ne bakıyor acaba? Toplanıp Kıbrıs'a gidelim
Kıbrıs'ın neresindeymiş ki gidersek aklımızda bulunsun bi de numarasını rica edebilir miyim canım sendenYaaaaa ne guzel olur aslindaah keske. Normal fal bakiyormus ama 5 senelik falda denilenler hep yasanmis. Kadin super otesiymis.
Canim tabiki. Ozelden yolluyorum.Kıbrıs'ın neresindeymiş ki gidersek aklımızda bulunsun bi de numarasını rica edebilir miyim canım senden
değil benim için. Belki düzelir sadece olumsuzları çıkıodu bana. Bu kez birsey çıkmadıPeki geçmişinde nasıldı Zeynep akıl okumalarında
Ne zaman baktirdin canimYok artık asla eski zeynep
değil benim için. Belki düzelir sadece olumsuzları çıkıodu bana. Bu kez birsey çıkmadı
ilk baktırdığım falcılardan ve berbat dolandırıcı şebeke onlarMardinli Mukaddesi duydunuz mu? 2500tl ama cok iyiymis. Cikiyormus o da verdigi zamanlar falan. Ben Istanbul falcilardan biktim, zaten hepsine baktirdim ama hepsi fos cikti.
Aaaa ben sok! Iyi ki dedin canim. Hahaha "dolandiricilarin oldugu taraf". Canim cok sagol, iyi ki var o yuzden bu forum.ilk baktırdığım falcılardan ve berbat dolandırıcı şebeke onlar
parayla su kum felan satıyolardı o dönem kız dikkat et dolandırıcıların olduğu tarafı soruyon hep boşver bunları
Ne falı baktırdınızKızlar telvede sardunyayı denedim bana çok iyiydi ilişkiler falını denedim. Bazı şeyler ağzım açık kaldı diyebilirim. Var mı baktıran deneyen
İlişkiler falı canımNe falı baktırdınız
Resim attın mı canimİlişkiler falı canım
Zorunlu değildi sanırım ama ben attım genedeResim attın mı canim