İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlat Nesıbe ucmus .
Yıne de geçenlerde baktırdım .
Bılemedım ya cıkıyor mu cıkmıyor mu kararsız kaldım.
Bos değil kesinlikle ama cıkan cıkmayan lütfen yorum pleaseee

Bana dememisti, sadece dunyayi gezecekmisiz beraber herhalde tipsiz olacak benimkisi olsa soylerdi :))
Benim ex için italyaya gidecek gezmeye dedi bu İtalya aşkı nedir bu kadında anlamadim, hayır ben nereye gideceğim diyorum güldüm sana bir yer yok şimdilik diyor)).Bari ben gitseydim Italyaya en azından adamlar yakışıklı gözüm gönlüm açılırdi exi yolladı Amerika italyaya gidecek dedi :)))).İtalya değişmez lokasyonu :).

Ben de yazmıştım,benim çocuğumu da İtalya ya yollamıştı…oysa başka ülkeler de var
Gerçi İtalya olsa keşke

Bana 41 42 yaşında boşanmış uzun boylu işi iyi yakışıklı dedi ama daha var tanışmana dedi 2 3 yıl sevgililik sonra evlilik dedi bekliyoruz bakalım yeni adayı:)).
Bana da evlilik var demişti,3 yılım kaldı
Kadında nasıl bir intiba bıraktıysam artık
Oysa,düşündüğüm bir şey değil evlilik

Keske bana da Italya deseydi, cok severim Italyan tarzini yemeklerini, kulturunu. Rita da seviyor herhalde :))

Benim ex içinde de dedi onu

Benim ex içinde de dedi onu
Bazı şeyleri çoğu kisiye söylemiş demekki nu arada Rita ile ilgili görüşlerim şudur, anlık durumda bildiği detaylar var gördüğü şeyler var yani boş değil ama waov olmadım ,anlıkta cok daha fazla bilen kişilere baktirdim hatta gelecekte bilenlerede .Bir daha gider miyim verdiği vadeler uzun olduğu için olursa giderim, bu arada enerjisi iyi yani baktıktan sonra ağırlık olmadı bende iyi bir kadin. Bazı konularda bildiği şeyler var mesela küçük bir örnek dediki senin yabancı dilin var aktif kullanıyorsun isle ilgili açar açmaz spesifik bir bilgi .Gelecekle ilgili çok fazla ekstra detay vermedi aslında 2 3 şey söyledi spesifik ,ama fiyatına göre baktırılır en azından denenir .Olumlu da olumsuzda söylüyor mesela ex konusunu olumsuz gördü, hoş gerçi hersey süper olsa adamla bitmezdi.Yani özet olarak denenir Rita , gelecek konusunu beklemek lazım.

Anda ve gelecekte daha iyi dedikleriniz kimler

Anda ve gelecekte daha iyi dedikleriniz kimler
Mesela Beşiktaş sembol can da anlık bilir bana ama onun çok gelecek odaklı durumunu yaşamadım.GOP Birsen vardı o kadının dedikleri çıkmış şimdi geçen gün aklıma geldi düşününce yıllar önce gitmiştim ama numarasını kaybettim vardır belki birilerinde ,eskiden daha çok giderdim yüzyuze şimdi çok gitmiyorum .Göztepe de oturan Neval diye birine gitmiştim işte 20 tane olay yazdırıyor yüzde 95 çıkmadan gelme diyor yarı yarıda dedikleri oldu ama daha çok benimle ilgili değilde aile çevre ile ilgili durumlar .

Ben eskilerden çoğu numarayı sildim ,yuzyuze baktirmiyorum eskisi kadar şunu söyleyebilirimki çoğunlukla anda iyiler bu arada durum bu .Gelecek çıktıkça herkes yazarsa daha çok deneme şansımız olur .

Bana özelden bilgisini atar mısınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…