İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben Leyla’ya baktırdım, evet bazı noktaları direkt söylüyor. Geçmişle ve anla ilgili olmuş olanları iyi biliyor ama gelecekle ilgili bolca umut verdi bakalım öyle olacak mı

Bana,bekleme aramaz demişti ama adam aramıştı
Bu da Rita ile ilgili anımdır..Hey gidi
Surecten ziyade sonuca bakmak lazim. Surec bireysel kararda degisiyor, bir anda karar verip arayabilir onu falcilar goremiyor bence.

Rita'nin gelecek icin sorulan kisiye olumlu dedigini gormedim, bence ona takilmamak lazim. Bazilarini belki gercekten olumsuz hissediyordur ama genel anlamda hicbir sey hissedip ongorusu olmadiginda da olumsuz yorumlayarak geciyor diye dusunuyorum, cogu falci icin gecerli bu. Bazilari da oyalar mesela, pembe tablo cizer ki yeniden baktir guzel seyler duymak cogu kisinin hosuna gittigi icin. Pembeci falcilar da her gittiginde sureci uzatir mesela, olacak ama 2 ay sonraya tarih verir boyle boyle uzar da uzar sonunda vazgecer baktirana ama arada 3-4 fal baktirir kazandirir falciya. Artik baktira baktira butun taktikleri ogrendik :))

Biz zaten falcı olmadıysak bu piyasada ki falcılar yüzünden

Biz zaten falcı olmadıysak bu piyasada ki falcılar yüzünden
Iyice taktik savaslari oldu, falcilik resmen buyuk bir para kapisi olarak goruluyor. Piyasada falci arttikca bilen falci da azaliyor ayrica. Her onune gelen, eline deste alan sosyal medyada falci olmus durumda, dikkatli olmak lazim. O fala verilen parayla yardim kuruluslarina , sokak hayvanlarina destek olunur resmen bosa gidiyor uzuluyor insan.

Belki de bu maddiyatciliklari yuzunden artik gonul gozu acik falci da bulunmuyor. Insan ruhen ve beynen maddi dunyaya ait olursa spirtuel kisim korelir. En iyisi 6. hissi gelismis tanidik falan varsa onun fal bakmasi, ya da eglencesine tarot bakiyorsa kart secmesi falan yani maddi bir sey olmayacak arada belki bir yemek ismarlarsin, kucuk bir hediye verirsin icinden gelir vs o sayilmaz onemli olan gonulden gelerek yapilmasi bence bu fal isinde boyle artik.

Hislerini parayla satmayacaksın çünkü bu çok yanlış

Birtek Rita mı bildi şimdi
Rita bildi diyemem rita sadece olumsuz dedi olumsuz oldu ama dediği diğer şeyler saçmalıktı eğer kamer dediğiniz gibi telefona ulaşım sağlıyorsa bilemem ama o da olayları güzel anlattı bir tarih verdi bakalım bekleyip göreceğiz yılbaşına kadar ama Leyla fena patladı ona göre ağustos sonu ayırılacaklardı

ya eskisini direkt soruyorsanız zaten yüzde 50 ihtimal var, ya dçnecek ya dönmeyecek der. bu fal değil ki.şurda 20 kiiiye dönmez desem yarısını bilmiş olurum yani. bence fal denilen diğer şeyler, detaylar, süreç, karakter vs. o yüzden döner dönmeze çok takılmayın bence.

Ama işte çoğumuz döner mi diye baktırdığımız için olmayınca hayal kırıklığı yaşıyor insan

Haklısınız ve zaten şöyle bir şey var dönecek adam için fala bile gerek yok o adamlar bizi buralara düşürmüyor o adamlar zaten çabalıyor emek veriyor ama burda ben kendime kızıyorum bu konuda terapi de alıyorum en olmayacak adamları hayatıma çekip asıl istediğim ilişkiyi verecek adamlara bir şey hissedemediğim için hata benim . Ben seçtim onları ben değer verdim ben istediğim. Bal arısı olmayan adamlardan bal istedim bal arıları dururken tutup onları besledim şimdi de acısından kıvran dur.

ya bu durum çoğumuzda var sanırım. düzgün, sevebilene insana çekilmiyoruz, evrimsel bir şey mi vallaha ben de bilemiyorum artık . isteğimizi vermeyecek olanla uğraşmak mı çekici geliyor nedir, umarım kurtuluruz.

Aynı durum bende de var inanın. Bu döngüden çıkamadığım için bende terapiye başladım. İşin özünün aslında kendine değer vermeyip kendini sevmemekle alakalı olduğunu söylüyor uzman. Umarım düzeltebiliriz yoksa acı çekip duruyoruz

Psikolojik ya gerçekten adam gibi adamlara sırt dönüp seçtiklerimize bak cacık bile olmaz onlardan

Aynen öyle ama bu da yılların alışkanlığı ha diyince değişmiyor kendimizi sevmiyoruz kendimize saygı duymuyoruz özgüvenimizi ortaya koymuyoruz bunların hepsine sahip gibiyiz ama değiliz aslında kendimize değer veremiyoruz

Aylardir baktirdigim Hasan isimli falci var kendisi istanbulda bakiyor Ben yurt disinda yasadigim icin bana whatsappfen bakiyor her dedigi cikar hic sasmaz. Güzel olan ilk o bakiyor fala sonra Soru soruyosunuz tirtiklamiyor yani.

Numara bu pisman olmazsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Aylardir baktirdigim Hasan isimli falci var kendisi istanbulda bakiyor Ben yurt disinda yasadigim icin bana whatsappfen bakiyor her dedigi cikar hic sasmaz. Güzel olan ilk o bakiyor fala sonra Soru soruyosunuz tirtiklamiyor yani.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…