buraya telefon numarası yazmak yasak diye biliyorum. bir de bir kaç başlığa yazmışsınızAylardir baktirdigim Hasan isimli falci var kendisi istanbulda bakiyor Ben yurt disinda yasadigim icin bana whatsappfen bakiyor her dedigi cikar hic sasmaz. Güzel olan ilk o bakiyor fala sonra Soru soruyosunuz tirtiklamiyor yani.
…
Numara bu pisman olmazsiniz
Bilmiyordumburaya telefon numarası yazmak yasak diye biliyorum. bir de bir kaç başlığa yazmışsınız
Millete bir faydam olsun diye Yazdim Ben Tellwe gibi sitelere yüzlerce Euro harcadim hep yazik Oldu ilk defa bu kadar iyi biriyle karsilastim herkezle paylasiyorum bosuna o kadar para gitmesin diyeburaya telefon numarası yazmak yasak diye biliyorum. bir de bir kaç başlığa yazmışsınız
İki kere yazmışsınızAylardir baktirdigim Hasan isimli falci var kendisi istanbulda bakiyor Ben yurt disinda yasadigim icin bana whatsappfen bakiyor her dedigi cikar hic sasmaz. Güzel olan ilk o bakiyor fala sonra Soru soruyosunuz tirtiklamiyor yani.
Oradan bakınca,bizi nasıl görüyorsunuzMillete bir faydam olsun diye Yazdim Ben Tellwe gibi sitelere yüzlerce Euro harcadim hep yazik Oldu ilk defa bu kadar iyi biriyle karsilastim herkezle paylasiyorum bosuna o kadar para gitmesin diye
Anlamadim Ama benim kötü bi amacim yoktu fal baktirmanin hastalik haline gelegegini biliyorum ki Ben o durumdaydim onu izah etmeye calistimOradan bakınca,bizi nasıl görüyorsunuz
Evet,ülkemizde ki tüm falcıları bitirdik…Amerika’ya sıra geldiAmerika’da bakan bir kiz var ceren harika ya daha iyisini gormedim. Turkiyeye de bakiyor sanirim ama avrupa ve amerikaymis cogunlukla … instagram sayfasi bi baki derim.
Bi orası kalmıştıEvet,ülkemizde ki tüm falcıları bitirdik…Amerika’ya sıra geldi
Tabi artık uluslararası baktırıyoruzBi orası kalmıştıhemen baktırıyoruz dimi hepimiz inandık
Buradakiler bilemedim hayatımız belki onlar bilirTabi artık uluslararası baktırıyoruz
tabi, her kıtanın enerji alanı farklıBuradakiler bilemedim hayatımız belki onlar bilir
Öyle demeyin kızlar farklı kültürlere açılmamız gerektabi, her kıtanın enerji alanı farklı
baktığı gene kahve falı, tarot. Sadece kıta değişmiş, bakan da Türk belli kiÖyle demeyin kızlar farklı kültürlere açılmamız gerek
O zaman topluca baktırmaya gidiyoruz amerikayatabi, her kıtanın enerji alanı farklı
Bana dememisti, sadece dunyayi gezecekmisiz beraber herhalde tipsiz olacak benimkisi olsa soylerdi :))ritanin uzun boylu, yakisikli, ask dolu ve zengin biriyle evlendirdigi kisiler arasina girdim