İstanbul'da Fal - Falcılar

buraya telefon numarası yazmak yasak diye biliyorum. bir de bir kaç başlığa yazmışsınız

Son düzenleyen: Moderatör:
buraya telefon numarası yazmak yasak diye biliyorum. bir de bir kaç başlığa yazmışsınız
Millete bir faydam olsun diye Yazdim Ben Tellwe gibi sitelere yüzlerce Euro harcadim hep yazik Oldu ilk defa bu kadar iyi biriyle karsilastim herkezle paylasiyorum bosuna o kadar para gitmesin diye

Bu forumlari cok sk takip eden ve cok baktiran biri olarak Sizede faydam olur diye Yazdim ki ilk defa öneride bulunuyorum

Bir arkadaşım zeynebe Fal baktırmayı düşünüyor ne kadar fal bakıyor bide nasıl nelere dikkat etmeli baktıran varsa yardımcı olur mu rica etsem :)

Amerika’da bakan bir kiz var ceren harika ya daha iyisini gormedim. Turkiyeye de bakiyor sanirim ama avrupa ve amerikaymis cogunlukla … instagram sayfasi bi baki derim.

Amerika’da bakan bir kiz var ceren harika ya daha iyisini gormedim. Turkiyeye de bakiyor sanirim ama avrupa ve amerikaymis cogunlukla … instagram sayfasi bi baki derim.
Evet,ülkemizde ki tüm falcıları bitirdik…Amerika’ya sıra geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…