İstanbul'da Fal - Falcılar

Tahminim psişik güçleri gelişkin o anki şuur alaniniz ki aura da denir ile bütünleşip alıyor bilgileri ancak kim bilir kardeşim geleceği? Devamlı bir seçim, sebep, sonuç döngüsü var.

Ben özelden değil buradan yazayım. Birkere dikkatli olmanız gerektiğini düşünüyorum baktirdigimda pişman oldum. Birkere bukadar detay bilmesi imkansız nedeni bukadar kısa sürede bukadar hızlı yazması ve herkese bakması. Asıl dikkatimi çeken konu kitap gibi yazmış olması ve mevcut konular. Yani nasıl işte WhatsApp'da ne konusuysam, ne soylediysem, arkadaşlarımla neler yaptıysam yazılı kayıtlı olan herşey. Hatta konuştuğum artık biliyorsunuz yazılı kayıtlara kıçı kıytırık firmalar bile ulaşabiliyor ise alımlarda kimle ne konuştunuz vs. Nail bu şekilde derleyebildi bilmiyorum. Ama mesela yine dikkat ettiğim bir konu ya ben bir konuyla ilgili şeyler anlattım arkadaşıma yazdım ama doğru olup olmadığını bilmiyorum kim. Bana kalkıp bunu anlatiyo ne alaka yani bunun falda bana söylenmesi kel alaka. Böyle bir detaya ihtiyacım yok ki bunu söylememe gerek yok çünkü ben bu konuyu arkadaşımla istişare ettim birkaç sefer o yok şöyle ben yok böyle yani o olay öylemi bilmiyorum ki ben sadece benim düşüncem. Birde ben adamın nikah için gün aldığını biliyorum zaten ama bunu öncesinden biliyorum ama ben konuyu sonraki bir olaya bağlıyorum arkadaşıma diyorum ki bundan sonra bence karar verdi diyorum bana o olaydan sonra olduğun söylüyor iyide öncesinde oldu bu olay. Ben sadece arkadaşıma orada dipnot düştüm. Sonra bir yere gidicem ben onu sordum özellikle iş ve onu hiç o konulara girmedi çünkü ben iş ve diğer konuları konuşmam arkadaşlarımla söyledi ama doğru söylemedi :))
Asla fal baktığını düşünmüyorum asla yazışmaları okuduğunu düşünüyorum yasal olamayan birşey var burda. Miğde bulandiran çok rahatsız oldum yani insanların özel hiçbir şeyi kalmamış. Bana söylemişlerdi yazışmalarını konuşmalarına dikkat et şirketlere önceden bilgi gidiyor bilgi aliyorlar herseyinle ilgili demişlerdi ve şuan bu olayda bunun gerçek olduğunu anlamış oldum. Ya mümkün mü arkadaşlar böyle detay bilmesi kitap gibi yazması birde diyorki ben yazıyorum nasıl bir program kullanıyor inanılır gibi değil yani teknolojiyi bile alet etmişler pes

Arkadaşlar az önce numarasını aldım bahsettiğiniz falcının ama bende Burçin fal diye kayıtlıymış zaten,ona da bu platformdan ulaşmışımdır zaten bir çok kişiye bu platform sayesinde baktırdığımı düşünürsem.Ancak çıksa muhakkak gelip buraya da yazardım çıktı diye yeni falcı arayışına girmek yerine. Sizin de bilginiz olsun diye yazıyorum kızçeler

Madem öyle benim yarınki önemli bir anlaşmam için sözleşme için neden yorum yapmayıp Ekim ayı gibi gündeme gelebilir dedi. Konuşulmuş hesabı kitabı yapılmış birşey için. Daha gündeme bile gelmemiş nasıl diyebilir. Yani belki illaki bir fal yeteneği vardır ama ben kesinlikle teknolojik bir yardım aldığını düşünüyorum

Bu arada bende telefonuma baktım diger BurcinSevgi diye yazmışım.

Buldum numarayı evet Burçin,yazılımla alakalı bir şeyler bildiğini düşünmüyorum
Kadın güzel bakım yapıyor ve spesifik şeyler biliyor ama ben bir daha baktırmam

Bu arada bende telefonuma baktım diger BurcinSevgi diye yazmışım.
Özellikle forumda arıyorum şuan çok muhabbeti donmustu aslında ama bulamıyorum şuan.Arkadaslar kimsenin amacı kimseyi karalamak değil birinin bu işten çıkarı yoksa tabi,ben de senelerdir çok fal baktıran ve yorumlarını yazan biriyim hatta bu kişiden bahsettiğinizde heyecanlanıp numarasını almak için 3 4 kişiye yazdım hemen. Ama ben daha önce farklı bir isimle baktirmisim kendisine ve çok garip geldi bu durum bu durumu paylaşmam da benim vicdanımla ilgili

Kadın güzel bakım yapıyor ve spesifik şeyler biliyor ama ben bir g

Kadın güzel bakım yapıyor ve spesifik şeyler biliyor ama ben bir daha baktırmam
Neden. Çıkmadığı için mi baktirmiyor musun yoksa farklı bir durum mu olmuştu özel değilse tabi

Ben baktım yazışmalara 2022yilinda buradaki herkes baktirmis neredeyse ben mesajımda cikmadi yazmışım fnd100 diye bir kullanıcı önermiş. 5189 sayfalarda var yorumları. Baktiranlar onlara sormak lazım. Demekki oda denenmiş ama kendini bu derece geliştirmesi garip yine dediğinin arkasindayim fal bilgisi olabilir ama bukadar detayı bilemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…