bildi cnm bi de sorularımın hepsine cvp verdi sende de bilmiş sanırımBildi mi sende
Evet çok beğendim.bildi cnm bi de sorularımın hepsine cvp verdi sende de bilmiş sanırım
Tahminim psişik güçleri gelişkin o anki şuur alaniniz ki aura da denir ile bütünleşip alıyor bilgileri ancak kim bilir kardeşim geleceği? Devamlı bir seçim, sebep, sonuç döngüsü var.bende uzun zmndr baktırmıyorum ama kız kıza cafeye gittiğimizde eğlencesine cok baktırdık.ve bnm gozlemlediğim o anki şeyleri durumları biliyorlar üzüntülerimi endişelerimi ama gelecekle ilgili tek birşey bilemiyorlar sallıyorlar:) tabe tutarsa cok iyi falcı diye insanların ağzindan düşmüyor ama bende o kadar dediklerinin tersi cıktı ki şimdiye kadar anlatamam.
Merhabalar D donetella21 in bahsettiği kişiye fal baktırdım ve gerçekten çok şaşkınım. Yıllardır fal baktırırım, herkesi denemişimdir ama bu kadar ayrıntılı bilen birini görmedim. Kızlar lütfen baktıranlar varsa özelden de olsa yazabilir mi onlar da nasıldı?
Ben kimseyi ovmem kolay kolay herkez faydalansın istedim memnun olmayan görmedim herkezi şaşırmış.
Kendi adıma çok teşekkür ederimUmarım begenmissindir kimseyi övmem kolay kolay çok beğendiğim için herkez faydalansın istedim.
Bu arada bende telefonuma baktım diger BurcinSevgi diye yazmışım.Arkadaşlar az önce numarasını aldım bahsettiğiniz falcının ama bende Burçin fal diye kayıtlıymış zaten,ona da bu platformdan ulaşmışımdır zaten bir çok kişiye bu platform sayesinde baktırdığımı düşünürsem.Ancak çıksa muhakkak gelip buraya da yazardım çıktı diye yeni falcı arayışına girmek yerine. Sizin de bilginiz olsun diye yazıyorum kızçeler
Özellikle forumda arıyorum şuan çok muhabbeti donmustu aslında ama bulamıyorum şuan.Arkadaslar kimsenin amacı kimseyi karalamak değil birinin bu işten çıkarı yoksa tabi,ben de senelerdir çok fal baktıran ve yorumlarını yazan biriyim hatta bu kişiden bahsettiğinizde heyecanlanıp numarasını almak için 3 4 kişiye yazdım hemen. Ama ben daha önce farklı bir isimle baktirmisim kendisine ve çok garip geldi bu durum bu durumu paylaşmam da benim vicdanımla ilgiliBu arada bende telefonuma baktım diger BurcinSevgi diye yazmışım.
Buldum numarayı evet Burçin,yazılımla alakalı bir şeyler bildiğini düşünmüyorum
Kadın güzel bakım yapıyor ve spesifik şeyler biliyor ama ben bir g
Neden. Çıkmadığı için mi baktirmiyor musun yoksa farklı bir durum mu olmuştu özel değilse tabiBuldum numarayı evet Burçin,yazılımla alakalı bir şeyler bildiğini düşünmüyorum
Kadın güzel bakım yapıyor ve spesifik şeyler biliyor ama ben bir daha baktırmam
Bu yorumunuzdan sadece ani bildigini anliyorum? Benim deneyimlerime gore anda cok fazla detay verenlerin gelecegi cikmiyor zaten.Buldum numarayı evet Burçin,yazılımla alakalı bir şeyler bildiğini düşünmüyorum
Kadın güzel bakım yapıyor ve spesifik şeyler biliyor ama ben bir daha baktırmam