Asmin Yagiz'a telde baktirmistim pandemi donemi, klasik cafe fali pek bir sey bilemedi zaten soyledigi gibi biriyle tanismadim, faldan sonra 3 ay icinde tanisacaktim sozde :)demet ve yağız asmin kafede mi?
serpil nerede peki
kuzenime bu yazdığınız yazıyı direkt ss alıp yolladım üçünden birine baktıracak ama nereden ulaşacak serpile demete ve yağızarica etsem bilgi verir misinz?
Yuzyuze fal kesinlikle daha iyi oluyor.Ya taksim zaten yoğun bi olay o yüzden oradakilere yüz yüze ve erken saatlerde baktırmanızı öneririm. Telefonda sonuçta istediğiniz enerjiyi alamamış olabilirsiniz: ben memnun kaldım ama siz kalmadıysanız birsey diyemem ben yüz yüze baktırdım çünkü
Rita insanı faliyla hayata kapatiyo fala degilŞeytan diyor ritaya baktır olumsuz herşeyi duy ve fal faslını kapat
Amacım oRita insanı faliyla hayata kapatiyo fala degil
Ondan olumsuz u duyunca diğerlerine dayanıyorsun olumlu konuşsunlar diye rita olumsuz cikiyor ama olumlu dediği tek şey olmaz o yüzden baktirmamAmacım obütün olumsuzlukları duyup fal faslını kapatmak
Merhaba dostlar
Ablamın yaşadığı Sağlık sorunu nedeniyle,sonucunun nasıl çıkacağını öğrenmek için Zeynep’e fal baktırdım,sonucunun iyi çıkacağını söyledi
Ve biz güzel sonucu bugün aldık
Kendisini zaten beğeniyordum,beğeni katsayım yükseldi
Evet kadının maalesef öyle birşeyi var. Olumsuzu çıkıyoOndan olumsuz u duyunca diğerlerine dayanıyorsun olumlu konuşsunlar diye rita olumsuz cikiyor ama olumlu dediği tek şey olmaz o yüzden baktirmam
Bana olumsuz dediği de olmamıştı,bekleme aramaz dediği kişi haftasında aramıştıOndan olumsuz u duyunca diğerlerine dayanıyorsun olumlu konuşsunlar diye rita olumsuz cikiyor ama olumlu dediği tek şey olmaz o yüzden baktirmam
Darısı başımıza ama şöyle bir gerçek var kadın herkese olumsuz konuşuyor ilişki ile ilgili ki zaten bir çoğumuz olumsuz olduğunu zaten biliyoruz ve açıkçası birazda senden aldığı tepkilere göre de ilerliyorBana olumsuz dediği de olmamıştı,bekleme aramaz dediği kişi haftasında aramıştı
Anlayın halimi dostlar
İçim karardı
Günaydın herkese
Aşk la ilgili bir konumu yogun o surekli araman lazımGeçmis olsun
Bana dedikleri ciktigi için aradim ama ulasmak mumkun degil kac gundur
Arkadaslar bosverin fal tarot hepsi bana büyük patladı hayvan gibi aldatılmısım 1 değil 5 kişi ( 3 ü benle sevgiliyken var yani bi de ) bu da benım bulduklarımadam narsist çıktı 4 aydır mahfetti Allaha sukurler olsun ben yakaladım ve her seyi ortaya döktümmm fark etmeseydım eğer büyük bir girdaba giricektim ve iyice hayatımı mahfedicektiii zaten 4 ayda yapacagını yaptı 6 kilo verdim onun yüzünden. Yavas yavas toparlanıyorum çok sukur bu arada aldatılmayı bilen ismine kadar veren binnazdan şevdardı. E z i dedi aranız kopukken aldatmıs dedi pek ihtimal vermemıstım o zaman. Dün kızı buldum adı gizem haziran ayında 2 hafta cıkmıslar tam sevdarın verdıgı süre
Aşk la ilgili bir konumu yogun o surekli araman lazım
Ay terbiyesiz kadın o ya bence kimse baktırmasın yani gerçekten şuana kadar karşılaştığım en hadsiz insan olabilir kendisiBir arq telefonda bakan Havin vardı, bugünlerde baktıran var mıdır kankiler?
Neden panpa, bana gayet kibardiAy terbiyesiz kadın o ya bence kimse baktırmasın yani gerçekten şuana kadar karşılaştığım en hadsiz insan olabilir kendisi