İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu kadar çok kişi baktirp denediyse (Ben henüz denemedim )simdi herkes bence gelecek icin söylediklerini bekleyip çıkıp çıkmadığını çok net yazabilir bazen gerçekten an konsunnnda karakter konusunda muhteşem olup gelecek hiç çıkmayan falcilar oluyor onlarada çok iyi diyoruz. Benim kistasim gelecek konusunda bilmesi o zaman iyi yada çok iyi diyebilirim .Bazen de mesela bir iki falinda gelecek biliyor sonra bilemiyor Beşiktaş safiyenin mesela ilk falı komple çıktı ama sonrakilere dedikleri olmadı hatta bazı şeylerin tersi oldu enerji meselesi o yüzden..

Bu akşam bir arkadaşım babaanesinin telefonundan ulaşıcak. Bakalım gerçekten gelecek çıkıyor mu

Ben bir çok kez falcıların bu topiği takip ettiğini ve hatta burada hesaplarının olduğunu düşünüyorum
Bu nedenle bazı şeyleri çok açık yazmasak sanki daha doğru olur gibi geliyor

Bu kişi benim anladığım Burçin se eğer onun da forumu takip ettiği söylenmişti çok önce
Ben memnun kalmamıştım o zamanlar tek dediği çıkmamıştı

Bu kişi benim anladığım Burçin se eğer onun da forumu takip ettiği söylenmişti çok önce
Ben memnun kalmamıştım o zamanlar tek dediği çıkmamıştı
Ben topigi takip ederek söyleyebileceği şeyler olduğunu düşünmüyorum çünkü benim burda anlatmadıgim ama telefonumda konuştuğum her konuya vakıf. Hatta şöyle birsey söylemiş okuyorum uzun yazmış işte güya ben bu çocukla arkadaş ortamında tanismisim hayır yalan internette hatta herkesin bildiği bir platformda tanıştım ama kimse bilmesin diye hep arkadaşim tanıştırdı diyorum bunu saklamak benim tercihim bu konuda eleştiri almak istemem. Bana arkadaş ortamında tanismisim yazmış. Ve şöyle demiş işte ayrılma sebebiniz işte onun hayatında bir kadın varmış benlede ilişkisi varmış ben öğrenmişim sert tepki vermişim aynı anda idare ederim demiş falan filan olay böyle değil ben adamı öncesinden biliyorum aşırı alkolik olduğu için bana bir cümle kullandı ben onun için bitirdim bu dediği olay ise adam sonrasında beni yoklamak için arayıp görüşmek istedi ben orada dediği şekilde tepki verdim. İlişkimiz falan yoktu. Yani neden endişelendigimi anliyormusunuz yani bu saçmalıgi çözemedim. Ama burayı okuyarak bileceği şeyler değil daha özel şeylere ulaşabilerek söyleyebilir. Burcine bak sen ya. Yani nasıl bu hale geldi çok şaşırdım ne yaptı nasıl öğrendi gerçekten tebrik etmek lazım her ne yaptiysa. Birde 500tl aldı ya sinirlerim bozuldu

Son düzenleme:
Peki sende heidi hiçbirşey bilemedimi yani gerçek olan senin emin olduğun ya da kimseye gerçekten söylemediğin

Peki sende heidi hiçbirşey bilemedimi yani gerçek olan senin emin olduğun ya da kimseye gerçekten söylemediğin
Bende şuan gündemimde olan şeyleri bilemedi ama eskiyi anlattı şimdiki kızın boyuna yaşına tipine kadar tarif etti benim çok konuştuğum yani sorguladığım şeylere değindi. Kişiliğini neden tercih ettiğini ve bunlar benim düşündüklerim ama ben reelde ne için tercih ettiğini bilemem. Yani benim bilmediğim hiçbirşey demedi sadece gelecek için bir erkek söyledi meslek vs. Ama diğer falında mimar-mühendis demişti. Bu sefer farklı bir meslek dedi.

Yani bilmiyorum ben 2008 den beri fal baktırırım böyle detaylar enteresan şeyler görmedim ama eskisini anlattı,yenisini bildi adam şuan çok spesifik bir yerde daha fazla detay vermiyim ama oraya benzer 1-2 cümle söyledi. Bilmiyorum yani ser verip sır vermeyen bir arkadaşım var bu akşam farklı telefondan farklı bilgilerle gönderim yapacak eğer babaanesinden yani 70 yaşındaki kadının bilgilerini söylemez heralde bakalım eğer beğenirse yazıcam

Ben rölantiye aldım bakım durumunu
canım Matildha hanımcım,aslında Ritaya mı dönsek ne dersiniz

gelecek için sizlere dediklerinin vadesini bekliyorum merakla. olumlu olumsuz lütfen geri dönüş yapın baktıran arkadaşlar. çok gündem oldu,merak ettim ben de:)

Zeynep Zeynep diye övmüş bazı kişiler kendisi randevu ile çalıştığını söylüyor 6 7 gün oyalayıp sonrasında bakmıyor sinir bozucu. Onu bekleyeceğinize başkasına baktırın

Baktırdı mı arkadaşınız? Beğenmiş mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…