- 23 Ağustos 2012
- 49.451
- 229.097
Arkadaşlar birini denedim efsane iki arkadaşım daha denedi efsane şok ediyor insanı anı merak ediyorsanız kesinlikle denenir .efsane ilk kez böyle bir bakim gördüm.
Kimdir kız ben isterimmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar birini denedim efsane iki arkadaşım daha denedi efsane şok ediyor insanı anı merak ediyorsanız kesinlikle denenir .efsane ilk kez böyle bir bakim gördüm.
Dicek kelime bulamıyorum mathildada baktirdi oda şokta hepimiz şoktayım yaz özelden canimKimdir kız ben isterimmmm
Ben şok geçirdim,şaka gibi birşeydi. Ama merak edilen gelecek çıkıyor muDicek kelime bulamıyorum mathildada baktirdi oda şokta hepimiz şoktayım yaz özelden canim
Ins cikar oda zeyneple ayni orantıda konustuBen şok geçirdim,şaka gibi birşeydi. Ama merak edilen gelecek çıkıyor mu
Bilmiyorum valla sen zeynepçisin bende gram çıkmadı zeynep keşke çıksaydı ama yok yani. Zeynebe enerjisi tutana %100 çıkmış ama bişey diyememIns cika
Ins cikar oda zeyneple ayni orantıda konustu
Bu kadin direk biliyor ama enerji vs yok farkettinmiBilmiyorum valla sen zeynepçisin bende gram çıkmadı zeynep keşke çıksaydı ama yok yani. Zeynebe enerjisi tutana %100 çıkmış ama bişey diyemem
Evet biraz ölü ve soğuk enerjisi varBu kadin direk biliyor ama enerji vs yok farkettinmi
hayatında biri varmi yokmu merak eden baktirsin kadın dökuyo resmenEvet biraz ölü ve soğuk enerjisi var
siz sorduğunuz kişi ile ilgili bilgilere sahipsimiz sanırım. yani denilenleri onaylayabiliyorsunuz dimi, tahmini değil? gelecek için de yorum yaptı mı acaba?hayatında biri varmi yokmu merak eden baktirsin kadın dökuyo resmen
benim soracağım birisi yok da, o yüzden karşı taraf odaklı bir fal değil gelecek odaklı bir faş arıyorum. umarım o konuda da iyidir.kuzum öle bir bakiyorki hayatının şokunu yaşarsın öle soylim
bahsettiğiniz falcının adresini ve numarasını paylaşabilir misinizArkadaşlar birini denedim efsane iki arkadaşım daha denedi efsane şok ediyor insanı anı merak ediyorsanız kesinlikle denenir .efsane ilk kez böyle bir bakim gördüm.
Bu ismi kamer olan kadın mı donatella21 in bahsettiğibende dün gece denedim gercekten güzel bakıyo
siz de mi eskisi için baktırdınız acaba?bende dün gece denedim gercekten güzel bakıyo
evet cnmBu ismi kamer olan kadın mı donatella21 in bahsettiği
aynen kadınların genel sorunu :)siz de mi eskisi için baktırdınız acaba?
Bildi mi sendeevet cnm