- 8 Ağustos 2018
- 1.436
- 3.411
Tekrara düşme durumu canımNeden. Çıkmadığı için mi baktirmiyor musun yoksa farklı bir durum mu olmuştu özel değilse tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tekrara düşme durumu canımNeden. Çıkmadığı için mi baktirmiyor musun yoksa farklı bir durum mu olmuştu özel değilse tabi
Evet canım anlık iyiydi zaman geçti üzerinden gerçiBu yorumunuzdan sadece ani bildigini anliyorum? Benim deneyimlerime gore anda cok fazla detay verenlerin gelecegi cikmiyor zaten.
Benzer düşünceye sahibim canımBen yanılmıyorsam 2 yıl önce baktırmıştım Burçin’e. Numarasını sildiğime göre ve hatırladığım kadarı ile çok iyi bakmamıştı. Ama şimdi baktırdığım fal oldukça farklı ve iyiydi. Tekrar söylüyorum benim kimseyle paylaşmadığım durumu da bildi. Ya aynı telefon hattı üzerinden bir başka falcı ile çalışıyor ki bana fal bakan kişi yabancı olduğunu söyledi ya da kendisini çok geliştirdi spiritüel konularda. Benim anladığım bu.
Baktırırsanız sizin de çok şaşıracağınızı düşünüyorum. Gerçekten çok farklıydı.Benzer düşünceye sahibim canım
Başka bir falcıyla çalışıyor olabilir
Ben baktırmadım,karar veremedim çünkü
Baktırırsam paylaşırım
Yani bunu şunun için diyorum zaten belli falciymis kizada yazmışım hatta bana salladı diye o ara Esma diye biri daha varmış ikisinide aynı kişi önermiş önceki galibi beğenmişim sonraki falini beğenmemişim tersini söylemiş. Benim hatırlamam imkansız çünkü çok uzun Zaman oldu çok kişiye baktırdım. Ama gerçekten yani nasil anlatabilirim bilmiyorum teknoloji sektöründeyseniz sizde belki sayisalcisinizdir düşünün biz sizinle bir konu konuşuyoruz siz alakasız ama olan olayları kitap gibi söylüyorsunuz gereksiz detaylar gereksiz konular. Ayakkabını giyiyorsun bagcigini açıp ilikliyorsunuz gibi bir gereksiz anlamsız ama olan bir detay. Yani buyüzden imkansız demek istedim. Yani birsey var demek istedim. Ve ben bu bilgileri gereksiz bilgileri bilmesine anlam veremedim. Saçma mantıksiz geldi. Bilemiyorum bende dediği şeyleri zaten çoğu falci dediği için benim test etmem zor. Spesifik şeyler söylenen birileri varsa onlarda görürüzArkadaslar bence kisinin isim degistirip bakmasi cok onemli degil. Herkes bu kadar etkilendi ise ilk bakimda belli ki herkese anlik kendi bildiklerini soylemis. Boyle olunca gelecek cikmiyor benim deneyimimde. Mesela zeynep de ani anlatir, tarifler detaylarla ama fali gelecek odaklidir ki buradaki en eski musterilerindenim gelecegi de yakin uzak cikar. Cikmayani da olur ama onun kadar ortada bir sey yokken ya da kafanizda yokken dedikleri cikan falci su anda yok. Beni en son bir konuda cok yaniltti o ayri onu da soyleyeyim ama beni taniyor ve yorum yapiyor bazen. Ozellikle sık baktirdigimda bu oluyor malesef. O yuzden yeni falci icin sevinmistim ama baktirmayacagim sanirim. Bu arada Heidi’nin endisesini anliyorum, zor ama imkansiz degil (teknoloji sektorundeyim), bunun icin farkli bir numaradan deneyebilirsiniz.
Bu soyledigin konu ile ilgili yazisma metni var mi telefonunda? Yani mesajlar duruyor mu? Yoksa onceki telefon konusmalari mi kastettigin? Ilkiyse supheniz yerinde, ikincisi de cok zor ama olabilir. Zaten bu arada yakin zamanda cikar ortaya. Arkadaslar bi sekilde bugunu bildigi icin ve muhtemelen gelecegi kendilerinin tahmin ettigi ya da umdugu sekilde soyledigi icin begenmisler diye dusunuyorum. Herkes icin gonlundeki hayirlisiyla olsun, sevgilerYani bunu şunun için diyorum zaten belli falciymis kizada yazmışım hatta bana salladı diye o ara Esma diye biri daha varmış ikisinide aynı kişi önermiş önceki galibi beğenmişim sonraki falini beğenmemişim tersini söylemiş. Benim hatırlamam imkansız çünkü çok uzun Zaman oldu çok kişiye baktırdım. Ama gerçekten yani nasil anlatabilirim bilmiyorum teknoloji sektöründeyseniz sizde belki sayisalcisinizdir düşünün biz sizinle bir konu konuşuyoruz siz alakasız ama olan olayları kitap gibi söylüyorsunuz gereksiz detaylar gereksiz konular. Ayakkabını giyiyorsun bagcigini açıp ilikliyorsunuz gibi bir gereksiz anlamsız ama olan bir detay. Yani buyüzden imkansız demek istedim. Yani birsey var demek istedim. Ve ben bu bilgileri gereksiz bilgileri bilmesine anlam veremedim. Saçma mantıksiz geldi. Bilemiyorum bende dediği şeyleri zaten çoğu falci dediği için benim test etmem zor. Spesifik şeyler söylenen birileri varsa onlarda görürüz
Burcin'den dua almayi ben de planliyrodum ama sonra Burcin'in burada 3 farkli uyelik alarak kendi kendiyle konusarak reklam yaptigi ortaya cikti, boyle seylere basvurmasalar, sadece bakimlariyla da basarili olurlar zaten reklama ihtiyac duymazlar. Reklami bu sekilde yapmasi beni cok soguttu acikcasi o yuzden vazgectim ki bu ay sonu alacakken vazgectim.
Bu tarz yorumlardan etkilenen arkadasım burçine güvendi sonuç yok malesef belki sadece onda öyledir neyse ki 250 alıyor şimdilik ama 40 gün sürekli okuma yapmak umut bağlamak beklemek sancılı bi süreç
Kızlar siz baktirmisiniz merak edip yazıları okudum geçmişe yönelik. Siz hatırlıyormusun. Ama bravo vallahi kendine oldukça bir seviye atlatmış nasıl oldu acaba merak ediyorum:) Demekki çalışarak olabiliyor ders almak lazımYani karşı tarafın geçmişteki düşüncelerini bile bir öncekine kıyasla tamamen farklı söyledi. Ölüp bitiyor demesini zaten beklemiyordum ama bir önceki falında sevmiş demesine rağmen şimdi zaten hiç sevmemiş dedi mesela bunun gibi çok konuda bir önceki söylediğinin tam tersini söyledi
Ben kendi adıma söylersem bana olumsuz konuştu. Yani olumlu konuştuğu için beğenme durumum olmadı. Üstelik geçmişte ya da şimdi asla kimseyle konuşup, yazışmadığım bir durumu bildi. Ben de böyle baktığı için herkes de bu şekilde iyi bakacak diye bir durum yok tabi ki.Bu soyledigin konu ile ilgili yazisma metni var mi telefonunda? Yani mesajlar duruyor mu? Yoksa onceki telefon konusmalari mi kastettigin? Ilkiyse supheniz yerinde, ikincisi de cok zor ama olabilir. Zaten bu arada yakin zamanda cikar ortaya. Arkadaslar bi sekilde bugunu bildigi icin ve muhtemelen gelecegi kendilerinin tahmin ettigi ya da umdugu sekilde soyledigi icin begenmisler diye dusunuyorum. Herkes icin gonlundeki hayirlisiyla olsun, sevgiler
Hangi konuyla ilgili tam anlayamadım. Ayakkabı mevzusunu örnek verdim sadece diğeri özel bir konu burada yazmak tabiki istemem ama gereksiz manasız. Eğer yazışma ise mesajlarda var daha önce beğenmiştim 2.falinda attı kivirdi demişim onu atabilirim. Hatta o kişi öneren ceza almış kapatılmış profili. Yani ben bunu naçizane söyledim. Yani bukadar detayı bilmesi bana manasız mantıksız ve imkansız geldi. Bu benim fikrim bukadar detay bilen birinin buralarda değilde farklı yerlerde olacağını düşünüyorum bu işlere bakmaz yani. Bazen bazı şeylere körü körüne inanmak yerine biraz mantık yürütüp sorgulamak gerektiğini düşünüyorum. Vardı bunun gibi biri Emine onada çok şaşırmıştık ama olan bir detayı bilememisti göremedi ve o benim için önemli konuydu dediği hiçbir şeyde çıkmadı tahmin ettiğim gibi. Yani o yüzden baktiran baktirsin beni ilgilendirmiyor para onların ama ben iyi saf temiz bir durum olduğunu düşünmüyorum buda benim fikrimBu soyledigin konu ile ilgili yazisma metni var mi telefonunda? Yani mesajlar duruyor mu? Yoksa onceki telefon konusmalari mi kastettigin? Ilkiyse supheniz yerinde, ikincisi de cok zor ama olabilir. Zaten bu arada yakin zamanda cikar ortaya. Arkadaslar bi sekilde bugunu bildigi icin ve muhtemelen gelecegi kendilerinin tahmin ettigi ya da umdugu sekilde soyledigi icin begenmisler diye dusunuyorum. Herkes icin gonlundeki hayirlisiyla olsun, sevgiler
Kızlar siz baktirmisiniz merak edip yazıları okudum geçmişe yönelik. Siz hatırlıyormusun. Ama bravo vallahi kendine oldukça bir seviye atlatmış nasıl oldu acaba merak ediyorum:) Demekki çalışarak olabiliyor ders almak lazım
Hangi konuyla ilgili tam anlayamadım. Ayakkabı mevzusunu örnek verdim sadece diğeri özel bir konu burada yazmak tabiki istemem ama gereksiz manasız. Eğer yazışma ise mesajlarda var daha önce beğenmiştim 2.falinda attı kivirdi demişim onu atabilirim. Hatta o kişi öneren ceza almış kapatılmış profili. Yani ben bunu naçizane söyledim. Yani bukadar detayı bilmesi bana manasız mantıksız ve imkansız geldi. Bu benim fikrim bukadar detay bilen birinin buralarda değilde farklı yerlerde olacağını düşünüyorum bu işlere bakmaz yani. Bazen bazı şeylere körü körüne inanmak yerine biraz mantık yürütüp sorgulamak gerektiğini düşünüyorum. Vardı bunun gibi biri Emine onada çok şaşırmıştık ama olan bir detayı bilememisti göremedi ve o benim için önemli konuydu dediği hiçbir şeyde çıkmadı tahmin ettiğim gibi. Yani o yüzden baktiran baktirsin beni ilgilendirmiyor para onların ama ben iyi saf temiz bir durum olduğunu düşünmüyorum buda benim fikrim
Hayır aşk olsun beğenmeme değil çok baktırdım ve hep hayal kırıklığı yaşadık. Var bir ikitane beğendiğim ama onlarda vav değil. Bazı şeyler gerçekten olması imkansız yani yazım hızı yazım şekli cümleleri hazır metin gibi yazması yani ben dikkat ediyorum bunlara. Varmı böyle örnekler. İyimi yok ben bukadar nette biri birşeyleri bilsin istemem. Mesela olumlu söyledigi şeyler oldu ama modum düştü rahatsız oldum. Enerjim düştü. Yani bazı şeyleri bilmek gerçekten doğru değil galiba. Neyse size kolay gelsin:)Simdi oturdu taslar. Heidi de kimseyi begenmiyor diyordum ama iyi ki suphelenmissin. Tabi ki teknolojiyi ogrenmek, kullanmak, farkli boyutlarla iletisime gecmekten kolay. Yine de iyi azim yapmis kadin.
Ya şunları yazmışım ama tabi iyice bakmak lazım. Vardır mesajlarimda yine istişare ettiğim. Demekki geliştirmis işte.Konuyu merak etmedim, processi cozmeye calisiyorum. Sana soyledigi sey demissin ya arkadasimla konusmusum onu soyledi vs. O konusmalarin metinleri telefonunda duruyor mu? Yoksa sadece telefon konusmasi miydi?