İstanbul'da Fal - Falcılar

Isteyen buluyor kesinlikle. Ben de silerdim. Son donemde kadinlar erkekler bu model oldular, iliskileri varken bir boslukta yeni arayis icindeler cok saygisizca hem hayatindakine hem de yeni kisiye ama en basta kendilerine saygilari yok.

Ben once sorar sonra hemen engellerdim :)
Valla bu adamlar yalancı hiçbir dediklerine inanmam o yüzden sormam bile .
Ben yıllar önce benzer bir durumla karsilastigim için bu konuda çok canı yanmış biriyim .
Adam bana peşimi birakmiyor falan diyordu yalancı kadınla gitti evlendi.
Peşimi bırakmıyor saplantılı bana dediği kadını hayat arkadaşı yaptı.
Kimse zorla evlenmez gayet düğün dernek yapıldı iki çocukları var hala da evliler.
O yüzden ben bu adamların dediklerine asla inanmam engelle geç bunları muhattab olma bile şimdiki aklım olsa bunu yapardım.
Ben bunu bıraktım 5 ay sonra bana yazmıştı sonra yine aylar sonra yazmıştı ona ilgimi biliyordu çünkü gitti geldi kafanı karistirdi.
Aylar sonra da ben yazdım bir paragraf içimdeki zehiri kustum terbiyesiz pislik aklıma geldikçe hala sinirlenirim

Isteyen buluyor kesinlikle. Ben de silerdim. Son donemde kadinlar erkekler bu model oldular, iliskileri varken bir boslukta yeni arayis icindeler cok saygisizca hem hayatindakine hem de yeni kisiye ama en basta kendilerine saygilari yok.
Bu her zaman olan bir şey.
Ben 10 yıl önce aynı durumu yaşadım.
Kız arkadaşıyla sorun yaşıyorsa o zaman evlilik baskısı yapıyordu kadın o yüzden uzaklaşmıştı bu benim ex .
Ara ara flörtlesiyormus milletle sonra ona dönüyormus falan.
En sonunda evlendi kadınla yıllardır da evliler

Kesinlikle dogru ama bir de buyu diye bir sey var ben inaniyorum belki herkes inanmiyordur. O saplantili kadinlar buyu yapabiliyor. Cok tesirli ama ahiret hayatini yakacak buyu yapmayi goza alacak kadar takintili olan kadinlar var surekli yapiyorlar. Gunumuzde buyu yapana internetten bile ulasiliyor cok fazla ve bu erkeklerdeki dengesizligi biraz da ben artan buyulere bagliyorum. Rituel falan diye yumusatildi bir de reklam bile veriyor o buyuculer, medyumlar gayet normal birseymis gibi. Ic yuzune bilemeyiz ama evet genelde yalanci erkek de cok fazla dikkatli olmak lazim, her zaman sonuca bakmak onemli sonucta birakti mi geldi mi gelmedi mi? Baskasiylaysa bitirip gelene kadar heryerden irtibati kesmek en sagliklisi.

Yani büyü var da ben çok inanmıyorum ya .
Bence erkekler pislik
Yaşım sizden büyüktur büyük ihtimalle.
Böyle arada gelen giden ortaya net bir şey koymayan erkekten kacicaksin.
Bir ilişki aylarca flört aşamasında devam etmez.
Erkekler herkese yazıyor bide ilgi görünce bırakmazlar kolay kolay.
Egoları tatmin oluyor kendilerince.
Net olucak adam ne istediğini bilecek.
Ben aşk konusunda çok cani yanmış bir kadınım hep böyle kafasu karışık saçma sapan tiplerle geçti hayatım

Gerçekten değmiyor gönül ister ki böyle olmasın ama oluyor işte.
Son ilişkim de adamın net olmayan tavırları yüzünden bitti.
Herkes bir arayışta maalesef

Kesinlikle katiliyorum. Erkek net ve kararli olmali, zaten ilk baktigim ozellikti. Oyle olmayana ben de sans vermiyorum zaman degerli, boyle insanlarla ugrasmaktansa yalniz olmak cok daha mutluluk veren bir sey.

Kesinlikle katiliyorum. Erkek net ve kararli olmali, zaten ilk baktigim ozellikti. Oyle olmayana ben de sans vermiyorum zaman degerli, boyle insanlarla ugrasmaktansa yalniz olmak cok daha mutluluk veren bir sey.
Aynen kafam rahat ya en azından.
O karar verene kadar ömrüm geçiyor .
Bide enerjini düşürüyorlar .
Arada Tarot vs baktiriyorum can sıkıntısı.
Ama gerçekten bu tip adamlar kadınların hayatini mahvediyor enerjisini düşürüyor bir gram faydaları yok zararları var .

Ben bunada katılamayacağım kusura bakma seni üzmek değil amacım. Ama bu nekadar terbiyesizce birşey nasıl kopamıyomuş yani sana gelip başkası olduğunu söyleyip seni kendinden koparabiliyorsa gidip onada başkasını seviyorum seninle olamam diyip onu kendinden koparabilir. Yani o daha değerli, daha incitmeye kıyamıyor damı sana bu haksızlığı yapıyor. Lütfen kendine değer ver ve böyle birşey kabul etme geri dönerse çünkü o seçim yapıyor şuan ve onu seçmiş ama her kavgasında yine seni yoklayacak resmen adam önden konuşma yapıyor ve karşıdakini seçiyor sebebi ne olursa olsun. Sen diğer kadından daha mı değersizsin de onun senin üzülmen kırılman diğer kadından daha önemli değil. Terbiyesiz adam ya birde böyle insanları mağdur ediyorlar ayrıl bitir insanların hayatına dahil ol buna gücün yetmiyorsada insanların hayatını mahvetme haksızmıyıım.

Son düzenleme:
Arada bakmadığımda bilmem kaç sayfa yazılıo hep erkekler,ilişkiler ne üzücü onlar bizim için asla uğraşmışlar. Yıllarca sevdiğim adam için baktırdım. Tek bir falcı nişanlanmış evlenio demedi bi de yetmedi ben soledim hayır canım ne evliliği bırakacak dedi. İki yıldan fazla evli ve aşırı mutlu hatta bana attığı kazıklardan sonradan bile ben yalnız o geçen 3 yılda tek bir ilişki yaşayamamış güven problemiyle baş etmeye çalışırken o eşiyle çok çok mutlu. Artık ben erkek için değil de kendim için baktırıyorum çünkü bu ülkede ne olacağim belli değil ilerisi ne olacak ama onuda bilen falcı yok iş içinde hep atıolar

Valla bende yaşadım ama ben öğrendim giderkende biliyordum okadar sinirlenmiştimki gittim yalancı şerefsiz hala kimse yok falan dedi dinledim sakince sonra resmi çıkardım bana bak dedim hangi kapıyı çaldığında önce dikkat edeceksin dedim sen kimsin ki beni böyle bir pozisyona düşürmeye cüret edersin dedim böyle okadar okkalı laflar sokup milletin içinde rezil ettimki beni birdaha rahatsız edersen bukadar saygılı olmam seni iş çevrende aliene herkese rezil ederim dedim. Ondan sonra o kızdan ayrılıp daldan dala kondu sonra başkasını buldu tabi bu süre 1-2kere şansını denemeye kalktı ama ben onu görsem dahi bir yabancı gibi yanından geçtim onu yok saydım çünkü o bana bir kadın olarak duygularıma kisiligime zarar vermek benimle egosunu tatmin etmek istedi ya benim ona olan duygularımı kendini tatmin etmek icin kullanmak istedi ben neden ona ödül vereyimki o illaki ilahi adalet sayesinde yaptığını bulucak. Ben Allah'ın şaşmaz adaletine inanıyorum bunu görmeyi gerçekten isterim nedenide adaletin tecelli ettiğini bilmek ve Allah tarafından en azından hakkının teslim edildiğini görmek istiyorum. Yoksa adamı erkek olarak bile görmüyorum o derece tiksindim

Bravo valla iyi yapmışsın az bile bu pisliklere.
Susup oturunca iyice arsizlasiyorlar bunlar.
Hadlerini bildirmek gerek.
Ne kadar kötüler ya inanılır gibi değil belli bir yaşın üzerindeki insanlar.
Ilişkiler iyice yozlaştı valla.
Bende kimseyi istemiyorum uzun zamandır tiksindim erkeklerden.
Rabbim bildigi gibi yapsın dolansin ayaklarına yaptıkları kötülükler umarım boynuzlanirlar.

Amin bunu görmeyide nasip etsin diyelim

o kadar iyi anlıyorum ki
ben evden değilde ofisten çalıştığım dönemde bizim şirkette bir çocuk vardı mühendis bölümünde bir mühendis 29 yaşındaydı
bizim bölümden bir kıza açıldı söyledi etti neler yaptı. kızda geldi bize ilk başta anlattı ya çok düzgün çok yakışıklı çok şöyle böyle diye
sonra öğrendik iş dışındada başka insanlara öyle yapıyomuş o dönem kız arkadaşı filanda varmış. çocuğun yüzüne vurdular söylediler yalan dedi ben karadenizliyim bizde yamuk olmaz filan diyodu görüştüğü kızlarla instagramdan konuştular iğrenç birisi hep öyleymiş dediler. çocuk hala orda çalışıyo utanmıyoda yani. gerçekten karakter olucak bu işler eğitimle kariyerlede olmuyo adam olmak başka bişey

erkeklerde utanma diye bir şey yok maalesef, bu yaptıklarını yapabilmesi için olmamalı da zaten. utanan adam da karakter olur. benim de işyerimde beni yatağa atmaya çalışıp atamayınca açıklayamayıp ,sonra işe yeni başlayan kızlara dadanıp, bir de sevgilisi olduğunu saklayarak herkese hallenen bir şahsiyet vardı. hiç utandı mı, tabi ki hayor. umrunda bile değil, sanki insanlar kendi arasında konuşmuyor, ne olduğu bilinmiyor gibi gevşek gevşek çalışmaya devam etti. pislik olmak yüzsüzlük gerektiriyor çünkü.

Yok utanmaz onlar kendilerince dalga geçiyorlar zavallilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…