- 8 Ağustos 2018
- 1.436
- 3.411
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi ben de istemem dedigim gibi iki taraf da saygi sevgi karsilikli ve kendi alani ozgurlugu olacak. Ortadogu zihniyetli erkekle mutlu olunmaz zaten oyle olmasindansa uzak kalsinlar yalniz olalim tabi ki ben de oyle tercih ederim.Ama bence burda şunu demek istemiş kontes anladığım kadarıyla işte erkeklerin özellikle bu ortadoğu kültürünü benimsemiş o kültürler büyümüş erkekler kadının herşeye itaat eden, sorun çıkarmayan, tamam evet diyen susan kadın istiyor. Bu sadece karşı tarafı mutlu eden bir davranış benim isteklerim ve mutluluğum. Neden zeki olmayayım neden zeki çocuklar yetiştirmeyeyim, neden hem duygusallık yaşayıp ama fikirlerimi istemediklerimi söyleyeyim. Neden dişli olmayayım. Bu şekilde ilişkiyi bende istemiyorum.
Ulkemizde cok sansli degiliz bu konuda boyle bir erkekle beraber olmaktansa tabi ki yalniz kalmayi tercih ederim. eski tecrubelerimizden dolayi korkmamiz normal ama kismet tabi ki, milyonda bir olur, cikar. En guzeli cok beklentide olmamak, kafama ve ruhuma en uygun insansa sevgiye sonsuz acigim demek, karsisina boyle biri ciktiginda denemekten cekinmemek olmuyorsa da takintili sekilde illa onunla olsun dememek ve yalnizken mutlu olabilmek, bu saglikli bakis acisi zaten.İhtiyacımın olmadığını düşünmüyorum sadece yalnızlığımı seviyorum
Günümüz koşullarında doğru ilişki zor
Ve ben duygularımın incinmesinden korkuyorum bu nedenle düşünmüyorum
Ayrıca,iyi insanlar var mıdır?vardır elbette ancak bana denk gelmedi
ay çok haklısınız benim dediğim çok genelleme olmuşHiç alakası yok nasıl adım atmak gerekiyor :) ben yüzlerce kişide adım atıp aramayan sadece o an boşluğuna denk geldiği için gelen, görüşen, ilişki yaşayıp geri bırakan adam gördüm. Bu dediğin devam eden süregelen bir ilişkide kadının adım atmasıyla ve adamın kişiliği ile ilgili. Hatta buraya bir kız yazmıştı falcı işte buna adım at demiş buda atmış çocuk cevap vermedi rezil oldum şu falcı yüzünden vs. yazmıştı yazanda çok. Bu kişisine göre değişir ama adım attığında o ilişkinin 100kişide 1 bile değil. Yanlış bir yönlendirme bence. Bakalım eskisi gibi dediğin ilişki nekadar sürecek tabiki sürsün ama çok çok zor oluyor.
Kopamiyorum ne demek yani o kismi anlamadim, seviyor da mi kopamiyor yoksa baska sebeple mi? Cunku seviyorsa sana neden umit vermis?merhaba fal seven arkadaşlar. biliyorsunuz sürecin bir bölümünü buraya yazmıştım. fakat gerçek sonuçlar dün açıklandı ve buna göre baktırdığım kişi bana kendisinin bir ilişkisi olduğunu ve bundan kurtulamadığını bundan dolayıdır ki bana bu yüzden gelemediğini söyledi. tamamen bitmiş oldu. buna göre;
falcı emine: 2 kez baktırdım ikisinde de aynı yorumu yaptı. sonuc olumlu olacaktı ona göre. komple çıkmadı.
falcı Yelda: 3 kez baktırdım. asıl kişininin dışında birkaç şey bilmişti. asıl kişi için olumlu sonuçlanıcak demişti. çoğunlukla çıkmadı.
ümit koç: 3 kez baktırdım. sonuc olumlu olacaktı gelecekti ilişki vs. başkası yoktu. komple çıkmadı.
falcı mars: 3 kez baktırdım. ilk falında bu kişi ile alakalı bir sır açığa çıkıcak demiş. bunu bildi. ama falın devamında görüşme var devam edilcek demişti. ilk falı için 50/50 diyebiliriz.
falcı ışıl: izmirde bir bayan. olcak gelcek ilişki birliktelik dedi olmadı.
fal yeliz: gelir gider gelir demişti. aslında gelip gitmesi değil gitmesi çıktı bir tek o da bilemedi.
falcı arzu: birisinin olduğunu göremedi ama bi sorunu olduğunu söylemişti. baştan olur kesinlikle derken sonra olmaz da demedi olur da demedi. buna siz karar verin. netlik yok. çıktı diyemiyorum.
tiktoktan baktırdığım anne oğul falcı. suan adını hatırlamıyorum: bana bunun baska bir kadınla birlikte oldugunu ondan kopamadıgını ve kızın işlem yaptırdığını o yüzden gelemediğini ama gelecegini, fakat benim karşı işlem yaptırmamam sonucunda yine gideceğini söylediler. işlemi bilmem de olay doğruydu. çıktı.
tiktok falcı dilay: bana iyi kötü bunu başka birisinin olduğunu onla kopunca bana geldigini ama tam da bitiremedigini sonra tekrar gelecegini söyledi. ben bu yaşanmış olabilir mi dediğimde bunun gelecekte olacağını söyledi. suanki duruma göre ben bunu yaşamış oldugum icin fal cıktı ama gelecekte olan olayı gecmis olarak göremediği icin birsel diyemiyorum. aslında çıkmış oldu
ve falcı Zeynep: birisinin oldugunu söyledi bir tek burası doğruydu. ama sana baska biri cıkcak dedi ve hep onu anlattı. bu faldan sonra 3 ay daha görüştük biz. bildi diyemiycem malesef. çıkmadı.
sorum geldi horary: komple biteceğini bilemediler. inişli çıkışlı iletişim dediler. dün akşam iletişimi kestim. yani zaten sorum geldi çok ortada cevap veriyor. 50/50 bu da.
sonuç; yani aslında yaz ayında biteceğini zaman olarak ve olay olarak neredeyse kimse bilemedi. birisi oldugunu iki kişi bildi. umarım bu açıklamalar sizlere faydalı olur.
görüşmek üzere...
Araya uzun zaman girince unuttu seni başka biri var hayatında vs gibi cümleler kuruyorlarBurda geçen sene ünlü olan Lizyaa nında iyi bildiği olan sudan bakan elif evet çok memnundum tek güvendiğim falcıydı. Şu an fiyatı 600 tl olmuş. Maalesef ki çok kötü bir durumda olduğum için baktırdım. “Seni hiç merak bile etmiyor, sen aramasan o aramaz zaten 2 aydır aramamış bence ilk adımı sen at, ayrıca instagramdan konuştuğu biri var dedi” çocuk ertesi hafta ortak arkadaşımıza “suzanna nasıl yeni numarasını verir misin demiş. Ayrıca fake bir hesaptan baktım bir tane bile kız eklememiş. Benim için fal bitmiştir lütfen paranızı gereksiz insanlara harcamayın
ah lizyacım aynı soruyu ben de sordum kendi kendime. hep yazan benimle görüşmek isteyen oydu. ilk o ekledi hatta. ısrar kıyamet görüşelim diye az peşimden koşmadı. neredeyse iki ay. ama geldiğimiz nokta bu.Kopamiyorum ne demek yani o kismi anlamadim, seviyor da mi kopamiyor yoksa baska sebeple mi? Cunku seviyorsa sana neden umit vermis?
tiktoktan baktırdığım anne oğul falcı sanki en iyisiymis, isimlerini hatirlarsan yazabilir misiniz? Bilmisler onlar az cok.
daha önce buraya yorum yazmışım. ordan buldum. bakabilirler. istersen reklam yapmışım gibi olmasın sana özel yazayım ben şimdiKopamiyorum ne demek yani o kismi anlamadim, seviyor da mi kopamiyor yoksa baska sebeple mi? Cunku seviyorsa sana neden umit vermis?
tiktoktan baktırdığım anne oğul falcı sanki en iyisiymis, isimlerini hatirlarsan yazabilir misiniz? Bilmisler onlar az cok.
Aralarında geçen duruma göre değişir ama.Hiç alakası yok nasıl adım atmak gerekiyor :) ben yüzlerce kişide adım atıp aramayan sadece o an boşluğuna denk geldiği için gelen, görüşen, ilişki yaşayıp geri bırakan adam gördüm. Bu dediğin devam eden süregelen bir ilişkide kadının adım atmasıyla ve adamın kişiliği ile ilgili. Hatta buraya bir kız yazmıştı falcı işte buna adım at demiş buda atmış çocuk cevap vermedi rezil oldum şu falcı yüzünden vs. yazmıştı yazanda çok. Bu kişisine göre değişir ama adım attığında o ilişkinin 100kişide 1 bile değil. Yanlış bir yönlendirme bence. Bakalım eskisi gibi dediğin ilişki nekadar sürecek tabiki sürsün ama çok çok zor oluyor.
Bence böyle birine hiç şans verme.ah lizyacım aynı soruyu ben de sordum kendi kendime. hep yazan benimle görüşmek isteyen oydu. ilk o ekledi hatta. ısrar kıyamet görüşelim diye az peşimden koşmadı. neredeyse iki ay. ama geldiğimiz nokta bu.
kız mı erkek mi bırakamayan anlamadım?
bu tiktok falcısı dediğiniz telefonfida falan bakıyor mu? yoksa tiktok üzerinden göeüntülü falan mı acaba? bir de bu konu dışında bir şey baktırdınız mı acaba? yani burada dedikleri doğru gibi de başka şeylerle ilgili bir şeyler bilmedilerse, tek bir şeyi bilmeleri tesadüf de olabilir diye sordum.daha önce buraya yorum yazmışım. ordan buldum. bakabilirler. istersen reklam yapmışım gibi olmasın sana özel yazayım ben şimdi
sadece ilişki baktırdım. telefonla baktılarbu tiktok falcısı dediğiniz telefonfida falan bakıyor mu? yoksa tiktok üzerinden göeüntülü falan mı acaba? bir de bu konu dışında bir şey baktırdınız mı acaba? yani burada dedikleri doğru gibi de başka şeylerle ilgili bir şeyler bilmedilerse, tek bir şeyi bilmeleri tesadüf de olabilir diye sordum.
Sorabilirsin aslinda, neden kopamiyorsan ve kopamiyorsan neden benim pesimden kostun? Bunlari net bir sekilde sormalisin bence hem gercekten nedeni neymis soylesin hem de oyle umit verip insanlarin zamanini almak oyle ozur dileyip affedilecek bir sey degil.ah lizyacım aynı soruyu ben de sordum kendi kendime. hep yazan benimle görüşmek isteyen oydu. ilk o ekledi hatta. ısrar kıyamet görüşelim diye az peşimden koşmadı. neredeyse iki ay. ama geldiğimiz nokta bu.
kız mı erkek mi bırakamayan anlamadım?
Bence hiç muhattab olmasın engellesın.Sorabilirsin aslinda, neden kopamiyorsan ve kopamiyorsan neden benim pesimden kostun? Bunlari net bir sekilde sormalisin bence hem gercekten nedeni neymis soylesin hem de oyle umit verip insanlarin zamanini almak oyle ozur dileyip affedilecek bir sey degil.
aslında aklıma da geldi de muhatap olup canımı sıkmasın daha fazla diye sormadım.Sorabilirsin aslinda, neden kopamiyorsan ve kopamiyorsan neden benim pesimden kostun? Bunlari net bir sekilde sormalisin bence hem gercekten nedeni neymis soylesin hem de oyle umit verip insanlarin zamanini almak oyle ozur dileyip affedilecek bir sey degil.
silsem mi dedim bikac kez ama görüp dursun neyi kaybettiğini dedim. ay bilmiyorum. aşırı kötü bir durum. allah affetsin Venüs retro yaptı yapacağınıBence hiç muhattab olmasın engellesın.
Bu tip adamlardan hayır gelmez.
Kızın kafasını karıştırabilir.
Hiç açık kapı bırakılmamalı.
Bunlar kafasu karışık tipler
Ilgi görünce bir yerden bırakmazlar kolay kolay.
Sevgilisinden ayrılıp tekrar yazar sonra yine gider.
Bence sil kafanı karistiracak belli.aslında aklıma da geldi de muhatap olup canımı sıkmasın daha fazla diye sormadım.
silsem mi dedim bikac kez ama görüp dursun neyi kaybettiğini dedim. ay bilmiyorum. aşırı kötü bir durum. allah affetsin Venüs retro yaptı yapacağını
Ben once sorar sonra hemen engellerdim :)Bence hiç muhattab olmasın engellesın.
Bu tip adamlardan hayır gelmez.
Kızın kafasını karıştırabilir.
Hiç açık kapı bırakılmamalı.
Bunlar kafasu karışık tipler
Ilgi görünce bir yerden bırakmazlar kolay kolay.
Sevgilisinden ayrılıp tekrar yazar sonra yine gider.